Wilier cyclocross és gravel kerékpár 2018


Wilier cyclocross és gravel kerékpár 2018 -as modellpaletta.
Biondo Bike – hivatalos magyar Wilier partner

A legendás Wilier minden kategóriában a lehető legmagasabb szintű kerékpárokat kínálja. Nincs ez másként a cyclocross és gravel karékpárok terén sem. A Wilier cyclocross és gravel kerékpár termékpalettájának rendkívül erős és közkedvelt képviselője volt a Wilier Trestina Cross. A Triestina Cross a márka szerelmeseinek ismerősen csenghet, hiszen ez a kerékpár egy régi, jól bevált konstrukcióra épül. Ezt a konstrukciót fejlesztették tökélyre a Wilier mérnökei, azért, hogy nem csak egy mindenki számára elérhető cyclocross vagy gravel bringát kapjunk, hanem egy olyan masszív minőséget is, amely a konkurenseknél csak nagyságrendekkel magasabb áron elérhető. Ez a Wilier cyclocross és gravel kerékpár kiváló választás volt téli versenyekre, vagy hobbikerékpározásra, de természetesen máskor is megállta a helyét könnyűszerrel.

Az új alumínium vázas változatok 6061-es, T6, kétszer húzott alucsövekből készülnek, ami abszolút alkalmas arra a felhasználási területre, amire ezeket a kiváló olasz cyclocross vagy gravel bringákat készítették. Az alumínium merev, kis tömeggel bíró, könnyen formázható és rendkívül kedvező árú fém alapanyag. Ezek a vázak az előbbieknek megfelelően kiváló adottságokkal bírnak. A geometriai táblázat az univerzalitás jegyében készült, a mérettáblázatra rápillantva nagy esély van arra, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb vázméretet a kiválasztott felhasználási terület, illetve testméretei függvényében. Ezek a Wilier cyclocross és gravel kerékpárok terepgumival rendelhetőek, de értelemszerűen lehet használni őket országútra való gumikkal is. A felületkezelésről, illetve a festésről is csak elismerően szólhatunk, hiszen a klasszikus, mégis extravagáns minták azt a klasszikus olasz színvilágot idézik, amely évtizedeken keresztül uralja a világpiacot, így ezeknek a pompás Wilier cyclocross és gravel kerékpároknak is igen mutatós külsőt kölcsönöz. A Wilier cyclocross és gravel bringái összességében véve kiváló olasz kerékpárok, többféle felhasználási területre kifejlesztve, gyönyörű olaszos színvilággal és meglehetősen kedvező áron. A Wilier cyclocross és gravel kerékpár palettája univerzális választások lehetnek cyclocrossra és hobbitekerésre egyaránt.

A 2018-as modellévben az alumínium vázas Wilier Jareen és az acélvázas Wilier Jaroon kerékpárokat találjuk meg meg a Wilier cyclocross és gravel kerékpár palettájában.

Aki egy minden ízében olasz Wilier cyclocross és gravel kerékpárra vágyik, ami hűségesen szolgálja minden körülmények között, annak a Wilier cyclocross kollekciója lehet a megfelelő választás.

A kerékpár megvásárolható a Wilier hivatalos magyarországi viszonteladójánál, a Biondo Bike-nál – 2018-ban is.