Bejegyzés témák:

Országúti kerékpár – 2014-es Wilier-újdonságok


Országúti kerékpár – 2014-es modellpaletta.

A Wilier 2014-ben is számtalan új országúti kerékpárt kínál. Az új modellpaletta láthatólag a sokoldalúságot tűzte ki célul, minden kategóriában van új Wilier országúti modell 2014-re.

A Wilier mindig is híres volt a legmagasabb technológiai követelményeknek is megfelelő kerékpárjairól. Ez különösen igaz az országúti palettájára, ahol 2014-re minden újfent nem hagyott kétséget afelől, hogy a legjobbak között van. Különböző szintű karbonvázas és alumínium vázas kerékpárok egyaránt megtalálhatóak a Wiliernél 2014-ben is.

A belépőszinten megújult a Wilier Montegrappa. A Montegrappa mostantól országúti geometriával, kiváló, könnyű aluvázzal és karbonvillával érhető el, kétféle színben és kétféle felszereltséggel.

A középkategóriás karbonvázas országúti kerékpároknál itt az új Wilier Izoard XP. Ez a mára már legendás országúti kerékpár matt fekete-vörös színváltozatban, kétféle Shimano felszereltséggel és most még az eddigieknél is kedvezőbb áron kapható.

Az év Jolly Jokere minden bizonnyal a Wilier GTR. A Granturismo utódjaként funkcionáló GTR teljesen új köntösben, a régi minőségben, és mindemellett hihetetlenül kedvező áron érhető el. A GTR kapható komfort verzióban, GTS néven, és női változatban, amit Stella-nak hívnak. Ez a kiváló Wilier karbonvázas országúti kerékpár háromféle színben és tizenegy féle felszereltséggel megvásárolható. Kapható külön vázszettként is.

A legmerevebb karbonvázas országúti kerékpárok között változatlanul itt van a Cento1 SR, de most már kapaható tárcsafékes változatban is, Wilier Cento1 SR Disc néven. A Cento1 SR Disc ugyanarra a hipermerev 60TON karbonvázra épül, mint a Cento SR. A Cento1SR továbbra is hatféle színben és számtalan felszereltségi változatban érhető el. Megvásárolható külön vázszettként is!

Megjelent a Wilier új aerodinamikus országúti kerékpárja is, Wilier Cento1 Air néven. Ez az országúti is 60TON karbonvázra épül, hihetetlenül aerodinamikus kivitelben. A Wilier Cento1 Air ötféle színben és számtalan felszereltséggel másgvásárolható, elérhető akár külön vázszettként is.

Még mindig megtalálható a Wilier palettáján a Zero.7 és a Zero.9. A Wilier legkönnyebb országútijai most még többféle színben, még könnyebb kivitelben és az eddigieknél jóval kedvezőbb áron kapható. A Wilier csúcsmodellje minden igényt kielégítő 60TON karbon technológiára épül, a legjobb felszereltséggel, vagy akár vázszettként is kapható.

Minden Wilier országúti kerékpár elérhető és megvásárolható a Biondo Bike kerékpárüzletben, a Wilier hivatalos magyarországi viszonteladójánál.Leave a comment