Wilier Refill karbon vázas elektromos kerékpár


  • Refill - WOMAN

  • Refill - MAN

Wilier Refill felső-kategóriás karbon vázas elektromos városi és túra kerékpár + Shimano szettek + Shimano kerekek

A Wilier Refill egy felső-kategóriás karbonvázas, városi/túra elektromos kerékpár. A Wilier Refill egyfelől egy kiváló közlekedési eszköz. Közlekedési eszköz a mindennapokra mindenkinek, aki szeretne haladni a legnagyobb dugóban is, és mindezt egyszerűen, és nem utolsósorban elegánsan szeretné megtenni. A Wilier Refill másrészt sokkal több ennél. Egy életérzést és egy teljesen új realitást jelent a mindennapokban is. A Wilier Refill a hölgyek és az urak számára is a lehető legmegfelelőbb megoldást jelentheti, hogy leküzdjék a mindennapok akadályait. A Wilier Refill a Te szuper intelligens városi elektromos kerékpárod.

Wilier Refill – a zöld lázadás. 

Váztechnológia

A Wilier Refill váza a Mitsubishi 46TON UD karbonszövetéből készül, hogy városi használatra is a legjobban passzoló anyagot kapjuk. Maga a váz kétféle verzióban készül: létezik egy kifejezetten hölgyek számára készült alacsony átlépési magassággal készülő változat, illetve egy inkább az urak számára tervezett normál átlépési magassággal gyártott verzió. A női és a férfi méretezésben is kétféle méret létezik: S és M. A Wilier Refill egy kiváló választás mindenki számára, akinek a városi közlekedés eddig problémát okozott, vagy csak szeretne megismerkedni egy teljességgel más, eleddig ismeretlen életérzéssel. Ez a Wilier Refill.

A rásegítés

A Wilier Refill karbon vázas, elektromos városi és túra kerékpár lelke a Shimano Steps E6000 rendszere, amely kifejezetten ilyen kerékpárokra lett kifejlesztve. A Shimano Steps E6000 elektromos motor 250 W teljesítményű. Az akkumulátor fogyasztása 418 Wh és lítium ionos. A Shimano Steps E6000 rendszer a Wilier Refill esetében is a legjobb választás.

Felszereltség

Az alkatrészeknél sem spórolt a legendás liliomos gyártó. A Shimano Steps E6000 rendszere mellé A Shimano XT szettjét és Shimano kerekeit adja a Wilier Refill mellé.

Kinek ajánljuk?

A Wilier Refill az igazi városi zöld forradalom. Lázadj!

Wilier Refill 2018 karbon elektromos kerékpár ár:

REFILL UOMO
SHIMANO STEPS 6000 1 209 990 Ft
.
REFILL DONNA
SHIMANO STEPS 6000 1 209 990 Ft

Geometria és méretek:

refil

 

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

Wilier-adventure-ebike

Wilier Adventure alumínium vázas elektromos gravel kerékpár

e803ENDURO

Wilier 803Enduro alumínium vázas 650B+er/29er elektromos MTB kerékpár

variant-e803xb-comp

Wilier 803XB alumínium vázas 650B+er elektromos MTB kerékpár

variant-e803xn

Wilier 803XN alumínium vázas 29er elektromos MTB kerékpár