Szolgáltatásaink és termékeink


Wilier Club

Wilier Club

A Biondo Bike Kft. egyik legújabb szolgáltatása azon Wilier kerékpár tulajdonosoknak szól, akik kerékpárjukat tőlünk vásárolták. Minden Biondo Bike-nál vásárolt Wilier kerékpár tulajdonosnak az üzlet most lehetőséget teremt arra, hogy a Biondo Bike Kerékpáros Klubbal közös edzéseken vegyenek részt. Az edzéseken való sikeres részvételt követően pedig magyarországi és külföldi edzőtáborokban is lehetőség nyílik a közös munkára és egymás megismerésére.

A továbbiakban pedig a Wilier Club tagsági kártya felmutatása esetén, minden Wilier-márkás kiegészítőből 5% kedvezményt biztosítunk tagjaink részére.

Kárszakértelem és szakvélemény írás

A Biondo Bike Kft. hosszú évek óta készít baleseti szakvéleményeket. Balesetben megsérült vagy netán totálkárosra tört kerékpárok kárelemzése és a kár értékének pontos megállapítása és szakvélemény. Napra pontosan végigvesszük a baleset körülményeit, majd a kerékpár minden alkatrészére kiterjedő, pontos kárelemzést készítünk. Az elemzés részét képezi a sérülések kimenetele, illetve a kerékpár megsérült részeinek javíthatóságára vonatkozó rész. Az elemzés végén pedig felmérjük az aktuálisan elérhető piaci áron a kár mértékét, és tételesen leírjuk azt, szakmailag tényekkel alátámasztva állításainkat. Professzionális kárszakértelem – Biondo Bike.

Kerékpár kárfelmérés
Wilier ruha

Eredeti Wilier kerékpáros ruházat

Cégünk nem csupán kerékpárokkal foglalkozik minden szinten, hanem professzionális kerékpáros ruházattal is.

Minden időjárási körülményre kínálunk Wilier ruházati termékeket, legyen az rövidmez, hosszúnadrág, kesztyű, vagy éppen télikabát. A Biondo Bike Kft. nem csak kerékpáros, hanem szabadidőruhákat is kínál a Wilier palettájából. Aki napközben sem tud elszakadni kedvenc márkájától, annak itt vannak a Wilier szabadidőruhái.

Minden termék garantáltan eredeti, és a közvetlenül a Wilier olaszországi üzeméből származik. Ha professzionális sportruházat, akkor Wilier.

Eredeti Wilier garancia

A Wilier minden hivatalos viszonteladójánál vásárolt kerékpárjára garanciát vállal. Az összes Wilier karbonvázra a cég 5 év teljeskörű garanciát ad. Alumínium vázakra és alkatrészekre a jótállás egy év.

A garancia a vásárlás időpontjától számított 7 napon belüli, interneten való regisztrációhoz van kötve. Amennyiben a regisztráció megtörténik, a garancia él. (Ha nem sikerülne valamiért regisztrálni, segítünk). Több mint tíz év alatt, eddig 0 db garanciális panasz érkezett hozzánk Wilier termékekkel kapcsolatban, ami a termékek minőségét hűen tükrözi.

Wilier kerékpár
Kerékpár vázbemérés

Professzionális bemérés-technológia kerékpárvásárlás előtt

Minden Wilier kerékpárvásárlást megelőzően cégünk professzionális bemérésben részesít a vásárolni szándékozót. Minden egyes vásárlónkat Seregély Márta huszonkétszeres magyar bajnok, hatszoros Giro D’Italia résztvevő mér be egy külön erre a célra kifejlesztett kerékpár segítségével.

A bemérés mindig a kiválasztott modell geometriai táblázatának alapján, milliméterre pontosan történik. A megrendelt kerékpárokat hajszálpontosan, a vásárló méreteinek megfelelően, beállítva adjuk át. A bemérés költsége 15 000 Ft, amely összeg a kerékpár árából levonásra kerül 14 napon belüli vásárlás esetén.

Állandó akciók, a legjobb ár/érték arány

A Wilier azon cégek közé tartozik, akiknek folyamatosan bővülő termékpalettája mellett, állandó akciós listája van. A Wilier akciós listájában kerékpárok, kerékpárvázak, kerékpáros alkatrészek és egyéb termékek találhatóak.

Az akciók hétről hétre frissülnek, és nem csak régebbi modellek, hanem akár új modellek más felszereltséggel is megtalálhatóak a Wilier palettáján. Országúti kerékpárok, MTB-k, időfutam, pálya és városi kerékpárok széles választékát találjuk az akciós listán, amelyek a Biondo Bike kerékpárüzletben folyamatosan megtekinthetőek és megvásárolhatóak. Természetesen az aktuális modellek is a legjobb ár/érték arányban érhetőek el nálunk, a Biondo Bike-nál.

Wilier garancia
Wilier tertozék

Eredeti Wilier márkás tartozékok

A Wilier nem csupán kerékpárokat, vázakat és ruhákat kínál, hanem saját márkás alkatrészeket is. Ilyen alkatrészek a kulacsok, kulacstartók, kormányok, nyereg alá való kistáskák, kerékpárszállító bőröndök, kormánybandázsok és még nagyon sok minden más.

Ezek a kiegészítők is természetesen a legjobb minőségben és a legkedvezőbb áron érhetőek el a hivatalos magyarországi Wilier forgalmazónál, a Biondo Bike-nál.

Wilier szolgáltatás – Wilier kerékpár, kerékpárváz, ruha, alkatrész és széles szolgáltatás paletta a Biondo Bike-tól.

A Wilier szolgáltatás oldal arra szolgál, hogy megismertethessük Önt cégünk szolgáltatásaival, amelyeket a Wilier termékek köré felépítve szeretnénk bemutatni. A Biondo Bike kerékpárüzlet szolgáltatásainak mindegyike azt a célt szolgálja, hogy a kerékpárvásárlás ne csupán egy egyszerű adás-vétel legyen, hanem valami jóval több annál. Ezen az oldalon bemutatjuk Önnek, hogy amennyiben Wilier kerékpárt vásárol nálunk, jóval többet kap, mint egy megvásárolt/megrendelt terméket. A Biondo Bike kerékpárüzlet életérzést, életstílust és egy eddigiekben szokatlan, másfajta gondolkodásmódot is kínál.

A Biondo Bike a Wilier hivatalos magyarországi partnere. S mint ilyen rendelkezik minden olyan lehetőséggel, amellyel a világ összes hivatalos Wilier márkakereskedése rendelkezik. Kínától Spanyolországig, Olaszországtól az Egyesült Államokig. Ilyen szolgáltatásunk például a Wilier garancia, amely a karbonvázakra 5 év teljes körű garanciát biztosít. De bármilyen alkatrész meghibásodása esetén is a garancia időn belül teljeskörű szervizzel állunk az Ön rendelkezésére. Természetesen garancia időn kívül is minden további nélkül tudunk segíteni, tehát bármilyen meghibásodott alkatrész cseréje lehetséges és megoldható.

Minden Wilier kerékpár vagy Wilier kerékpárváz megvásárlása előtt cégünk vázbemérést biztosít mindenki számára. Az üzletünkben a testmagasság, átlépési magasság és karhossz mérő állvány mellett található egy speciális bemérőkerékpár. Ezzel a bemérőkerékpárral minden egyes Wilier modell mérettáblázata alapján pontosan megállapítható, hogy az illetőnek az adott modellből melyik vázméretre van szüksége. Ezen szerkezetek segítségével mindenkinek olyan méretű kerékpár érkezik, amelyre neki valóban szüksége van. A bemérést Seregély Márta 22-szeres magyar bajnok kerékpáros végzi, akinek 30 éves nemzetközi kerékpáros múlt és kerékpáros technológiai tapasztalat van a háta mögött. A Wilier szolgáltatás oldalon pontosan megtalálható ennek a részletes leírása is. A vázbemérés ára 15 000 Ft, amelyet a kerékpár megvásárlása esetén természetesen jóváírunk.

Üzletünkben természetesen nem csak a Wilier kerékpár kollekciója, és teljes akciós modellpalettája érhető el, hanem az összes Wilier ruházati termék és természetesen minden Wilier-márkás kiegészítő is. A ruhák egy jelentős része üzletünkben felpróbálható, így kiküszöbölhetőek az esetleges méretekből adódó problémák.

A Biondo Bike Wilier szolgáltatás oldalán megtalálhatja legújabb szolgáltatásunkat is. Mindenkinek, aki nálunk Wilier kerékpárt vásárol, lehetővé tesszük a közös edzéseken, későbbiekben esetleg a közös edzőtáborokon való részvételt. Az edzéseinken rendszeresen részt vevőknek Wilier Club tagsági kártyát biztosítunk, mely automatikusan 5% kedvezményt jelent a Wilier kerékpáros ruházat kollekcióbiól, és s Wilier kerékpáralkatrész és tartozék kollekció termékeiből is egyaránt.

Kerékpárok sérülése, baleset esetén professzionális színvonalú kárszakvélemény kérésére is van lehetőség. Ezen szakvéleményekben pontosan leírjuk, mi történt a kerékpárral, és javítására, kicserélésére milyen költségvonzatú megoldások elképzelhetőek.

A Biondo Bike továbbá biztosítja a Wiliernél fellelhető összes akciós modellt és a legjobb ár/érték arányt.

Forduljon hozzánk bizalommal! Biondo Bike.