Alkatrészek, tartozékok és kiegészítők

Wilier kerékpáralkatrész, tartozék és kiegészítő – csúcsminőség, olasz design, kedvező ár.

A legendás Wilier nem csak kerékpárokat és vázakat kínál minden szinten és minden kategóriában, hanem a hozzájuk való Wilier kerékpáralkatrész palettáról is mindenkinek rendelkezésére áll az olasz kiegészítő alkatrészek színe-java. Wilier kerékpár tartozék címszóval számtalan féle termék megtalálható, amelyek épp úgy hozzátartoznak a kerékpározáshoz, mint a kerékpár maga. A Wilier kerékpáralkatrész kollekció tartozékok és egyéb termékek széles skáláját jelenti, amelyek mind azt a célt szolgálják, hogy az az idő, amit Ön a kerékpárján tölt, minél hasznosabban és kellemesebben teljen.

A Wilier kiegészítők közé tartoznak a kulacsok és kulacstartók. A Wilier kerékpáralkatrész palettáján többféle kulacsot és számtalan típusú, színű és anyagból készült kulacstartót lehet találni. A kulacsok általában 550 ml-es űrtartalommal bírnak, de létezik kisebb kiszerelés is. A Wilier kulacsok egyszerre hasznos és pofás kiegészítői egy csodálatos Wilier kerékpárnak. A palettán található még számtalan anyagból (műanyag, karbon, titán) készült kulacstartó is, számos színváltozatban. Nagyon fontos résztvevői a Wilier kerékpár tartozékok 2020-as kollekciójának a táskák. A nyereg alá való kistáskák az egyik legfontosabb kiegészítői egy kerékpárnak. A kis táskákba kell tenni a pótbelsőt és a gumileszedőt is. Különböző méretű és formájú táskák kaphatóak. Vannak más típusú mobil és ételtartó táskák is, amelyek még egyszerűbbé és komfortosabbá teszik a kerékpáros életét. Ha utazik, akkor is van megoldás: a Wilier professzionális kerékpártartó táskái minden helyzetben jó választást jelentenek. Aki repülővel, vagy messzebbre kívánja kerékpárját szállítani, annak itt van a Wilier kerékpárszállító bőröndje, amely abszolút védelmet jelent a kerékpárra leselkedő veszélyekkel szemben.

A palettán találhatóak kiváló, számtalan szín és méretvariációban létező karbonszálas integrált kormányok. Ezek a kormányok az elképesztő merevség mellett, hihetetlenül könnyűek és még jól is néznek ki. A Wilier kerékpáralkatrész kollekciójának a természetes részét képezik a különböző kormánybandázsok és a Wilier márkás egyéb termékek: például roll-up-ok, vagy szőnyegek is.

A Wilier kerékpáralkatrész kollekció, a kerékpárokhoz hasonlóan a Biondo Bike-nál érhető el.