Wilier kerékpár - 2019-es kollekció


Országúti kerékpár

Wilier országúti kerékpár

MTB kerékpár

Wilier MTB kerékpár

Cyclocross és gravel kerékpár

Wilier cyclocross kerékpár

Időfutam és triatlon kerékpár

Wilier időfutam kerékpár

Elektromos kerékpár

Wilier városi, trekking kerékpár

Wilier kerékpár – Wilier országúti, MTB, időfutam/triatlon, cyclocross/gravel és e-bike, a Biondo Bike-tól.

A legendás Wilier kerékpárjai már Magyarországon is elérhetőek. A Biondo Bike kerékpárüzlet hozta be ezt a márkát 2000-ben Magyarországra. Most pedig megújult, mindenki számára, elérhető módon teszi lehetővé ezeknek a gyönyörű olasz bringáknak a megtekintését és megvásárlását.

A Wilier kerékpár egy minden szakágban jelenlévő top-brand. Az alapvetően országúti hagyományokkal rendelkező olasz cég – természetesen – nem csak országúti kerékpárok szintjén tartozik a világ legszűkebb elitjébe. A Wilier készít világszínvonalú MTB-ket , időfutam és triatlon kerékpárokat, cyclocross és gravel kerékpárokat, illetve elektromos kerékpárokat is találunk a palettán. A mindenkori Wilier kerékpár palettán mindez állandó jelleggel elérhető.

Vannak alapvetően a Wilier kerékpárokra jellemző technikai sajátosságok, amelyek mind-mind hozzájárulnak a Wilier kerékpár legendás hírnevének öregbítéséhez. Olyan technikai innovációkkal találkozhatunk egy Wilier kerékpár megtekintésekor, amelyek valóban a nemzetközi kerékpáros elit fölé emelik ezt a patinás olasz vállalatot. Ilyen technikai innováció például a különleges UD szénszálas anyag, ami számtalan Wilier kerékpár védjegyévé vált. A világ legjobb 46TON és 60TON karbonszövetei szavatolják a legnagyobb merevséget, a kis tömeget és a nem mindennapi menettulajdonságot. Beszélhetünk még a védelem egyik bástyájáról az IFP-ről, vagy a különleges módon, a vázon belül vezetett kábel elvezetésről, a BB386-os középrész-szabványról, vagy akár az aszimmetrikus hátsórészről.

A Wilier országúti kerékpár palettáján minden modellnek megvan a jellegzetessége, amellyel a konkurens gyártok fölé emelkedik. A Wilier Zero.7 a világ egyik legkönnyebb országúti váza, amelynek már kapható még könnyebb, delikátesz változata is, a Wilier Zero.6. Aerodinamika és a merevség terén is tökéletességre törekszik a Wilier: a Wilier Cento10 Pro és tárcsafékes verziója, a Wilier Cento10 Pro Disc minden igényt kielégítő olasz performanszgépek. Természetesen az éteri komfort a csúcskategóriában sem hiányozhat, így erre az igényre az Artiflex konzollal felturbózott, Eurobike díjat is nyert Wilier Cento10 NDR és Wilier Cento10 NDR Disc lehet a legmegfelelőbb megoldás. Jóval kedvezőbb áron, de még mindig a topkategóriában az aerodinamikus és szupermerev Wilier Cento1 Air sokak legjobb opciója lehet akár a legmagasabb szintű versenyhasználatra is. Ugyanezen az ár és minőségi színvonalon most már megvásárolható a Wilier Cento1 NDR és a Wilier Cento1 NDR Disc, amelyek a kényelemre kihegyezett, csúcskategóriás Wilier országúti kerékpárok. Továbbra is elérhető a Wilier univerzális középkategóriás karbon vázas országúti kerékpár platformja, a Wilier GTR Team és a Wilier GTR team Disc, illetve a belépőkategóriában a Wilier Montegrappa és női verziója, a Wilier Luna.

Cyclocross és gravel téren is széles a paletta: itt a fantasztikus karbon vázas Wilier Jena, az acélvázas Wilier Jaroon és az alumínium vázas Wilier Jareen kerékpárokat, illetve ezeknek különböző változatait kínálja a Wilier.

A mountain bike-ok között is tarolnak a Wilier kerékpárok. A paletta csúcsán a Cape Epic kategóriagyőztes Wilier 110X, és szintén Cape Epic győztes fully testvére a Wilier 110FX áll. A Wilier 101X egy szinttel lejjebb került, azonban még mindig a világ egyik legjobb és mindenképp legszebb karbon vázas XCO/XCM hardtail-je. Alumíniumból a legendás olasz cég a Wilier 503X családját ajánlja, amely még mindig egy rendkívül jó választás, akár versenyzésre is.

Elektromos kerékpárból is nagy a választék, a Wilier a Shimano Steps E8000-es rendszerével négy top MTB-t is kínál: Wilier 803EnduroWilier 803TRB, Wilier 803XN, Wilier 803XB.  Elektromos országúti fronton, a kiváló Wilier Cento1 Hybrid, elektromos gravel fronton pedig, a Wilier Adventure a legendás olasz cég ajánlata.

Time trial/triatlon kerékpárok között a Wilier Turbine a Wilier zászlóshajója, amely minden elemében egy korát megelőző performansz prémiumtermék.

Ha olasz kerékpár, akkor Wilier. Ha Wilier, akkor Biondo Bike – 2019-ben is.