Wilier időfutam és triatlon kerékpár 2021

Wilier időfutam és triatlon kerékpár 2020 -as kollekció.
Biondo Bike – hivatalos magyar Wilier partner

A Wilier időfutam kerékpár palettája időfutam és triatlon versenyzésre szánt kerékpárokból áll. Ezeknek a kerékpároknak vannak közös jellemzőik, amelyek egybeesnek ennek a kategóriának a legfontosabb követelményeivel. Minden ebbe a kategóriába tartozó kerékpár könnyű, karbon vázas, aerodinamikus és jól felszerelt. Természetesen vannak specifikusan a Wilier kerékpárokra jellemző tulajdonságok is, amelyeket fontos kiemelni.

Talán a legfontosabb az ár: a Wilier triatlon kerékpár palettájának főszereplője hihetetlen, a konkurensekhez képest viszonylag alacsony áron érhető el. Így minden kategóriában igyekeztünk prémiumtermékeket, a létező legkedvezőbb árfekvésben árúba bocsátani. Fontos még megemlíteni a külön Wilier kerékpárokra jellemző technológiai és karakterisztikai megoldásokat. Ilyenek a Torayca T1000 UD szövetek használata, melyek szavatolják a lehető legnagyobb fokú merevséget, a kis tömeget és a kerékpár kiváló menettulajdonságait. Karakterisztikában is vannak hagyományok: aszimmetrikus hátsórész, BB386-os középrész-szabvány, IFP, és még sok minden más is. Ehhez jön amolyan bónuszként a világelső olasz design, amely azonnal vonzóvá és szerethetővé teszi a Wilier időfutam és triatlon kerékpár palettáját.

Triatlon kerékpár

2020-ban a Wilier időfutam és triatlon kerékpár palettája egyetlen tökéletesre csiszolt termékben összpontosul, ez pedig a Wilier Turbine.

A Wilier Turbine a Wilier triatlon kerékpár palettájának csúcsa, egy teljesen kompromisszummentes prémiumtermék. Ez a topkategóriás karbon vázas időfutam és triatlon kerékpár egy mindet kielégítő választás azoknak, akik ezt a sportot komolyan, életmódszinten űzik. Torayca T1000 UD karbon váz, hihetetlen vázkarakterisztika és nagyon szép olasz design – ez így együtt egy rendkívül vonzó választássá teszik a Wilier Turbine-t. A kompromisszummentes, tárcsafékhez optimalizált vázkialakítás, az elképesztően innovatív kormányrendszer és a minden létező igényt kielégítő felszereltségi opciókon kívül egy Wilier Turbine megvásárlásával igazából két kerékpárt kapunk egyszerre: egy időfutam kerékpárt és egy triatlon kerékpárt. A különböző kormánybeállítási pozíciók, a hidratáló szett és a három egymástól teljességgel eltérő aerodinamikus nyeregcső többféle igény kielégítésére hívatott. A gyönyörű olasz design pedig, már csak hab a tortán.

A Wilier időfutam kerékpár palettájából minden modell megrendelhető/megtekinthető üzletünkben – 2020-ban is.