Eredeti Wilier kerékpár


Wilier Magyarország – kizárólagos forgalmazás, teljes körű garancia és minden, ami Wilier

wilier-magyarország

 

Wilier Triestina

A Wilier Triestina 112 éve áll a vásárlók szolgálatában prémium minőségű kerékpárokkal, saját márkás alkatrészekkel és ruházati termékekkel egyaránt. A legendás, évszázados múltra visszatekintő olasz kerékpár manufaktúra mára a világ egyik leginnovatívabb gyártójává nőtte ki magát. A Wilier brand-ben tökéletes finomsággal ötvöződik az évszázados tapasztalat, a kivételesen alapos tervezőmunka és a legmagasabb szintű modern technológia használata.

Tradíció és modernitás

A Wilier nem kívánt megmaradni egy egyszerű olasz, országúti kerékpárokat gyártó vállalatnak, mint oly sokan mások. Több szeretett volna lenni: egy olyan cég, amely a modern kerékpárgyártás minden szegmensében a lehetséges legmagasabb színvonalon jelen van. A törekvés sikerét mi sem példázza jobban, mint a világ legszűkebb élmezőnyébe tartozó off-road palettájuk, gravel kerékpárjaik, vagy éppen a legújabb megoldásokat felvonultató e-bike-jaik. Ugyanez érvényes saját márkás kiegészítőikre, vagy a rendkívül széles választékban kapható ruházati termékeikre. A Wilier név ma egyet jelent a nemes tradíciók és a csúcstechnológia összefonódásával.

Wilier Magyarország

A Wilier Magyarország tulajdonképpen a legendás olasz gyártó magyar márkája. A Wilier Magyarország azt a Biondo Bike kerékpárüzletet takarja, amely 2000-ben hozta be a Wilier termékeit Magyarországra, s amely kizárólagos forgalmazója a legendás olasz márkának.

Kizárólagos forgalmazás

A Wilier Magyarország nem csupán egy termékcsoport terjesztését jelenti, hanem egy igazodási pontot is jelöl. Ez azt jelenti, hogy új, eredeti, garanciális feltételeknek megfelelő, egyenesen a Wilier gyárból származó produktumokat kizárólag a Biondo Bike kerékpárüzlet képes a vásárlók rendelkezésére bocsátani. Ebbe természetesen beletartoznak a különböző szolgáltatások és a teljes körű garanciális ügyintézés is.

Eredeti Wilier garancia

A Wilier Magyarország a Biondo Bike kerékpárüzletben vásárolt összes Wilier termékre teljes körű garanciát nyújt a vállalt garanciális időn belül. Az itt vásárolt kerékpárokat mi magunk regisztráljuk, és minden egyes a Biondo Bike kerékpárüzletben megvásárlásra került Wilier termék garanciális ügyintézésére kizárólag a Wilier Magyarország jogosult. A termékek eredetiségét és biztonságos beérkeztetését kizárólagos forgalmazóként csak a Wilier Magyarország tudja vállalni.

Wilier szolgáltatások

A Wilier Magyarország vállalja, hogy minden kerékpárvásárlás előtt egy erre a célra rendszeresített bemérő készülékkel méretre állít minden vásárlót a kiválasztott modell geometriai táblázata alapján. Az üzlet egyik tulajdonosa Seregély Márta, 22-szeres, négy szakágban magyar bajnok és hat Giro d’Italián is részt vevő kerékpáros saját, több mint 30 éves tapasztalatát latba vetve segít minden vásárolni kívánó vendégünknek, hogy stílusban, méretben és felszereltségben is megtalálja azt a Wilier kerékpárt, amelyre valóban szüksége van. Természetesen a Wilier Magyarországnak módjában áll minden éppen aktuális Wilier terméket a vásárlók rendelkezésre bocsátani, akár raktárkészletről, akár rendelésre.

Európa legjobb árai

S végül, de nem utolsósorban a Wilier Magyarország Európa legjobb ár/érték arányú termékeit kínálja Európa legjobb árain. Állandó és folyamatosan bővülő akcióinkkal egész évben igyekszünk minden más opcióval versenyben lenni, mind a minőség, mind az ár/érték arány tekintetében.

Wilier Magyarország – minden, ami Wilier, mindenkinek.


Hasonló kerékpárok:

Wilier 110X 29er karbon vázas MTB kerékpár

Wilier Turbine karbon vázas triatlon kerékpár

Wilier Cento1 Hybrid karbon vázas országúti elektromos kerékpár

Wilier Jena karbon vázas gravel kerékpár