Bejegyzés témák:

Országúti kerékpár 2016-os Wilier újdonságok


Országúti kerékpár 2016-os modellpaletta

A Wilier országúti kerékpár 2016 palettájának a fő ismérvét a „minőségi országúti kerékpárt mindenkinek!” jelmondattal lehetne összefoglalni.

A Wilier országúti kerékpár 2016 palettájának minden tagja képviseli a legendás 110 éves Wilier minőséget és rendelkezik, azokkal a hamisítatlanul olasz design elemekkel, amelyek a Wilier országúti kerékpárokra mindig is jellemzőek voltak. A Wilier országúti kerékpár 2016 palettájának van még egy jellegzetessége, hogy erre az évre most nem a csúcskategória, hanem egyértelműen az új GTR család, tehát az országúti kerékpár középkategória került a fókuszba.

A Wilier GTR család:

A GTR család eddig ismeretes, és rendkívül népszerű tagja, a Wilier GTR Granturismo továbbra is kapható új színekkel és Shimano Tiagra szettel. A GTR család másik 5 tagja hasonló vázkarakterisztikai jellemzőkkel bír. A Wilier GTR Team egy fantasztikus újítás, az új GTR család minden karakterisztikai jellemzőjével – hihetetlenül kedvező áron. A Wilier GTR Team Endurance a GTR Team kissé komfortosabb geometriával készülő változata, a Wilier GTR Team Disc pedig a GTR Team tárcsafékes változata. Ezek a kerékpárok fantasztikus színekben és sokféle (méretenként egyesével megtervezett) méretben érhető el a Wilier országúti kerékpár 2016 palettájában.

A Wilier GTR SL ugyanezen karakterisztikai alapokra, csupán a legdrágább Mitsubishi/Toray 60TON szuper karbonjából készülnek a csúcsmodellekhez (Zero.7, Cento1 SR, Cento1 Air, 101X, Twin Blade) hasonlóan. Ez egy könnyebb és merevebb vázat eredményez, még a GTR Team szériához képest is. Továbbá, a Wilier GTR SL Endurance pedig, a GTR SL komfortosabb változataként funkcionál a Wilier országúti kerékpár 2016 palettáján belül.

Wilier országúti kerékpár 2016 csúcsmodellek:

Ezen szegmensben nem igazán történtek szignifikáns változások. A Wilier Zero.7 változatlan formában, új színekkel és új felszereltségi változatokban érhető el. A Wilier Cento1 Air esetében ugyanez mondható el, a Wilier Cento1 SR-nél pedig, apró változtatásokkal, de a Cento1 Air-hez hasonlóan, nagyjából a 2015-ös modellt láthatjuk viszont a Wilier országúti kerékpár 2016 palettáján is.

Belépő kategória:

A Wilier Montegrappa változatlan formában és színekben érhető el 2016-ban is, illetve van egy tárcsafékes változata is Wilier Montegrappa Disc néven, illetve a Montegrappa női változata a Wilier Luna. Acél vázzal továbbra is elérhető, változatlan formában a Wilier Strada a Wilier országúti kerékpár 2016 palettájában.

A kuriózum:

Az igazi durranás a Wilier országúti kerékpár 2016 palettáján a GTR családon kívül a Wilier Superleggera SL és a Wilier Superleggera Cromor. A teljes egészében Olaszországban készülő, egy az egyben Fiorenzo Magni kerékpárjára hajazó Superleggera széria számtalan gyönyörű színben, felszereltségben és méretben érhető el. Különös figyelmet érdemel a ramato színű változat, amely a Wilier cég dicső múltját elképesztő részletességgel és hihetetlenül élethűen idézi fel.Leave a comment