Wilier Luna Rim

Belépő-kategóriás, alumínium vázas női országúti kerékpár + karbon villa

vázanyag: 6061 duoble butted alumínium
villa: Torayca T700 12K carbon monocoque
kerékpár tömege: 9,5 kg-tól
színvariációk: 1-féle
felhasználási terület: endurance, granfondo országúti kerékpár + felnifék

Wilier Luna  belépőszintű alumínium vázas női és gyermek országúti kerékpár + Shimano szettek + Wilier kerekek

A Wilier Luna egy multifunkcionális, belépőszintű, alumínium vázas országúti kerékpár - kifejezetten nőknek, és gyermekeknek kifejlesztve, rendkívül kedvező áron. A Wilier Montegrappa-hoz hasonlóan a Luna is ugyanazon karakterisztikai és formanyelvi jellemzők mentén lett percek alatt slágermodell és kategóriájában az európai piac egyik vezető női országúti kerékpárja.

Wilier Luna - az ékszeres doboz.

Váztechnológia

szempontjából nem találunk nagy meglepetéseket. A Luna váz minőségi 6061-es, T6-os double butted alumíniumból készült, ez tökéletesen megfelel az ajánlott felhasználási terület elvárásainak. A váz viszonylag könnyű, rendkívül merev, a falvastagság kialakítása a stresszpontoknak, vagyis a terhelésnek megfelelően változik. Tehát ott, ahol a váz nagyobb terhelésnek van kitéve, több anyagot használnak, mint az egyéb részeken, ahol tökéletesen megfelel a vékonyabb vázkialakítás. Így, ahol kell, ott a váz erős, de összességében véve az mégsem nehéz.

A villa szépen elnyeli az út felől érkező rezgéseket, így a kerékpár kényelmesebb, komfortosabb lesz. Az kompakt áttétel is a hobbisták céljait szolgálja. A pörgősebb áttételekkel a legnehezebb hegyek is legyőzhetőek, így azok számára is élvezhetővé válik ez a csodálatos sport, akik ezt korábban sosem tudták volna elképzelni magukról. Érdemes külön megemlíteni az alkatrész-harmóniát is: a Shimano alsó-közép kategóriás alkatrészei jól kiegészítik a Luna-t.

Design-ban pedig a hagyományosan ellenállhatatlan olasz felületkezelési hagyományokat követik. Tehát például a bovdenházak és a fékkar-gumik színe kiválóan harmonizál a váz színeivel. Összességében véve a Luna egy remek országúti kerékpár, egy hobbi-igényeinek mindenben megfelelő szintű vázzal, villával és alkatrészekkel - speciálisan nőknek és gyermekeknek kifejlesztve.

Felszereltség:

A Wilier Luna felszereltségében maximálisan megfelel a kategória elvárásainak, a Shimano Tiagra szettje és a Wilier saját márkás, fűzött kerekei kiválóan kiszolgálják a Luna-val kapcsolatban felmerülő felhasználói igényeket.

Kinek ajánljuk?

Nőknek és gyermekeknek. Minden adott: minőségi olasz váz, megbízható alkatrészek, szemtelenül kedvező ár - innentől kezdve csak Te hiányzol hozzá.

Tájékoztató: A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában három-négy hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel várható időpontját.
Wilier Luna Shimano Tiagra 4700 + Wilier MRX-30
   
váz 6061 duoble butted alumínium 
villa Torayca T700 12K carbon monocoque
teljes szett Shimano Tiagra (kivéve hajtókar: FSA Vero, féktest: Shimano R-312 Short reach és lánc: KMC X10
kerék Wilier MRX-30
gumi Vittoria Zaffiro 28 mm
kormány Promax
kormányszár Promax
nyeregcső Promax
nyereg Velo
össztömeg M-es méretben 9,5 kg
ár  1 000 € helyett 829 €