Wilier Superleggera Rim

Csúcskategóriás acél vázas országúti kerékpár

vázanyag: CrMo (Colombus SL)
vászett tömege: 1 600 gramm
színvariációk: 1-féle
felhasználási terület: granfondo országúti kerékpár + felnifék

Wilier Superleggera  prémium kategóriás CrMo acél vázas országúti kerékpár  + acél villa 

A Wilier Superleggera Fiorenzo Magni Giro d'Italia győztes kerékpárja. Illetve pontosan ugyanolyan, mint az. A Superleggera egy Clombus SL csövekből készült, muffos, CrMo acél vázas országúti kerékpár, melynek minden egyes eleme Olaszországban készül a mai napig. A ramato szín is a klasszikus kort idézi. A Wilier Superleggera egy legenda, ami másig velünk él. 

Wilier Superleggera - Hit az Időben.

Váztechnológia

szempontjából a műfaj legjobbjával találkozunk. A Wilier Superleggera Colombus SL CrMo acél csövekből és muffokból készült. A Superleggera Sl teljes egészében Olaszországban készült, ami azt jelenti, hogy a csövek, azok összerakása és a festés is olasz manufakturális munka. A Clombus SL a legnemesebb CrMo acél, amit csak a kerékpárgyártásban lehetséges használni, így ez a kiváló acél váz nem csak örök életre szól, de viszonylag könnyű és rendkívül komfortos is. Ennek és a kuriózum mivoltának tudható be talán az is, hogy a Gran Fondo Cycling Magazine "Best Value", azaz a "legjobb érték" díjjal tüntette ki 2018-ban ezt a kerékpárt.   

Külön szót érdemel a geometria. A Superleggera SL nem kevesebb, mint tízféle méretben vásárolható meg. természetesen klasszikus geometriáról van szó, amely további hitelességnövelő tényező. A méretek (a felsőcsőhossz tekintetébben) 51 cm és 60 cm között vannak, és nagyságrendileg egy centiméretenként követik egymást. Ez azért (is) rendkívül pozitív, mert így tulajdonképpen mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb méretet.  

Amiről még mindenféleképpen szót kell ejtenünk, az a festés. A Superleggera Sl kizárólag a Wilier ősi saját színében érhető el - tehát ramato színben. A ramato egy cókróm és metál felületklezelés keveréke, amely egy különleges eljárással készül és egy festőüzem csak nagyon körlátozott számban tud ilyen színt előállítani, és a felületkezelés bonyolultsága miatt az eljárás a legdrágábbak közé tartozik. A Superleggera ramato értékállósága viszont olyan mértékű, hogy egy ilyen váz megvásárlása akár hosszútávú befektetésnek sem utolsó.  

Felszereltség

A Superleggera kizárólag vázszett formájában érhető el.

Kinek ajánljuk?

Azoknak, akik nem szeretik megbolygatni azt, ami már egyszer működött. Azoknak, akik nem engednek a prémium minőségből és a legmagasabb szintű olasz design-ból. Értékállóság, szépség, csúcsminőség és hagyományok - ez a Wilier Superleggera. Tájékoztató: A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában három-négy hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel várható időpontját.

A nagy előd

A Wilier Triestina 1976 képekben:
Wilier Superleggera vázszett + villa
   
ár 2 500 €
tömeg M-es méretben  1 600 g