Wilier országúti kerékpár akció

Wilier GTR SL + full Shimano Ultegra 6800 + Shimano RS010

- szín: zöld-fehér-vörös
- méret: L
- évjárat: 2017
- darabszám: 1
- hivatalos ár: 2 950 € (kb. 980 000 Ft)
- akciós Wilier GTR SL ár: 679 000 Ft
- állapot: ÚJ

GTR-SL-+-Ultegra

Wilier MTB kerékpár akció

Wilier 501XN + Shimano XT 2x11 2.0 + Suntour Raidon + Miche MTX

- szín: kék-kék
- méret: M
- évjárat: 2017
- darabszám: 1
- hivatalos ár: 1900 € (630 000 Ft)
- akciós Wilier 501XN ár: 459 000 Ft
- állapot: ÚJ

501XN

Wilier triatlon kerékpár akció

Wilier Blade + Shimano 105 5800 + Shimano RS010

- szín: fekete-vörös
- méret: L
- évjárat: 2018
- darabszám: 1
- hivatalos ár: 2 650 € (875 000 Ft)
- akciós Wilier Blade ár: 649 000 Ft
- állapot: ÚJ

Blade-2

Wilier cyclocross és gravel kerékpár akció

Wilier Cross Disc Carbon + Shimano 105 + Mavic Aksyium Disc

- szín: karbon színű-fehér
- méret: L
- évjárat: 2017
- darabszám: 1
- hivatalos ár: 3 300 € (1 090 000 Ft)
- akciós Wilier Cross Disc Carbon ár: 599 000 Ft
- állapot: használt (150 km van benne, teljesen hibátlan)

Cross-Disc-Carbon

Wilier akció – Wilier kerékpár akcióink

A Biondo Bike kerékpárüzlet 20 éves fennállása alatt mindig is fontosnak tartotta, hogy a létező legmagasabb minőséget kínálja – a legkedvezőbb áron. Egyik fő márkánk a Wilier, amely a világ egyik legrégebbi és legkomolyabb szakmai tapasztalattal rendelkező kerékpárgyártó vállalata. A cég híres csúcsminőségű kerékpárjairól, és ezekhez viszonyítva legendásan alacsony árairól. A Wilier kerékpár akció pedig még ennél is kedvezőbb ajánlatokat kínál. A Wilier kerékpár akciónk révén számos kerékpár hosszú évek óta megtalálható a kínálatunkban. Így azok is találhatnak maguknak minden szinten megfelelő kétkerekűt, akik nem tudnak adott esetben több millió forintot kiadni egy csúcsminőségű karboncsodára. Természetesen méretben és színben itt jóval szűkebb a kínálat, mint az aktuális legújabb modellek esetében, de ki tudja? Lehet, hogy valaki épp itt találja meg álmai kerékpárját, pont abban a méretben és színben, amire neki szüksége van.

Wilier kerékpár akcióink

Akciós Wilier kerékpárok minden szakágban kínál tökéletes minőségű, gyönyörű kerékpárokat, amelyek vagy nem az adott modellévből valók, vagy igen, csak az eredeti listafelszereltségtől eltérnek. Országúti kerékpárok, MTB-k és time trial/triatlon kerékpárok is óriási kedvezménnyel vásárolhatóak meg. A Wilier kerékpár akciónk keretein belül kapható országúti kerékpár, a belépőszinttől egészen a csúcskategóriáig. Wilier régóta méltán legendás MTB palettájából, ahonnan szintén választhatóak modellek a Wilier kerékpár akciónk keretében.

Időfutam kerékpárokból is mindig széles a kínálat. A Wilier időfutam és triatlon kerékpárjai rendszeresen megtalálhatóak az akciós Wilier újdonságok között. Shimano 105-től az Ultegráig, Campagnolo Recordtól a Dura Ace-ig. S természetesen ezeken kívül más akciós kerékpárokat is fel lehet lelni az akciós Wilier újdonságok között. Elektromos kerékpárok közül is választhat a kedves érdeklődő, a Wilier akció keretein belül erre is van lehetőség.

Az akciós Wilier kerékpárjaink listája minden hónapban frissül, az anyacég aktuális árukészletének függvényében. Érdemes ezt a listát mindig szem előtt tartani, mert még a megszokottnál is jelentősen kevesebb ellenérték fejében vásárolhatóak meg a legmagasabb szintű Wilier modellek – a hivatalos magyar forgalmazónál, a Biondo Bike kerékpárüzletben.