Wilier kerékpárváz – csúcsminőségű Wilier kerékpárváz minden kategóriában, már Magyarországon is.

A legendás Wilier nem csak kerékpárokat kínál minden szakágban, hanem a minden minőségi elvárásnak megfelelő kerékpárjai vázszett formájában is megvásárolhatóak. Wilier kerékpárváz – minden felhasználási területre.

A Wilier kerékpárváz egy fogalom a kerékpáriparban, és számtalan egyedi sajátossággal/előnnyel rendelkezik a konkurens márkákhoz képest. Ezen technikai innovációk közé tartoznak például a felhasznált vázanyagok. A Wilier elsősorban UD szénszálas szövetekből készíti karbonvázait.

A UD karbonszövet egy egyirányú szövési technológia, melynek a vázon való különböző pozícióban való felrétegzése egy páratlanul erős, merev és tartós vázat eredményez. Különböző szakítószilárdságú szöveteket használnak, a világon elérhető egyik legjobb, legmerevebb szénszálas szövet a Torayca által készített T1100 (65TON) és T1000 (60TON). De használnak még  Mitsubishi 46TON karbont, továbbá Torayca T800 és T700 szöveteket is.

Országúti kerékpárvázaknál a Wilier GTR Team klasszikus Wilier erényeket hordoz magában – modern, komfortos és egy picit aerodinamikus köntösben. Csúcstechnológia, a kerékpározás maximális élvezete, és a szépség olaszos értelmezése és nagyfokú kényelem, mindez a legjobb anyagokból – ez a Wilier GTR Team. A Cento1 széria tagjai közül a Wilier Cento1 Air a Wilier vázak egyik technológiai csúcsát jelenti, tárcsafékes verziója a Cento1 Air Disc. Rendelkezik az összes fentebb említett innovációval, illetve Wilier-jellegzetességgel, de mindezt még könnyebb, még merevebb és még aerodinamikusabb módon teszi. Ennek komfortváltozatai a Wilier Cento1 NDR, és annak tárcsafékes verziója, a Wilier Cento1 NDR Disc.

A pehelykönnyű tárcsafékes prémium performansz, a Wilier Zero SLR pedig, a fentebbi két csoport minden erényét magában hordozza! S most itt van a Wilier Cento10 Pro és Wilier Cento10 Pro Disc is, melyek a valaha gyártott legjobb aerodinamikus Wilier országúti vázak, és amelyek egy teljesen új módon ötvözik mindazt, amit eddig a kerékpárgyártásról gondoltunk. A Wilier egyik legújabb országúti csúcsinnovációja is elérhető vázszett formájában, ez a szuperkönnyű és szuperkényelmes Wilier Cento10 NDR, illetve annak tárcsafékes változata, a Wilier Cento10 NDR Disc. S hogy a retro hívei se maradjanak váz nélkül, elérhető a Superleggera – kizárólag ramato színben és vázszett formájában. 

A MTB-k között között is az országúti modelleknél megszokott hierarchiával találkozhatunk. A Wilier 110X, a Wilier 110FX és a Wilier 101X mindent tudnak, amit az amerikai konkurensek, csak mindezt szebb, csinosabb köntösben.

Gravel váz is természetesen kapható a Wilier kínálatában, itt van a minden igényt kielégítő, szupercsinos, és természetesen karbonból készülő Wilier Jena.

Triatlon kerékpárváz téren sem szerénykedhet a Wilier: a Wilier Turbine minden igényt kielélégítő, tárcsafékes, performansz triatlon kerékpár.

A felületkezelés természetesen gyönyörű, mint az egy ilyen patinás olasz cégtől el is várható. Minden fentebbi Wilier váz, minden színben és méretben megvásárolható a Wilier hivatalos magyarországi forgalmazójánál, a Biondo Bike-nál – 2020-ban is.