Wilier kerékpár - 2018-as kollekció


Országúti kerékpár

Wilier országúti kerékpár

Cyclocross és gravel kerékpár

Wilier cyclocross kerékpár

XC/maraton MTB kerékpár

Wilier MTB kerékpár

AM/trail/enduro MTB kerékpár

Wilier 27 MTB kerékpár

Elektromos kerékpár

Wilier városi, trekking kerékpár

Időfutam kerékpár

Wilier időfutam kerékpár

Wilier kerékpár – Wilier országúti, MTB, időfutam/triatlon, cyclocross/gravel és e-bike, a Biondo Bike-tól.

A legendás Wilier kerékpárjai már Magyarországon is elérhetőek. A Biondo Bike kerékpárüzlet hozta be ezt a márkát hosszú évekkel ezelőtt Magyarországra. Most pedig megújult, mindenki számára, elérhető módon teszi lehetővé ezeknek a gyönyörű olasz bringáknak a megtekintését és megvásárlását.

A Wilier kerékpár egy minden szakágban jelenlévő top-brand. Az alapvetően országúti hagyományokkal rendelkező olasz cég – természetesen – nem csak országúti kerékpárok szintjén tartozik a világ legszűkebb elitjébe. A Wilier készít világszínvonalú XC/maraton és AM/trail/enduro MTB-ket, időfutam és triatlon kerékpárokat, cyclocross és gravel kerékpárokat, illetve elektromos kerékpárokat is találunk a palettán. A mindenkori Wilier kerékpár palettán mindez állandó jelleggel elérhető.

Vannak alapvetően a Wilier kerékpárokra jellemző technikai sajátosságok, amelyek mind-mind hozzájárulnak a Wilier kerékpár legendás hírnevének öregbítéséhez. Olyan technikai innovációkkal találkozhatunk egy Wilier kerékpár megtekintésével, amelyekkel valóban a nemzetközi kerékpáros elit fölé emelik ezt a patinás olasz vállalatot. Ilyen technikai innováció például a különleges UD szénszálas anyag, ami számtalan Wilier kerékpár védjegyévé vált. A világ legjobb 46TON és 60TON karbonszövetei szavatolják a legnagyobb merevséget, a kis tömeget és a nem mindennapi menettulajdonságot. Beszélhetünk még a védelem egyik bástyájáról az IFP-ről, vagy a különleges módon, a vázon belül vezetett kábel elvezetésről, a BB386-os középrész-szabványról, vagy az aszimmetrikus hátsórészről.

A Wilier országúti kerékpár palettáján minden modellnek megvan a jellegzetessége, amellyel a konkurens gyártok fölé emelkedik. A Wilier Zero.7 a világ egyik legkönnyebb országúti váza, amelynek még könnyebb, delikátesz változata a Wilier Zero.6. Aerodinamika terén is tökéletességre törekszik a Wilier: a Cento1 Air hihetetlenül merev, nagyon könnyű és aerodinamikus. S most megérkezett minden idők legjobb aerodinamikus Wilier kerékpárja, a Wilier Cento10 Air és annak tárcsafékes verziója, a Wilier Cento10 Air Disc. A legendás liliomos gyártó a kényelmet is csúcsra járatta, ennek eredményeképpen jött létre a Wilier Cento10 NDR és Wilier Cento10 NDR Disc, amelyek eséllyel pályáznak a “világ legkényelmesebb országúti kerékpárja” megtisztelő címre. A Wilier GTR Team a földkerekség egyik legjobb ár/érték arányú granfondo komfort országúti kerékpárja, tárcsafékes változata a Wilier GTR Team Disc. Továbbra is kapható a Wilier GTR Granturismo, most még elérhetőbb áron, a belépőszinten pedig itt az új Wilier Montegrappa és a női verziója a Wilier Luna. Ráadásként, most köztünk van az identitásmodellként funkcionáló top-retro bringa is, a Wilier Superleggera SL.

Cyclocross és gravel téren is széles a paletta: itt a Wilier Jaroon és Wilier Jareen kerékpárokat, illetve ezeknek különböző változatait kínálja a Wilier.

A mountain bike-ok között is tarolnak a Wilier kerékpárok. XC/maraton kategóriában a Wilier 101X a csúcsok csúcsa, amely a világ egyik legjobb és mindenképp legszebb karbon vázas XCO/XCM hardtail-je. Fully változata a vadonatúj, szintén topkategóriás Wilier 101FX. Egy szinttel lejjebb, de még mindig karbonból elérhető a Wilier 501XN. Alumíniumból, még mindig 29″-es kerékkel a legendás olasz cég a Wilier 503X családját ajánlja, amely még mindig egy rendkívül jó választás, akár versenyzésre is.

AM/trail/enduro kategóriában a Wilier 901TRB jelenti a paletta tetejét, ami egy csúcskategóriás karbon vázas enduro gép. Egy szinttel lejjebb, alumíniumból, a Wilier 903TRN-t és a Wilier 903TRB-t javasolja a cég, belépőszinten pedig a Wilier 905TRB érhető el.

Elektromos kerékpárból is nagy a választék, a Wilier a Shimano Steps E8000-es rendszerével négy top MTB-t is kínál: Wilier 803EnduroWilier 803TRB, Wilier 803XN, Wilier 803XB. Városi elektromos cirkálóban is van lehetőség, itt a Shimano E6000 Steps rendszerrel működő karbon vázas Wilier Refill és alumínium vázas Wilier Magneto, amelyek elérhetőek férfi és női verzióban is.

Time trial/triatlon kerékpárok között a Blade és a Twin Blade jelentik a csúcsot, ezek a Wilier kerékpárok is egyértelműen versenyhasználatra készültek.

Ha olasz kerékpár, akkor Wilier. Ha Wilier, akkor Biondo Bike – 2018-ban is.