Wilier elektromos kerékpár 2021

2019-06-21

Wilier Cento10 Hybrid Disc

Wilier Cento10 Hybrid - Toray T1000 UD karbon vázas elektromos országúti kerékpár. A legjobb Shimano szettek és Wilier saját gyártású karbon kerekek. Prémiumság, pehelykönnyű tömeg és gyönyörű olasz design - ez a Wilier Cento10 Hybrid.
2019-06-22

Wilier Cento1 Hybrid Disc

2019-06-19

Wilier Triestina Hybrid Disc

2019-06-22

Wilier 101FX Hybrid

2019-06-22

Wilier 101X Hybrid

2019-06-22

Wilier 903TRN

2019-06-22

Wilier Jena Hybrid Disc

Wilier elektromos kerékpár 2020 -as kollekció.
Biondo Bike hivatalos magyar Wilier partner

A Wilier a világ egyik legidősebb kerékpárgyártó vállalata. De nem csak a legöregebbek, hanem a leginnovatívabbak közé is tartozik. Természetesen egy ilyen cégnek rendkívül fontos, hogy tisztában legyen a legújabb trendekkel, sőt, gyakran diktálja is azokat. Az elektromos kerékpár szakág az elmúlt években elképesztő változásokon ment keresztül. Az egyik ilyen változás az elektromos MTB és elektromos országúti kerékpárok megjelenése.

A Wilier elektromos kerékpár palettája ebben is élen kíván járni, és a legújabb, leginnovatívabb megoldásokat használja a minél nagyobb fokú megelégedettség érdekében. A Wilier elektromos MTB kerékpár palettája nagyrészt AM/trail/enduro MTB kerékpárokat tartalmaz. Azon belül is – elsősorban – az AM/trail kategóriát részesíti előnyben. Ez hosszabb rugóúttal rendelkező alumínium vázas 27,5″-es, illetve 29″-es kerékkel szerelt mountain bike modelleket jelent. Ezen belül létezik fully, és merev vázas kivitel is – az azonban közös az összes AM/trail MTB modellben, amely tagja a Wilier elektromos kerékpár palettájának, hogy mindegyik elsősorban hobbifelhasználásra készült. Természetesen a létező legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelve, a legmodernebb megoldásokat alkalmazva.

A Wilier e-bike palettája azoknak is kínál komoly mountain bike-ot, akiknek eddig eszébe sem jutott egy hasonló típusú kerékpár megvásárlása. A legújabb trendek szerint egy AM/trail MTB-nek szórakoztatnia kell! A fő funkciója, hogy aki használja, annak ez egy felhőtlen kikapcsolódást jelentsen… semmi feszélyezettség, semmi teher, csak játék – most már elektromos rásegítéssel is.

Elektromos MTB kerékpár

A Wilier elektromos MTB kerékpár palettája hat különböző modellt kínál. A hatból négy modell a Shimano Steps 8000-es rendszerét használja, kettő pedig Fazua-t. A négy Shimano Steps 8000-el szerelt modell mindegyike játékos, színes és csúcsminőségű. A leghosszabb rugóutas ilyen gép, a Wilier 803Enduro, amely egy 150 mm-t mozgó pedelec enduro fully, hasonló, testvére pedig, a 903TRN. A harmadik Shimano Steps-es fully kivitel Wilier 803TRB névre hallgat és egy AM/trail kerékpárról van szó. Különböző vidám színekben és nagyon komoly felszereltségi változatokban kapható. A merevfarú kivitel a Wilier 803XN. A prémium szegmensben, itt van a mindössze 16 kg-os karbon vázas XC-romboló, a Wilier 101FX Hybrid Fazua motorral és és elképesztő minőségben, illetve merevfarú testvére – még mindig karbonból és Fazua motorral – a 101X Hybrid.

Elektromos országúti és elektromos gravel kerékpár

Természetesen nem csak terepfelhasználásra kínál pedelec kerékpárokat a Wilier, országúti kivitelben elérhető az EBikeMotion rendszerével felszerelt vadonatúj Wilier Cento1 Hybrid, amely egy forradalmi újítás a Wilier háza tájáról, hiszen egy pehelykönnyű, karbon vázas e-road bike-ról van szó – a legmagasabb minőségi követeleményeknek is megfeleltetve. Mindezt megfejelendő itt van a mindössze 10 kilós Cento10 Hybrid id, amely minden eddigi elképzelést fölülműl. Illetve már itt van az elektromos gravel kerékpár palettájuk is, amelybe két gravel bringa tartozik a karbon vázas Wilier Jena Hybrid és az alumínium vázas Wilier Adventure.

A Wilier elektromos kerékpár palettája mindenkinek a legmegfelelőbb játszótársat kínálja 2020-ban is.

Az elektromos kerékpárok jövője

Az elektromos kerékpár modellek fejlődése a következő években gyorsulni fog. Az elektromos autó és hibrid autó technológia újításai folyamatosan hatással vannak az egyéb elektromos játművek gyártására is. A jövőben egyre kisebb méretű akkumulátorok várhatók ugyanakkora teljesítmény mellett. Ezzel a vázban való integrálás és a légellenállás területén hatalmas előrelépések várhatók. Ugyanígy fejlődni fog az elektromos rásegítő motorok technológiája is. Ez szintén a méret/teljesítmény arányban okoz majd fejlődést. Az elektromos rásegítés technológiájának fejlődése pedig az egyik legfontosabb területen hoz majd igazi áttörést. Ez pedig az ár. Az elektromos kerékpárok területén ugyanúgy árcsökkenés várható, mint amit az elektromos autó és hibrid autó esetében tapasztalunk. Így a minőségi és vázba integrált elektromos rásegítés az olcsóbb kerékpármodellekben is megjelennek majd.