Wilier országúti kerékpár 2019


Wilier országúti kerékpár 2019 -es kollekció.
Biondo Bike – Wilier Magyarország

A Wilier országúti kerékpár palettája prémium színvonalú országúti kerékpárokat kínál minden kategóriában. A Wilier országúti kerékpár palettája nem pusztán néhány országúti kerékpár különböző kategóriákba rendezve, hanem mély, évszázados koncepció alapján készülő mesterművek láncolata, amelyek végeredményben egy minden igényt kielégítő sorozattá állnak össze.

A Wilier országúti kerékpár palettája minden kategóriában jelen van. Az alumíniumból készülő belépőszinttől, a karbon vázas komfortkategórián át, egészen a 60TON UD karbonból készülő csúcskategóriáig. A Wilier országúti kerékpár paletta több mint csinos országúti kerékpárok összessége, ez a szenvedély és a high end tervezőmunka modern egyvelege – a legszebb olasz megoldásokkal ötvözve.

Csúcskategóriában meglepően sok modellt kínál a Wilier országúti kerékpár palettája. A világ legkönnyebb kerékpárjai közé tartozik a Wilier Zero.7, amely minden egyéb fontos tulajdonságban is jeleskedik, tehát amellett, hogy nagyon könnyű, kicsit aerodinamikus és rendkívül merev is. S még fokozzák is: itt a Wilier Zero.6, amely még a Zero.7-nél is 15%-al könnyebb, így a vázszett tömege mindössze 680 gramm! Az aerodinamikus szekció legendás darabja, a Wilier Cento1 Air továbbra is elérhető. A Cento1 Air a legaerodinamikusabb országútik közé tartozik, természetesen hihetetlenül merev is, s a tömegadatai miatt sincs miért szégyenkezni. A Cento1 Air-nek már van két kiváló komfortra hangolt verziója is: a Wilier Cento1 NDR, és tárcsafékes verziója, a Wilier Cento1 NDR Disc. Nagy népszerűségnek örvend a Wilier Cento10 Pro is. A Cento10 Pro az összes Wilier csúcsmodell előnyös tulajdonságát igyekszik ötvözni, azonban elsősorban ez a kerékpár is a hihetetlen merevségével, és az aerodinamikai képességeivel, illetve külső adottságaival hódít – de mindezt egy minden eddiginél magasabb szinten teszi. Siker-modell nem létezhet tárcsafékes verzió nélkül, azért a Wilier megalkotta Wilier Cento10 Pro Disc-et. S hogy ne maradjon szuper-komfortos modell nélkül a Wilier országúti kerékpár palettájának a legteteje sem, megszületett a Wilier Cento10 NDR is. Ez a konzolos csillapítással ellátott, könnyű, merev és szuper-kényelmes karbon vázas országúti kerékpár az egyik legmeggyőzőbb modellje a Wiliernek. S végül, de nem utolsósorban, ennek is van egy tárcsafékes verziója, a kényelem non plus ultrája, a Wilier Cento10 NDR Disc. Természetesen a Wilier országúti kerékpárt palettáját nem csak a csúcsmodellek reprezentálják.

A Wilier országúti kerékpár palettájának komfort országúti kerékpárjait a GTR család igyekszik megjeleníteni. A GTR család legjobbja a Mitsubishi 46TON karbonból készülő Wilier GTR Team. A GTR Team érzésem szerint a legendás liliomos gyártó valaha volt egyik legnépszerűbb modellje. Ennek van természetesen tárcsafékes verziója is: Wilier GTR Team Disc néven.

A belépő kategóriában is természetesen kínál kerékpárokat a Wilier országúti kerékpár palettája. A Wilier Montegrappa a GTR Team-hez nagyon hasonlatos jellemzőkkel és geometriával hódít. A belépő-kategória gyöngyszeme pedig, a kifejezetten hölgyek és gyermekek számára készült Wilier Luna.

Minden Wilier országúti kerékpár elérhető és megvásárolható a Biondo Bike kerékpárüzletben, a Wilier hivatalos magyarországi forgalmazójánál.