Wilier időfutam és triatlon kerékpár 2019


Wilier időfutam és triatlon kerékpár 2019 -es kollekció.
Biondo Bike – hivatalos magyar Wilier partner

A Wilier időfutam és triatlon kerékpár palettája időfutam és triatlon versenyzésre szánt kerékpárokból áll. Ezeknek a kerékpároknak vannak közös jellemzőik, amelyek egybeesnek ennek a kategóriának a legfontosabb követelményeivel. Minden ebbe a kategóriába tartozó kerékpár könnyű, karbon vázas, aerodinamikus és jól felszerelt. Természetesen vannak specifikusan a Wilier kerékpárokra jellemző tulajdonságok is, amelyeket fontos kiemelni. Talán a legfontosabb az ár: a Wilier időfutam és triatlon kerékpár palettájának két főszereplője hihetetlen, a konkurensekhez képest megdöbbentően alacsony áron érhető el. Így minden kategóriában igyekeztünk prémiumtermékeket, a létező legkedvezőbb árfekvésben árúba bocsátani. Fontos még megemlíteni a külön Wilier kerékpárokra jellemző technológiai és karakterisztikai megoldásokat. Ilyenek a 60TON UD és 46TON UD Mitsubishi szövetek használata, melyek szavatolják a lehető legnagyobb fokú merevséget, a kis tömeget és a kerékpár kiváló menettulajdonságait. Karakterisztikában is vannak hagyományok: aszimmetrikus hátsórész, BB386-os középrész-szabvány, IFP, és még sok minden más is. Ehhez jön amolyan bónuszként a világelső olasz design, amely azonnal vonzóvá és szerethetővé teszi a Wilier időfutam és triatlon kerékpár palettáját.

A Wilier időfutam és triatlon kerékpár palettájának két szereplője van, a Wilier Blade és a Wilier Twin Blade.

A Wilier Twin Blade a Wilier időfutam és triatlon kerékpár palettájának teteje. Ez a csúcskategóriás karbon vázas időfutam kerékpár egy mindet kielégítő választás azoknak, akik ezt a sportot komolyan, életmódszinten űzik. MItsubishi 60TON karbon váz, hihetetlen vázkarakterisztika és nagyon szép olasz design – ez így együtt egy rendkívül vonzó választássá teszik a Wilier Twin Blade-et.

A Wilier Blade a Twin Blade optimálisabb árú verziója. A Wilier Blade a Wilier időfutam és triatlon palettájának a második szereplője, amely igyekszik átörökíteni a Twin Blade tulajdonságainak egy részét. A Wilier Blade Mitsubishi 46TON UD karbonszövetből készült, kiváló karakterisztikai jellemzőkkel és a szokásos meseszép olasz design-al.

A Wilier időfutam és triatlon kerékpár palettájából minden modell megrendelhető/megtekinthető üzletünkben – 2018-ban is.