Wilier Twin Blade karbon vázas időfutam kerékpár


  • Wilier Twin Blade karbon időfutam kerékpár

Wilier Twin Blade csúcskategóriás karbon vázas időfutam kerékpár + Shimano szettek + Mavic kerekek

A Wilier Twin Blade a legendás olasz gyártó időfutam kerékpár palettájának a csúcsa. Ez a csúcskategóriás karbon vázas időfutam és triatlon kerékpár egy minden igényt kielégítő csúcsmodell, amelyen nem múlik, hogy megnyered-e a kitűzött versenyt vagy sem. Kecses, de mégis szörnyetegszerű külsejével a Wilier Twin Blade senkit nem hagy hidegen.

Wilier Twin Blade – a Predátor.

Váztechnológia

A Wilier Twin Blade váz alapjait a Mitsubishi 60TON UD karbonszövete képezi, amelyet kiegészítettek a Toray rugalmasabb karakterű karbonjaival, a teljes összhang érdekében. A technikai megoldások megfelelnek a már jól ismert Wilier-fejlesztéseknek, illetve azoknak egy magasabb szintű, csúcskategóriás változatait láthatjuk ezen a top-időfutam kerékpáron. Ilyenek a vázon belül vezetett kábelek, melyek ebben a kategóriában már több mint természetesek, bár érdemes az elvezetés módját megfigyelni a Wilier Twin Blade-en – igazán nem mindennapi. Az aszimmetrikus hátsórész, amellyel kapcsolatban meg kell jegyeznem, hogy a Wilier az egyik olyan cég a világon, mely ezt a megoldást a pajzsára emelte.

Ezeken kívül megtalálhatóak a külön aerodinamikai, illetve time trial fejlesztések is, amelyek kifejezetten csak a „Penge” szériára jellemzőek. Ilyenek például a villa belsejében kiépített fékek, amelyek szinten aerodinamikai célokat szolgálnak, mint ahogy maga a meglehetősen egyedi villa kialakítás is. Összességében véve ez a kerékpár a legmerevebb, legkönnyebb és legaerodinamikusabb időfutam célra szánt kétkerekű a Wilier kínálatában. A Wilier Twin Blade fekete színben kapható.

Felszereltség

A spórolásnak nyomát sem találjuk a Twin Blade-en: a Shimano Dura Ace és Dura Ace Di2, illetve Ultegra és Ultegra Di2 rendszerei tökéletesen teszik a dolgukat. A Mavic Cosmic Elite kerekei pedig, hozzák a kötelezőt.

Kinek ajánljuk?

Ha vannak versenyzői ambícióid, meg egy kis jó ízlésed, akkor a Wilier Twin Blade kiváló opció lehet számodra.

Wilier Twin Blade 2018 karbon időfutam kerékpár  ár:

DURA ACE Di2 9150
MAVIC COSMIC ELITE 1 905 990 Ft
.
DURA ACE 9100
MAVIC COSMIC ELITE 1 524 990 Ft
.
ULTEGRA Di2 8070
MAVIC COSMIC ELITE 1 473 990 Ft
.
ULTEGRA 8020
MAVIC COSMIC ELITE 1 244 990 Ft

Geometria és méretek:

wilier-twin-blade-idofutam-kerekpar-geometria

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

blade-red

Wilier Blade karbon vázas triatlon kerékpár

01

Wilier akció