Wilier Jaroon+

Felső-középkategóriás, acél vázas gravel fat bike kerékpár

vázanyag: CrMo acél
villa: Torayca T700 12K carbon monocoque
kerékpár tömege: 10,5 kg-tól
színvariációk: 5-féle
felhasználási terület: túra - gravel kerékpár

Wilier Jaroon 
felső-kategóriás CrMo acél vázas fat bike kerékpár
+ karbon villa + Shimano és SRAM szettek + Wilier kerekek

A Wilier Jaroon a Wilier gravel bike palettájának kétségkívül legpartikolárisabb darabjait vonultatja fel. A jelszó lehetne az, hogy “mindent lehet koskormánnyal is”. S ennek megfelelően is járnak el: cyclocross kerekek, acélváz, vagy 29+ kerékméret egy kis játékkal? Igen, a Wilier Jaroon-al mindez lehetséges. A gravel bike az a játék, ahol mindennek csak az emberi képzelet vagy a fizika szabhat határt? Vagy? A válasz: Wilier Jaroon.

Wilier Jaroon – ha csak egy kerékpár kell.

Váztechnológia

A Wilier Jaroon váza egy nagyon minőségi CrMo acél ötvözetből készült. Az acél azért jó erre a felhasználási területre (is) mert annak, aki nem szeretne versenyezni, tulajdonképpen csak előnyös tulajdonságai vannak. Tartós, kényelmes – és ha minden jól megy örök életében használhatja az ember. A kényelem különösen fontos, és a Wilier Jaroon esetében az acél váz anyag mellett, ehhez a 27,2 mm-es nyeregcső is erőteljesen hozzájárul. A Wilier Jaroon egy cyclocross kerékpárra hasonlít – acél vázas, klasszikusabb külső jegyekkel, a Wilier Jaroon Plus pedig egy 29+ fatbike koskormánnyal, acélvázzal, agresszív geometriával és hihetetlenül brutális külsővel. A Wilier Jaroon egy több mint érdekes kísérlet arra, hogy mit lehet kezdeni ezzel a kerékpárral nevezett tárggyal, és tulajdonképpen bizonyos felhasználási területek találkozásából milyen érdekes és sokoldalú eszközöket vagyunk lépesek alkotni. Wilier Jaroon – kerékpár a kísérletezőknek.

Felszereltség

Az alkatrészeknél sem spórolt a legendás liliomos gyártó. A SRAM Rival 1×11 és a Shimano 105 Hydro alkatrészei,, illetve a DD kerekei egy minden ízében prémium termékké varázsolják a Wilier Jaroon-t.

Kinek ajánljuk?

Akik a kalandokért élnek. Wilier Jaroon.

 

 

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.