Wilier akció – országúti, MTB és triatlon kerékpár akció 2019


Wilier akció – Wilier kerékpár akció.

A Biondo Bike kerékpárüzlet 20 éves fennállása alatt mindig is fontosnak tartotta, hogy a létező legmagasabb minőséget kínálja – a legkedvezőbb áron. Fő márkánk a Wilier, amely a világ egyik legrégebbi és legkomolyabb szakmai tapasztalattal rendelkező kerékpárgyártó vállalata. A cég híres csúcsminőségű kerékpárjairól, és ezekhez viszonyítva legendásan alacsony árairól. A Wilier akció pedig még ennél is kedvezőbb ajánlatokat kínál. A Wilier akció révén számos kerékpár hosszú évek óta megtalálható a kínálatunkban. Így azok is találhatnak maguknak minden szinten megfelelő kétkerekűt, akik nem tudnak adott esetben több millió forintot kiadni egy csúcsminőségű karboncsodára. Természetesen méretben és színben itt jóval szűkebb a kínálat, mint az aktuális legújabb modellek esetében, de ki tudja? Lehet, hogy valaki épp itt találja meg álmai kerékpárját, pont abban a méretben és színben, amire neki szüksége van.

Wilier akció:

A Wilier akció minden szakágban kínál tökéletes minőségű, gyönyörű kerékpárokat, amelyek vagy nem az adott modellévből valók, vagy igen, csak az eredeti listafelszereltségtől eltérnek. Országúti kerékpárok, MTB-k és time trial/triatlon kerékpárok is óriási kedvezménnyel vásárolhatóak meg. A Wilier akció keretein belül kapható országúti kerékpár, a belépőszinttől egészen a csúcskategóriáig. Wilier régóta méltán legendás MTB palettájából, ahonnan szintén választhatóak modellek a Wilier akció keretében.

Időfutam kerékpárokból is mindig széles a kínálat. A Wilier időfutam és triatlon kerékpárjai rendszeresen megtalálhatóak az akciós Wilier újdonságok között. Shimano 105-től az Ultegráig, Campagnolo Recordtól a Dura Ace-ig. S természetesen ezeken kívül más akciós kerékpárokat is fel lehet lelni az akciós Wilier újdonságok között. Elektromos kerékpárok közül is választhat a kedves érdeklődő, a Wilier akció keretein belül erre is van lehetőség.

A Wilier akció listája minden hónapban frissül, az anyacég aktuális árukészletének függvényében. Érdemes ezt a listát mindig szem előtt tartani, mert még a megszokottnál is jelentősen kevesebb ellenérték fejében vásárolhatóak meg a legmagasabb szintű Wilier modellek – a hivatalos magyar forgalmazónál, a Biondo Bike kerékpárüzletben.