Wilier Luna alumínium vázas országúti kerékpár


  • wilier-luna

Wilier Luna belépőszintű alumínium vázas női és gyermek országúti kerékpár + Shimano szettek + Wilier kerekek

A Wilier Luna egy multifunkcionális, belépőszintű, alumínium vázas országúti kerékpár – kifejezetten nőknek, és gyermekeknek kifejlesztve, rendkívül kedvező áron. A Wilier Montegrappa-hoz hasonlóan a Wilier Luna is ugyanazon karakterisztikai és formanyelvi jellemzők mentén lett percek alatt slágermodell és kategóriájában az európai piac egyik vezető női országúti kerékpárja.

Wilier Luna – az ékszeres doboz.

Váztechnológia:

szempontjából nem találunk nagy meglepetéseket. A Wilier Luna váz minőségi 6061-es, T6-os double butted alumíniumból készült, ez tökéletesen megfelel az ajánlott felhasználási terület elvárásainak. A váz viszonylag könnyű, rendkívül merev, a falvastagság kialakítása a stresszpontoknak, vagyis a terhelésnek megfelelően változik. Tehát ott, ahol a váz nagyobb terhelésnek van kitéve, több anyagot használnak, mint az egyéb részeken, ahol tökéletesen megfelel a vékonyabb vázkialakítás. Így, ahol kell, ott a váz erős, de összességében véve az mégsem nehéz.

A villa szépen elnyeli az út felől érkező rezgéseket, így a kerékpár kényelmesebb, komfortosabb lesz. Az kompakt áttétel is a hobbisták céljait szolgálja. A pörgősebb áttételekkel a legnehezebb hegyek is legyőzhetőek, így azok számára is élvezhetővé válik ez a csodálatos sport, akik ezt korábban sosem tudták volna elképzelni magukról. Érdemes külön megemlíteni az alkatrész-harmóniát is: a Shimano alsó-közép kategóriás alkatrészei jól kiegészítik a Wilier Luna-t.

Design-ban pedig a hagyományosan ellenállhatatlan olasz felületkezelési hagyományokat követik. Tehát például a bovdenházak és a fékkar-gumik színe kiválóan harmonizál a váz színeivel. Összességében véve a Wilier Luna egy remek országúti kerékpár, egy hobbi-igényeinek mindenben megfelelő szintű vázzal, villával és alkatrészekkel – speciálisan nőknek és gyermekeknek kifejlesztve.

Felszereltség:

A Wilier Luna felszereltségében maximálisan megfelel a kategória elvárásainak, a Shimano Tiagra szettje és a Wilier saját márkás, fűzött kerekei kiválóan kiszolgálják a Wilier Luna-val kapcsolatban felmerülő felhasználói igényeket.

Kinek ajánljuk?

Nőknek és gyermekeknek. Minden adott: minőségi olasz váz, megbízható alkatrészek, szemtelenül kedvező ár – innentől kezdve csak Te hiányzol hozzá.

Wilier Luna 2018 alumínium női és gyermek országúti kerékpár ár:

TIAGRA 4700
WILIER MRX-30 259 990 Ft

Geometria és méretek:

wilier-luna-orszaguti-kerekpar-geometria

 

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

WILIER-CENTO10-AIR-2018

Wilier Cento10 Air karbon vázas országúti kerékpár

WILIER-CENTO1-AIR-2018

Wilier Cento1 Air karbon vázas országúti kerékpár

WILIER-ZERO6-2018

Wilier Zero.6 karbon vázas országúti kerékpár

WILIER-ZERO7-2018

Wilier Zero.7 karbon vázas országúti kerékpár