Wilier Jaroon acél vázas gravel kerékpár


  • Jaroon

  • Jaroon Plus

Wilier Jaroon felső-kategóriás CrMo acél vázas gravel bike kerékpár + karbon villa + SRAM szettek + Wilier kerekek

A Wilier Jaroon a Wilier gravel bike kerékpár palettájának kétségkívül legfigyelemreméltóbb darabjait vonultatja fel. A jelszó lehetne az, hogy “minden lehet koskormánnyal is”. S ennek megfelelően is járnak el: cyclocross kerekek, acélváz, vagy 29+ kerékméret egy kis játékkal? Igen, a Wilier Jaroon-al mindez mától lehetséges. A gravel bike az a játék, ahol mindennek csak az emberi képzeletnek csak a fizika szabhat határt? Vagy? Válasz: Wilier Jaroon.

Wilier Jaroon – az új kategória.

Váztechnológia

A Wilier Jaroon váza egy nagyon minőségi CrMo acél ötvözetből készült. Az acél azért jó erre a felhasználási területre (is) mert annak, aki nem szeretne versenyezni, tulajdonképpen csak előnyös tulajdonságai vannak. Tartós, kényelmes – és ha minden jól megy örök életében használhatja az ember. A kényelem különösen fontos, és a Wilier Jaroon esetében az acél váz anyag mellett, ehhez a 27,2 mm-es nyeregcső is erőteljesen hozzájárul. A Wilier Jaroon egy cyclocross kerékpárra hasonlít – acél vázas, klasszikusabb külső jegyekkel, a Wilier Jaroon Plus pedig egy 29+ fatbike koskormánnyal, acélvázzal, agresszív geometriával és hihetetlenül brutális külsővel. A Wilier Jaroon egy több mint érdekes kísérlet arra, hogy mit lehet kezdeni ezzel a kerékpárral nevezett tárggyal, és tulajdonképpen bizonyos felhasználási területek találkozásából milyen érdekes és sokoldalú eszközöket vagyunk lépesek alkotni. Wilier Jaroon – kerékpár a kísérletezőknek.

Felszereltség

Az alkatrészeknél sem spórolt a legendás liliomos gyártó. A SRAM Rival 1×11-es alkatrészei és a Wilier saját gyártású kerekei egy minden ízében prémium termékké varázsolják a Wilier Jaroon-t.

Kinek ajánljuk?

A Wilier Jaroon-t mindenkinek ajánljuk, aki valami olyasmit akar, ami biztos nem jön szembe az utcán.

Wilier Jaroon 2017 CrMo acél gravel bike kerékpár ár:

JAROON 

SRAM RIVAL 1×11 629 000 Ft
_

JAROON PLUS 

SRAM RIVAL 1×11 735 990 Ft

Geometria és méretek:

jaroon

 

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

jareen

Wilier Jareen alumínium vázas gravel kerékpár