Wilier Montegrappa alumínium vázas országúti kerékpár


  • variant-montegrappa-grey_0

Wilier Montagrappa belépőszintű alumínium vázas országúti kerékpár + karbon villa + Shimano szettek + Wilier kerekek

A Wilier Montegrappa az alumínium vázas Wilier GTR Team. A Wilier palettának ez a fele sem lapos, nincsenek töltelék modellek, csak méretenként megtervezett vázak és kurrens minőség minden szinten. A Montegrappa Olaszország egyik leghíresebb hegye, a Wilier Montegrappa pedig arra ösztökél, hogy egyszer elmenjünk oda és megmásszuk. Nem azért mert kell, hanem mert ezt akarjuk.

Wilier Montegrappa – nevetve szenvedni.

Váztechnológia

szempontjából most találunk nagy meglepetéseket. Ezt a 6061-es, T6-os double butted alumíniumból készült, hydroforming technológiával formázott kiváló alumínium vázat a Wilier a megszokott nagy műgonddal készíttette el. Ehhez a vázhoz emberek leültek egy asztalhoz és kitalálták milyen legyen, ez egy ízig-vérig saját tervezés, ellentétben a német “konkurensekkel” és a felmatricázott kínai tucatvázaikkal… Továbbá, a Wilier Montegrappa váz egyszerre merev és könnyű, tömege nem sokkal több, mint egy belépő szintű karbon vázas országúti kerékpárvázé – csak mindezt annál jelentősen kedvezőbb áron kínálja. De, ami a lényeg: a Wilier Montegrappa tulajdonképpen a Wilier GTR Team alumínium vázas megfelelője. A geometriájuk konvergál egymáshoz, épp úgy, mint a vázkaraktersztikai jellemzőik. Integrált bovdenezés és királyi megoldások – mindezt a belépő kategóriában! S a a végső csavar a történetben az ára, amely rögtön piacvezetővé is tette a Wilier Montegrappa-t. Az alumínium vázhoz karbon villa is jár, hogy a kényelem se szenvedjen csorbát. A Wilier Montegrappa váz a legendás liliomos márka ősi hagyományait igyekszik felidézni, mindezt ötvözve kompromisszummentes technológiai megoldásokkal – formájában és felületkezelésben egyaránt.

A Wilier Montegrappa – mint írtam fentebb – a GTR Team-el szinte teljesen megegyező geometriával és formavilággal készül, felületkezelése pedig, a régi olasz hagyományok tiszteletben tartása mellett a legújabb divatirányzatokat követi. A Wilier Montegrappa is több annál, mint aminek látszik: egy kiváló minőségű alumínium vázas országúti kerékpár, mesés felületkezeléssel és sokkal jobb képességekkel, mint amit a kategória megkövetelne.

Felszereltség

A Wilier Montegrappa Shimano Tiagra szettel érhető el, és természetesen 2018-ban is a Wilier saját kiváló fűzött kerekei járnak hozzá.

Kinek ajánljuk?

Azoknak, akik nem alkusznak. A Wilier Montegrappa a belépő-kategóriában is olasz prémiumérzetet képes nyújtani, hihetetlen áron. Ha ennyit szánsz egy kerékpárra, nincs ellenfele.

Wilier Montegrappa 2018 alumínium országúti kerékpár ár:

TIAGRA 4700
WILIER MRX-30 259 990 Ft

Geometria és méretek:

wilier-montegrappa-orszaguti-kerekpar-geometria

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

WILIER-CENTO10-AIR-2018

Wilier Cento10 Air karbon vázas országúti kerékpár

WILIER-CENTO1-AIR-2018

Wilier Cento1 Air karbon vázas országúti kerékpár

WILIER-ZERO6-2018

Wilier Zero.6 karbon vázas országúti kerékpár

WILIER-ZERO7-2018

Wilier Zero.7 karbon vázas országúti kerékpár