Wilier XC/maraton MTB kerékpár 2019


Wilier XC/maraton MTB kerékpár 2019 -es kollekció.
Biondo Bike – Wilier Magyarország

A Wilier név – a világ egyik legrégebbi kerékpárgyártójaként – természetesen nem csak országúti kerékpárok terén jelent egyet a prémium minőséggel, hanem a mountain bike-ok világában is.

A Wilier XC/maraton MTB kerékpár palettája egy teljesen új dimenziót nyitott az olasz mountain bike gyártás történetében. A Wilier XC/maraton MTB kerékpár palettáján olyan magas színvonalú MTB kerékpárokat találunk, amelyek a legendás olasz vállalatot a világ legjobbjai közé emelték. A Wilier XC/maraton MTB kerékpár palettája mindenféle ebbe a kategóriába tartozó modellnek helyet ad. A prémium célgépektől, az amatőr versenyzésre ajánlott MTB-ken át, a kifejezetten hobbicélra tervezett kétkerekűekig minden megtalálható a Wilier XC/maraton MTB kerékpár palettáján. Ugyanúgy láthatunk merevfarú gépet, mint fullyt. Komoly 60TON UD karbonvázra épülő csúcsmodelleket és alumínium vázas hobbi felhasználásra gyártott kedvezőbb árkategóriás mountain bike-okat. Ebben a kategóriában most már egyértelműen a 29″-es kerékméret dominál, így palettán kizárólag nagykerekű gépeket kínálunk.

A csúcsok csúcsa 2018-ban a Wilier 101X, amely a piacon kapható egyik legjobb XC/maraton hardtail. Nagyon eltalált geometria, 29″-es kerekek, az egyik legjobb szénszálas alapanyag, prémium gyanta, és szemet gyönyörködtető megjelenés. Totális versenygép. Ugyanennek a kategóriának a teteje összteleszkópos kiadásban a Wilier 101FX, amelyről ugyanez elmondható annyi különbséggel, hogy természetesen a hátsó felfüggesztés és a nagyban eltérő geometria egy teljesen más karaktert ad neki. A 101FX pehelykönnyű súlyával és szépséges formáival hívja fel magára először a figyelmet. Az ugyancsak karbonvázas Wilier 501XN egy szinttel lejjebb bár, de ugyanazt a hamisítatlan Wilier minőséget kínálja, mint a nagytestvérek. Mitsubishi 46TON UD karbon váz, ehhez méltó ready to race felszereltség és jellegzetes olasz ízvilág. A Wilier XC/maraton MTB kerékpár palettájának alumínium vázas divíziója a Wilier 503X, amely egyszerre négy modellt is kínál a középkategóriában azoknak, akik nem csak/nem kifejezetten versenycélokra keresnek MTB-t maguknak.

A Wilier XC/maraton MTB kerékpár modellpalettájának minden kerékpárja megvásárolható a Wilier hivatalos magyarországi forgalmazójánál, a Biondo Bike-nál – 2018-ban is.