Wilier elektromos kerékpár 2019


Wilier elektromos kerékpár 2019 -es kollekció.
Biondo Bike hivatalos magyar Wilier partner

A Wilier a világ egyik legidősebb kerékpárgyártó vállalata. De nem csak a legöregebbek, hanem a leginnovatívabbak közé is tartozik. Természetesen egy ilyen cégnek rendkívül fontos, hogy tisztában legyen a legújabb trendekkel, sőt, gyakran diktálja is azokat. Az elektromos kerékpár szakág az elmúlt években elképesztő változásokon ment keresztül. Az egyik ilyen változás az elektromos MTB és elektromos országúti kerékpárok megjelenése. A Wilier elektromos kerékpár palettája ebben is élen kíván járni, és a legújabb, leginnovatívabb megoldásokat használja a minél nagyobb fokú megelégedettség érdekében. A Wilier elektromos MTB kerékpár palettája nagyrészt AM/trail/enduro MTB kerékpárokat tartalmaz, azon belül is elsősorban az AM/trail kategóriát részesíti előnyben. Ez hosszabb rugóúttal rendelkező alumínium vázas 27,5″-es, illetve 29″-es kerékkel szerelt mountain bike modelleket jelent. Ezen belül létezik fully, és merev vázas kivitel is – az azonban közös az összes AM/trail MTB modellben, amely tagja a Wilier elektromos kerékpár palettájának, hogy mindegyik elsősorban hobbifelhasználásra készült. Természetesen a létező legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelve, a legmodernebb megoldásokat alkalmazva. A Wilier elektromos kerékpár palettája azoknak is kínál komoly mountain bike-ot, akiknek eddig eszébe sem jutott egy hasonló típusú kerékpár megvásárlása. A legújabb trendek szerint egy AM/trail MTB-nek szórakoztatnia kell! A fő funkciója, hogy aki használja, annak ez egy felhőtlen kikapcsolódást jelentsen… semmi feszélyezettség, semmi teher, csak játék – most már elektromos rásegítéssel is.

A Wilier elektromos kerékpár palettája négy különböző modellt kínál ebben a kategóriában. A négy modell mindegyike a Shimano Steps 8000-es rendszerét használja. A négy modell mindegyike játékos, színes és csúcsminőségű. S leghosszabb rugóutas ilyen gép, a Wilier 803Enduro, amely egy 150 mm-t mozgó pedelec enduro fully. A másik fully kivitel Wilier 803TRB névre hallgat és egy AM/trail kerékpárról van szó. Különböző vidám színekben és nagyon komoly felszereltségi változatokban kapható. A két merevfarú kivitel a Wilier 803XB és a Wilier 803XN. A 803XN egy merevfarú 29er kivitel, míg a 803XB egy 650B kerékkel ellátott AM/trail MTB kerékpár.

Természetesen nem csak terepfelhasználásra kínál pedelec kerékpárokat a Wilier, országúti kivitelben elérhető az EBikeMotion rendszerével felszerelt vadonatúj Wilier Cento1 Hybrid, amely egy forradalmi újítás a Wilier háza tájáról, hiszen egy pehelykönnyű, karbon vázas e-road bike-ról van szó – a legmagasabb minőségi követeleményeknek is megfeleltetve. Illetve már itt van az elektromos gravel kerékpárjuk is, a Wilier Adventure.

A Wilier elektromos kerékpár palettája mindenkinek a legmegfelelőbb játszótársat kínálja 2019-ben is.