Wilier Magneto alumínium vázas elektromos kerékpár


  • Magneto - MAN

  • Magneto - WOMAN

Wilier Magneto felső-kategóriás alumínium vázas elektromos városi és túra kerékpár + Shimano szettek + Maddux kerekek

A Wilier Magneto egy alumínium vázas városi elektromos kerékpár. A Wilier Magneto egy igazi cirkáló, amely nem csak megkönnyíti a városi közlekedést, hanem státusszimbólum is lehet egyszerre. A Wilier Magneto azok számára is vonzó lehet, akik eleddig idegenkedtek a kerékpáros közlekedéstől, hiszen számukra is könnyű, egyszerű, s nem utolsósorban élvezetes eszköz lehet a Wilier Magneto. A szép vonalvezetés és a megbízhatóság pedig, már csak hab a tortán. A Wilier Magneto nemsokára sokak kedvence lehet.

Wilier Magneto – a  városi romboló.

Váztechnológia

A Wilier Magneto 6061-es kétszer húzott alumínium csövekből készült, amely alapanyag teljesen ideális erre a felhasználási területre, amelyre az a kerékpár is készült. A Wilier Magneto a Wilier Refill-hez hasonlóan elérhető férfi és női változatban is, illetve a férfi és a női változat is kapható háromféle méretben: S, M, L. A Wilier Magneto egy alumínium vázas elektromos városi romboló, igazi hiánypótló termék, elérhető áron – mindenki számára.

A rásegítés

A Wilier Magneto alumínium vázas, elektromos városi kerékpár lelke a Shimano Steps E6000 rendszere, amely kifejezetten ilyen kerékpárokra lett kifejlesztve. A Shimano Steps E6000 elektromos motor 250 W teljesítményű. Az akkumulátor fogyasztása 418 Wh és lítium ionos. A Shimano Steps E6000 rendszer a Wilier Magneto esetében is a legjobb választás.

Felszereltség

Az alkatrészeknél sem spórolt a legendás liliomos gyártó. A Shimano Steps E6000 rendszere mellé A Shimano XT szettjét és Maddux kerekeit adja a Wilier Magneto mellé.

Kinek ajánljuk?

A Wilier Refill egy jó választás városi közlekedésre. Igényeseknek és zöldeknek.

Wilier Magneto 2018 alumínium elektromos kerékpár ár:

MAGNETO UOMO
SHIMANO STEPS 6000 807 990 Ft
.
MAGNETO DONNA
SHIMANO STEPS 6000 807 990 Ft

Geometria és méretek:

magneto

 

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

Wilier-adventure-ebike

Wilier Adventure alumínium vázas elektromos gravel kerékpár

e803ENDURO

Wilier 803Enduro alumínium vázas 650B+er/29er elektromos MTB kerékpár

variant-e803xb-comp

Wilier 803XB alumínium vázas 650B+er elektromos MTB kerékpár

variant-e803xn

Wilier 803XN alumínium vázas 29er elektromos MTB kerékpár