Wilier Adventure

Közép-kategóriás, alumínium vázas elektromos gravel kerékpár

vázanyag: 6061 double butted alumínium
kerékpár tömege: 16,75 kg
motor: Shimano Steps 7000
színvariációk: 1-féle
felhasználási terület: endurance, elektromos gravel kerékpár + tárcsafék

Wilier Adventure  középkategóriás alumínium vázas elektromos gravel kerékpár + karbon villa + Shimano szettek + Maddux kerekek

A Wilier Adventure egy alumínium vázas elektromos gravel kerékpár. A Wilier Jareen alapjaira épülő kerékpár a már előzetesen kitaposott út legvégét jelenti. A Wilier tulajdonképpen megalkotta a "minden felhasználási területre ajánlott EGYETLEN modell"-t. Az Adventure egy bárki számára élvezhető kerékpározási élményt nyújt mindenes bringa - elektromos meghajtással.

Wilier Adventure - mindenkinek mindenre. 

Váztechnológia

Az Adventure váz 6061-es T6-os, kétszer húzott alumíniumcsövekből készült. Ez az anyag különösen ideális ilyen típusú kerékpárok építésére, mivel egyszerre merev, viszonylag könnyű, továbbá kiválóan formázható. Az Adventure geometriája a Jareen-éval közel megegyezik, kifejezetten kényelmes üléspozíciót enged és az ajánlott felhasználási területek tulajdonképpen mindegyikére megfelelő. Vázkarakterisztikai jellemzők terén is mindent tud az Adventure, amit a Jareen, tele apró finomságokkal, és néhány igazán figyelemre méltó megoldással, amelytől ez a kerékpár egy igazán egyedi és egyben univerzális választás bárki számára. Az Adventure láthatólag egy nagyon magas szintű fejlesztőmunka eredménye.

A rásegítés

A Wilier Adventure a vadonatúj Shimano Steps E8000-es rásegítő rendszerét használja. A Shimano legújabb elektromotorja egy új dimenziót nyitott az e-bike piac számára. A Steps E7000 rendszer 250W teljesítményű és 70Nm nyomatékra képes. Az akkumulátor 504Wh lítium ionos kialakítású és természetesen intelligens módon lett a vázon elhelyezve. A Shimano Steps E7000 egy egészen kiváló rendszer, amely tökéletesen megfelel egy elektromos gravel kerékpárt érő modern kihívásoknak.

Felszereltség

Az alkatrészeknél sem spórolt a legendás olasz gyártó. A Shimano 105-ös szettje és a Wilier saját fűzött kerekei Wilier Adventure-on is kiválóan kiegészítik a Shimano Steps E7000 rendszerét.

Kinek ajánljuk?

Az Adventure egy elektromos gravel kerékpár. Amely nem keveset tűzött zászlajára, mint hogy egy mindenkinek bátran ajánlható, számtalan felhasználási területen működő multifunkcionális elektromos meghajtású gravel kerékpár legyen, amelyben senki sem fog csalódni. Ha nem egy célgépet keresel, hanem egy univerzális közlekedési eszközt, akkor a Wilier Adventure-ben nem fogsz csalódni.

Tájékoztató: A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában három-négy hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel várható időpontját.
Wilier Adventure Shimano 105 5800 + Maddux Disc
   
váz 6061 double butted alumínium 
villa Mitsubishi 46TON UD carbon monocoque
motor Shimano Steps 7000
teljes szett Shimano 105 5800
kerék Maddux Disc (átütőtengelyes)
gumi Kenda Happy Medium 40 mm
kormány Promax
kormányszár Promax
nyeregcső Promax
nyereg Selle Italia X1
össztömeg M-es méretben 16,75 kg
ár  1 109 990 Ft