Wilier Superleggera SL CrMo acél vázas országúti kerékpár


  • ramato

Wilier Superleggera SL csúcskategóriás CrMo acél vázas országúti kerékpár + Campagnolo szettek + Campagnolo kerekek

A legenda újjászületése. Wilier Superleggera SL néven a Wilier legyártotta Fiorenzo Magni kerékpárját, ugyanabból az anyagból, ugyanazzal a festéssel és geometriával. A Wilier Superleggera SL természetesen  vadonatúj olasz alkatrészekkel lett szerelve, így a kerékpár könnyebb, szebb és jobb lett, mint amilyen elődje volt. Tisztelgés a Hősök előtt. A múltból a jövőnek. Wilier Superleggera SL – made in Italy.

Wilier Superleggera SL – Hit az Időben.

Váztechnológia

A Wilier Superleggera SL neve és utótagja is a “szuper könnyű” szókapcsolat olasz megfelelője. Az ok egyszerű: a Wilier Superleggera SL váz szuperkönnyű Colombus SL CrMo acél csövekből készült, a hagyományoknak megfelelően természetesen krómozott muffokkal. A muffok kivitele is egy az egyben a kerékpározás hőskorát idézi, díszítettsége és kialakítása fantasztikus és aprólékos mestermunka következménye. A festés (különösen a ramato változat) teljesen partikoláris, és nem csak ezért egyedi, hanem mert a Wilier vállalat kezdetben a pont ilyen színű acél vázas országúti kerékpárjaival lett az egyik leghíresebb kerékpárgyártó vállalat a világon. Ennek a kerékpárnak természetesen minden eleme Olaszországban készül – a festést is beleszámítva. Érdekes momentum, hogy még az egykori acélból készült Wilier embléma is ugyanolyan formában került fel a Wilier Superleggera SL fejcsövére. A kerékpár geometriája pont ugyanaz, mint az eredeti verzióé volt, és továbbra is 10 méretben, és 3 színváltozatban vásárolható meg. A Wilier Superleggera SL nem egy érdekes kísérlet, hanem tisztelgés az ősi hagyományok előtt, ami ezt a csodálatos manufaktúrát naggyá és erőssé tette. A váz tömege 1 690 gramm, a villáé pedig, 590 gramm.

Felszereltség

A Wilier Superleggera SL-t természetesen csak Campagnolo-szettekkel és Campagnolo kerekekkel lehet megvásárolni. A Wilier Superleggera SL a Campagnolo Record és Chorus szettekkel, illetve a Campagnolo Shamal Mille és a szintén Campagnolo Scirocco 35 kerekekkel érhető el.

Kinek ajánljuk?

Azoknak, akik hisznek az időben, s szeretnék, ha a kerékpárjuk az első, csavartól az utolsóig Olaszországban, kézzel készülne. Azoknak, akik valami olyat akarnak, ami valószínűleg soha nem fog velük szembe jönni. Wilier Superleggera SL – légy különleges!

Wilier Superleggera SL 2018 CrMo acél országúti kerékpár ár:

RECORD
 CAMPAGNOLO SHAMAL MILLE 1 676 990 Ft
.
CHORUS
 CAMPAGNOLO SCIROCCO 35 1 117 990 Ft

Geometria és méretek:

wilier-superleggera-orszaguti-kerekpar-geometria

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

WILIER-CENTO10-AIR-2018

Wilier Cento10 Air karbon vázas országúti kerékpár

WILIER-CENTO1-AIR-2018

Wilier Cento1 Air karbon vázas országúti kerékpár

WILIER-ZERO6-2018

Wilier Zero.6 karbon vázas országúti kerékpár

WILIER-ZERO7-2018

Wilier Zero.7 karbon vázas országúti kerékpár