Wilier Zero.6 karbon vázas országúti kerékpár


  • Zero.6

Wilier Zero.6 csúcskategóriás karbon vázas országúti kerékpár + Campagnolo, Shimano és SRAM szettek + Campagnolo, Shimano és Mavic kerekek

A Wilier Zero.6 a Wilier Zero.7 delikátesz verziója. Karakterisztikai szempontból, illetve geometriáját tekintve ez a kerékpár megegyezik a Zero.7-el. Akkor miért is a “delikátesz” jelző? Azért mert a Wilier Zero.6 váz még a Zero.7-nél is 15%al könnyebb, egészen pontosan 680 gramm, amellyel a világ egyik legkönnyebb országúti kerékpárváza. A Wilier Zero.6-ot a legendás olasz gyártó 110. születésnapján mutatták be, amely azóta is méltóságteljesen trónol a Wilier országúti kerékpár palettájának a legtetején.

Wilier Zero.6 – túl a prémiumon.

Váztechnológia:

A Wilier Zero.6 váz alapjai a Mitsubishi 60TON UD ultra high modulus szuper karbonból készültek, amelyet kiegészítettek a Toray rugalmasabb karakterű szénszálas szöveteivel, hogy teljes legyen az összhang. A Wilier Zero.6 váz ettől rettenetesen merev és könnyű, sőt van még egy plusz adalék, amelytől a rendszer az előbbiekben felsoroltak mellett kényelem szempontjából is rendkívül magas színvonalat képvisel. Ez pedig, a SEI fim technológia. A SEI film egy olyan viszkoelasztikus anyag, amelyet az egész karbon váz struktúrájába beledolgoznak, s amely így kiválóan elnyeli az út felől érkező rezgéseket, úgy, hogy a szerkezeti merevség közben változatlan marad. Ami viszont a Wilier Zero.6 váz lélegzetelállító 680 grammos tömegét szavatolja, az egy vadonatúj titkos technológia, amely merőben új alapokra helyezi az országúti kerékpár vázak gyártását a XXI. században. Mindennek tetejében ZnO Nanoparticles tartalmú gyantát használnak a legtökéletesebb szálelrendezésért.

Vázkarakterisztikai és geometriai szempontból a már szokásos, a Zero.7-nél is ismert, ahhoz rendkívül hasonlatos jellemzőket és geometriát kapjuk (de csak XS és L méret között). A Wilier Zero.6 váz természetesen aszimmetrikus kialakítású, a középrész BB386-os, a fejcső tapered. A kábelek integrálva vannak a vázba, és megtalálható az IFP is. A Wilier Zero.6 egy karbon vázas országúti kerékpár, így természetesen vázszett formájában is lehetőség van megvásárolni, sőt, 400 eurós felárért, még saját festés készítésére is van lehetőség ITT – bár ezt a legendás olasz gyártó ezen egy modell esetében nem javasolja, hiszen az eredetitől eltérő festés plusz súlyt jelent. Wilier Zero.6 – a mindennél könnyebb.

Felszereltség:

Felszereltségében sem találunk hibát: a SRAM Red eTap, a Shimano Dura Ace és Dura Ace Di2, illetve a Campagnolo Super Record szettjeivel érhető el a Wilier Zero.6. Kerék fronton is teljes a kép: a Campagnolo Khamsin és Shamal Mille, illetve a Mavic Ksyrium Black és Ksyrium Pro Exalith kerekei közül lehet kiválasztani, hogy mivel érkezzen a Wilier Zero.6.

Kinek ajánljuk?

A különleges, egyedi dolgok megszállottjainak. Mondhatnánk, hogy a Wilier Zero.6 kizárólag élversenyzőknek való, de erre igazából a Wilier Zero.7, a Wilier Cento10 Air vagy a Wilier Cento1 Air ugyanilyen tökéletes választás. Ez a kerékpár ugyanis nem elsősorban attól különleges, hogy a világ egyik legkönnyebb vázát kapjuk a pénzünkért, hanem attól a prémium kategórián is túlmutató elképzelhetetlen igényességtől, amivel megalkották. Ha Te a legkülönlegesebb aszfaltszaggatót szeretnéd a pénzedért, a Wilier Zero.6 a Te barátod.

Wilier Zero.6 2018 karbon országúti kerékpár ár:

DURA ACE Di2 9150
MAVIC KSYRIUM PRO EXALITH 2 692 990 Ft
MAVIC KSYRIUM BLACK 2 349 990 Ft
 .
RED ETAP
MAVIC KSYRIUM PRO EXALITH 2 641 990 Ft
MAVIC KSYRIUM BLACK 2 298 990 Ft
 .
SUPER RECORD
CAMPAGNOLO SHAMAL MILLE 2 565 990 Ft
CAMPAGNOLO KHAMSIN 2 133 990 Ft
 .
DURA ACE 9100
MAVIC KSYRIUM PRO EXALITH 2 235 990 Ft
MAVIC KSYRIUM BLACK 1 879 990 Ft

zero6


Hasonló kerékpárok:

WILIER-CENTO10-AIR-2018

Wilier Cento10 Air karbon vázas országúti kerékpár

WILIER-CENTO1-AIR-2018

Wilier Cento1 Air karbon vázas országúti kerékpár

WILIER-ZERO7-2018

Wilier Zero.7 karbon vázas országúti kerékpár

WILIER-GTR-TEAM-2018

Wilier GTR Team karbon vázas országúti kerékpár