Wilier MTB kerékpár 2019


Wilier MTB kerékpár 2019 -es kollekció.
Biondo Bike – Wilier Magyarország

A Wilier név – a világ egyik legrégebbi kerékpárgyártójaként – természetesen nem csak országúti kerékpárok terén jelent egyet a prémium minőséggel, hanem ezzel teljességgel megegyező mértékben a mountain bike-ok világában is.

A Wilier MTB kerékpár palettája egy teljesen új dimenziót nyitott az olasz mountain bike gyártás történetében. A Wilier MTB kerékpár palettáján olyan magas színvonalú MTB kerékpárokat találunk, amelyek a legendás olasz vállalatot a világ legjobbjai közé emelték. A Wilier MTB kerékpár palettája mindenféle, az XC/maraton kategóriába tartozó modellnek helyet ad. A prémium merevfarú és összeteleszkópos célgépektől, az amatőr versenyzésre ajánlott MTB kerékpárokig bezárólag minden megtalálható a Wilier MTB kerékpár palettáján. Ugyanúgy találhatunk magunknak merevfarú MTB kerékpárt, mint fullyt. Komoly 60TON UD karbonvázra épülő csúcsmodellek, és minőségi alumínium vázas, hobbi felhasználásra gyártott, kedvezőbb árkategóriás mountain bike-ok is fellelhetőek a Wilier kínálatában. Ebben a kategóriában most már egyértelműen a 29″-es kerékméret dominál, így palettán kizárólag nagykerekű gépeket kínálunk.

A csúcsok csúcsa 2019-ben a Cape Epic kategóriagyőzelmet is elhódító Wilier 110X, amely a piacon kapható egyik legkomplexebb és legjobb összteljesítményt nyújtó karbon vázas hardtail MTB. Tökéletes geometria, 29″-es kerekek, BOOST, az egyik legjobb szénszálas alapanyag, prémium gyanta, és szemet gyönyörködtető részletek. Totális versenygép.  Az ikertorony másik tagja, a Wilier – szintén Cape Epic győztes és szintén BOOST-os – topfully-ja, a Wilier 110FX, amelyről ugyanez elmondható, annyi különbséggel, hogy természetesen a hátsó felfüggesztés és a picit eltérő geometria egy valamelyest más karaktert/ízt ad neki. Megújult a Wilier minden bizonnyal leglegendásabb mountain bike-ja, a Wilier 101X, amely mostantól egy picit lejjebb pozícionált felszereltséggel, azonban már szintén BOOST-al, illetőleg ugyanazokkal a csodálatos menettulajdonságokkal és külsővel érhető el, mint eddig – rendkívül kedvező áron. Ready to race és tökéletes olasz ízvilág. A Wilier MTB kerékpár palettájának alumínium vázas divíziója a Wilier 503X, amely egyszerre három modellt is kínál a középkategóriában azoknak, akik nem csak/nem kifejezetten versenycélokra keresnek MTB-t maguknak.

A Wilier MTB kerékpár modellpalettájának minden kerékpárja megvásárolható a Wilier hivatalos magyarországi forgalmazójánál, a Biondo Bike-nál – 2019-ben is.