Wilier Zero.6 karbon vázas országúti kerékpár


Wilier Zero.6 prémium-kategóriás karbon vázas országúti kerékpár + Campagnolo, Shimano és SRAM szettek + Campagnolo, Shimano és Mavic kerekek

A Wilier Zero.6 a Wilier Zero.7 delikátesz verziója. Karakterisztikai szempontból, illetve geometriáját tekintve ez a kerékpár megegyezik a Zero.7-el. Akkor miért is a “delikátesz” jelző? Azért mert a Wilier Zero.6 váz még a Zero.7-nél is 15%al könnyebb, egészen pontosan 680 gramm, amellyel a világ egyik legkönnyebb országúti kerékpárváza. A Wilier Zero.6-ot a legendás olasz gyártó 110. születésnapján mutatták be, amely azóta is méltóságteljesen trónol a Wilier országúti kerékpár palettájának a legtetején.

Wilier Zero.6 – túl a prémiumon.

Váztechnológia:

A Wilier Zero.6 váz alapjai a Mitsubishi 60TON UD ultra high modulus szuper karbonból készültek, amelyet kiegészítettek a Toray rugalmasabb karakterű szénszálas szöveteivel, hogy teljes legyen az összhang. A Wilier Zero.6 váz ettől rettenetesen merev és könnyű, sőt van még egy plusz adalék, amelytől a rendszer az előbbiekben felsoroltak mellett kényelem szempontjából is rendkívül magas színvonalat képvisel. Ez pedig, a SEI fim technológia. A SEI film egy olyan viszkoelasztikus anyag, amelyet az egész karbon váz struktúrájába beledolgoznak, s amely így kiválóan elnyeli az út felől érkező rezgéseket, úgy, hogy a szerkezeti merevség közben változatlan marad. Ami viszont a Wilier Zero.6 váz lélegzetelállító 680 grammos tömegét szavatolja, az egy vadonatúj titkos technológia, amely merőben új alapokra helyezi az országúti kerékpár vázak gyártását a XXI. században. Mindennek tetejében ZnO Nanoparticles tartalmú gyantát használnak a legtökéletesebb szálelrendezésért.

Vázkarakterisztikai és geometriai szempontból a már szokásos, a Zero.7-nél is ismert, ahhoz rendkívül hasonlatos jellemzőket és geometriát kapjuk (de csak XS és L méret között). A Wilier Zero.6 váz természetesen aszimmetrikus kialakítású, a középrész BB386-os, a fejcső tapered. A kábelek integrálva vannak a vázba, és megtalálható az IFP is. A Wilier Zero.6 egy karbon vázas országúti kerékpár, így természetesen vázszett formájában is van lehetőség megvásárolni, sőt, 400 eurós felárért, még saját festés készítésére is van lehetőség ITT – bár ezt a legendás olasz gyártó ezen egy modell esetében nem javasolja, hiszen az eredetitől eltérő festés plusz súlyt jelent. Wilier Zero.6 – a mindennél könnyebb.

Felszereltség:

Felszereltségében sem találunk hibát: a SRAM Red eTap, a Shimano Dura Ace és Dura Ace Di2, illetve a Campagnolo Super Record 12 speed szettjeivel érhető el a Wilier Zero.6. Kerék fronton is teljes a kép: a Shimano RS100, a Mavic Ksyrium Pro Exalith és a Campagnolo Calima kerekei közül lehet kiválasztani, hogy mivel érkezzen a Wilier Zero.6.

Kinek ajánljuk?

A különleges, egyedi dolgok megszállottjainak. Mondhatnánk, hogy a Wilier Zero.6 kizárólag élversenyzőknek való, de erre igazából a Wilier Zero.7, a Wilier Cento10 Pro vagy a Wilier Cento1 Air ugyanilyen tökéletes választás. Ez a kerékpár ugyanis nem elsősorban attól különleges, hogy a világ egyik legkönnyebb vázát kapjuk a pénzünkért, hanem attól a prémium kategórián is túlmutató elképzelhetetlen igényességtől, amivel megalkották. Ha Te a legkülönlegesebb aszfaltszaggatót szeretnéd a pénzedért, a Wilier Zero.6 a Te barátod.

 

Wilier Zero.6 2019 karbon országúti kerékpár ár:

SHIMANO DURA ACE DI2 9150
MAVIC KSYRIUM PRO EXALITH 2 839 990 Ft
SHIMANO RS100 2 499 990 Ft
 .
SRAM RED ETAP
MAVIC KSYRIUM PRO EXALITH 2 779 990 Ft
SHIMANO RS100 2 429 990 Ft
 .
CAMPAGNOLO SUPER RECORD 12 SPEED
MAVIC KSYRIUM PRO EXALITH 2 779 990 Ft
CAMPAGNOLO CALIMA 2 399 990 Ft
 .
SHIMANO DURA ACE 9100
MAVIC KSYRIUM PRO EXALITH 2 349 990 Ft
SHIMANO RS100 1 979 990 Ft

Geometria és méretek:

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

Wilier Cento1 NDR karbon vázas országúti kerékpár

Wilier Cento1 NDR Disc karbon vázas országúti kerékpár

Wilier Cento10 NDR Disc karbon vázas országúti kerékpár

Wilier Cento10 NDR karbon vázas országúti kerékpár