Wilier Jena karbon vázas gravel kerékpár


Wilier Jena prémium-kategóriás karbon vázas gravel bike kerékpár + Shimano és SRAM szettek + Mavic, Miche és Shimano kerekek

Vértől tocsogó pofaszakállán közönyösen csillognak áldozata belső részei néhány elszáradt fűszál sárgálló magányában. Peckes alakja tekintélyt parancsolóan vigyorog a szavanna kies határtalanságában. Ő tudja ki e vidék igazi ura… a hiéna ragadozó állat. Intelligens erőszaktevő. A hiéna türelmesen megvárja, míg mások kínkeservesen elejtik prédájukat – hogy ő nyers erővel elorozhassa tőlük… Okos, kegyetlen, legyőzhetetlen állat. S mindent felzabál. Válogatás nélkül. Mindent. Téged is.

A Jena olaszul hiénát jelent.

A Wilier mérnöki stábja komoly erőfeszítéseket tett az “egy kerékpárt mindenre” koncepció minnél aprólékosabb kidolgozására. A törekvéseik sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint egy olyan karbon vázas gravel kerékpár megszületése, ami minden eddiginél intelligensebb módon ötvözi a szever funkcionalítást, a kompromisszummentes prémiumságot – valamint a szépség olaszos lágyságát. A Wilier Jena az utóbbi évek egyik legkomplexebb válasza a “one for all” kérdésfelvetésre.

Wilier Jena – vér-virág.  

Váztechnológia

A Wilier Jena váz alapjait a Mitsubishi 60TON UD (MR60H) high performance karbonja adja, azonban a tartósság, a komfort, illetve a végeredmény minél nagyobb mértékű tökéletessége okán ezt kiegészítették a Toray alacsonyabb modulusú, rugalmasabb szénszálas szöveteivel. A Wilier Jena váz is a világ legjobbjának tartott, ZnO tartalmú gyantát kapta a tökéletes szálelrendezés érdekében. A váz tömege ennek megfelelően alig haladja meg az 1100 grammot.

A Wilier Jena vázon is megtalálható az IFP, illetve egy új megoldás, amely a monoblokk-háznál a bovdeneket védi a piszoktól és a kavicsfelverődéstől. A középrész press fit rendszerű, a bovdenek mindegyike integrált, átütőtengelyes vázkialakítás elől-hátul, a fejcső, pedig természetesen tapered kialakítású. A váz oldalirányban kellőképpen merev, de a fejlesztőmérnökök nagy figyelmet fordítottak a hatékonyság mellett a komfortra is. Ugyanez elmondható a geometriáról is, amely egy originál gravel geometria: hatékony, de komfortos, a célhoz tökéletesen passzoló csőhosszokkal és szögekkel. A multifunkcionalitást erősítvén, a Wilier Jena váz kialakítása egyszerre teszi lehetővé 28″-as kerék használatát ballonos, CX/gravel felhasználásra megszokott gumiköpennyel, illetőleg 650B (27,5″) MTB kerék használatát is. A két különböző kerékméret-szabvánnyal külön kapható is a Wilier Jena, mindkettővel külön felszereltségi opciókkal, de természetesen ez utólag akár napi rendszerességgel is cserélhető. A Wilier Jena vázon a Wilier Jaroon és a Wilier Jareen modellekhez hasonlatosan is számtalan konzol található, amely segítségével ez a karbon vázas gravel kerékpár szinte minden szögből felmálházható.

A Wilier Jena kétféle csodálatos színben (akár vázszett formájában is) és hatféle felszereltségben érhető el.

Felszereltség

Az alkatrészeknél is teljes a harmónia. A SRAM Rival 1×11, illetve a Shimano 105, Ultegra és Ultegra Di2 alkatrészei mind a Wilier Jena nem mindennapi egységességét támogatják. A Miche 966, a Shimano RS170 és a Mavic Allroad kerekei pedig, perfekcionizmusra predesztinálják a Wilier Jena-t.

Kinek ajánljuk?

Nem vegánoknak való vidék a Wilier Jena. Légy ragadozó és megkaphatod!

Wilier Jena 2019 karbon gravel bike kerékpár ár:

Jena

SHIMANO ULTEGRA DI2 8070
SHIMANO RS170 1 254 990 Ft
.
SHIMANO ULTEGRA 8020
MAVIC ALLROAD 1 029 990 Ft
.
SRAM RIVAL 1X11
MAVIC ALLROAD 899 990 Ft
.
SHIMANO 105 7020
SHIMANO RS170 759 990 Ft

Jena 650B

SHIMANO ULTEGRA 8020
MICHE 966 1 029 990 Ft
.
SHIMANO 105 7020
MICHE 966 759 990 Ft

Geometria és méretek:

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

Wilier Jareen alumínium vázas gravel kerékpár

Wilier Jaroon acél vázas gravel kerékpár