Wilier cyclocross és gravel kerékpár 2019


Wilier cyclocross és gravel kerékpár 2019 -es modellpaletta.
Biondo Bike – hivatalos magyar Wilier partner

A legendás Wilier minden kategóriában a lehető legmagasabb szintű kerékpárokat kínálja. Nincs ez másként a cyclocross és gravel karékpárok terén sem.

A gravel kerékpár kategória egy viszonylag frissnek tekinthető próbálkozás az “egy kerékpárt mindenre” kérdésfelvetés feloldására. A hagyományos országúti-MTB duális felosztást most már évek óta igyekszik a kerékpár ipar megbontani, és egy ennél jóval szélesebb felhasználói kör igényeit kielégíteni. Erre jó példa MTB-szegmens egyre több darabra való felosztása, az országúti kerékpár kategória is egyre többféle szinten és egyre többféle különböző igénynek való megfeleltetése, vagy akár az elektromos kerékpárok egyre szerteágazóbb és egyre nagyobb tömegeket megszólító térhódítása. Természetesen a gravel kerékpár kategória is ehhez hasonlatos megfontolások alapján született. Konkrétabban: szerettek volna egy olyan kerékpár divíziót létrehozni, amely a ROAD és a klasszikus OFF-ROAD szegmens között foglal helyet, tehát egy könnyebb terepre és aszfaltra is használható kerékpár kategóriáról van szó, amely ráadásul túrázásra is kiválóan alkalmas. A Wilier cyclocross és gravel kerékpár kategória is épp erről szól – prémium minőségben és olasz formatervvel. Funkcionálisan fontos adottság, hogy a Wilier cyclocross és gravel kerékpár palettájának minden tagja kiválóan felmálházható, így akár családi túrákra is kiválóan alkalmas.

A 2019-es modellévben három gravel modellt találhatunk a Wiliernél. Az első és legfontosabb, a modellpaletta legtetején, a prémium kategóriás karbon vázas Wilier Jena. A divízió alján az alumínium vázas Wilier Jareen-t kínálja a legendás liliomos gyártó. A kettő közé ékelődve pedig, ott van az acélvázas, hyper-multifunkcionális Wilier Jaroon – a Wilier cyclocross és gravel kerékpár palettájában.

Aki egy minden ízében olasz Wilier cyclocross és gravel kerékpár után vágyakozik, amely hűségesen szolgálja minden körülmények között – annak a Wilier cyclocross és gravel kerékpár kollekciója lehet a megfelelő választás.

A Wilier cyclocross és gravel kerékpár palettájának minden tétele megvásárolható a Wilier hivatalos magyarországi viszonteladójánál, a Biondo Bike-nál – 2019-ben is.