Wilier Montegrappa Rim

Belépő-kategóriás, alumínium vázas országúti kerékpár + karbon villa

vázanyag: 6061 duoble butted alumínium
villa: Torayca T700 12K carbon monocoque
kerékpár tömege: 9,5 kg-tól
színvariációk: 1-féle
felhasználási terület: endurance, granfondo országúti kerékpár + felnifék

Wilier Montagrappa  belépőszintű alumínium vázas országúti kerékpár  + karbon villa + Shimano szettek + Wilier kerekek

A Wilier Montegrappa az alumínium vázas Wilier GTR Team. A Wilier palettának ez a fele sem lapos, nincsenek töltelék modellek, csak méretenként megtervezett vázak és kurrens minőség minden szinten. A Montegrappa Olaszország egyik leghíresebb hegye, a Wilier Montegrappa pedig arra ösztökél, hogy egyszer elmenjünk oda és megmásszuk. Nem azért mert kell, hanem mert ezt akarjuk.

Wilier Montegrappa - nevetve szenvedni.

Váztechnológia

szempontjából most találunk nagy meglepetéseket. Ezt a 6061-es, T6-os double butted alumíniumból készült, hydroforming technológiával formázott kiváló alumínium vázat a Wilier a megszokott nagy műgonddal készíttette el. Ehhez a vázhoz emberek leültek egy asztalhoz és kitalálták milyen legyen, ez egy ízig-vérig saját tervezés, ellentétben a német "konkurensekkel" és a felmatricázott kínai tucatvázaikkal... Továbbá, a Montegrappa váz egyszerre merev és könnyű, tömege nem sokkal több, mint egy belépő szintű karbon vázas országúti kerékpárvázé - csak mindezt annál jelentősen kedvezőbb áron kínálja.

De, ami a lényeg: a Montegrappa tulajdonképpen a Wilier GTR Team alumínium vázas megfelelője. A geometriájuk konvergál egymáshoz, épp úgy, mint a vázkaraktersztikai jellemzőik. Integrált bovdenezés és királyi megoldások - mindezt a belépő kategóriában! S a a végső csavar a történetben az ára, amely rögtön piacvezetővé is tette a Wilier Montegrappa-t. Az alumínium vázhoz karbon villa is jár, hogy a kényelem se szenvedjen csorbát. A Wilier Montegrappa váz a legendás liliomos márka ősi hagyományait igyekszik felidézni, mindezt ötvözve kompromisszummentes technológiai megoldásokkal - formájában és felületkezelésben egyaránt.

A Montegrappa - mint írtam fentebb - a GTR Team-el szinte teljesen megegyező geometriával és formavilággal készül, felületkezelése pedig, a régi olasz hagyományok tiszteletben tartása mellett a legújabb divatirányzatokat követi. A Montegrappa is több annál, mint aminek látszik: egy kiváló minőségű alumínium vázas országúti kerékpár, mesés felületkezeléssel és sokkal jobb képességekkel, mint amit a kategória megkövetelne.

Felszereltség

A Montegrappa Shimano Tiagra szettel érhető el, és természetesen 2020-ban is a Wilier saját kiváló fűzött kerekei járnak hozzá.

Kinek ajánljuk?

Azoknak, akik nem alkusznak. A Montegrappa a belépő-kategóriában is olasz prémiumérzetet képes nyújtani, hihetetlen áron. Ha ennyit szánsz egy kerékpárra, nincs ellenfele. Tájékoztató: A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában három-négy hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel várható időpontját.  
Wilier Montegrappa Shimano Tiagra 4700 + Wilier MRX-30
   
váz 6061 duoble butted alumínium 
villa Torayca T700 12K carbon monocoque
teljes szett Shimano Tiagra (kivéve hajtókar: FSA Vero, féktest: Shimano R-312 Short reach és lánc: KMC X10
kerék Wilier MRX-30
gumi Vittoria Zaffiro 28 mm
kormány Promax
kormányszár Promax
nyeregcső Promax
nyereg Velo
össztömeg M-es méretben 9,5 kg
ár  1 000 € helyett 829 €