Wilier Jareen alumínium vázas gravel kerékpár


  • Jareen - BLACK, Sora J2

  • Jareen - BLUE, Sora J1

  • Jareen - GREEN, Sora FLAT J4

Wilier Jareen középkategóriás alumínium vázas gravel bike kerékpár + alu villa + Shimano szettek + Wilier kerekek

A Wilier Jareen a patinás olasz gyártó új gravel bike-ja, mely nem csak egy szép aluvázas cyclocross-ra hasonlító bringa, hanem egy új irány kezdete is. Ez az irány valószínűleg emberek tízmillióinak az életébe költözik majd be, és határozatlan ideig ott is marad. A Wilier Jareen egy mindenki számára kurrens választás, aki egyetlen bringával szeretné meghódítani a világot.

Wilier Jareen – egy bringa a többi helyett.

Váztechnológia

A Wilier Jareen váza 6061-es T6-os, kétszer húzott alumíniumcsövekből készült, méghozzá nem is akárhogyan. A Wilier Jareen váza csövenként, egyesével lett megtervezve, tehát minden egyes méret egyesével került átgondolásra, épp úgy, mint a Wilier GTR TeamWilier 101X, Wilier Cento10 Air, vagy a Wilier Montegrappa esetében. S ha nem is kapjuk azt a know-how-t, amit a csúcs MTB-k, vagy országúti kerékpárok esetében, ez a tény már magában is több, mint figyelemre méltó. Bár egy gravel bike-ról beszélünk, a geometriája rendkívül közel van egy komfort országúti kerékpáréhoz, akár a konkrét szögeket, csőhosszokat, akár az egész vázformákat nézzük. Természetesen elöl átütőtengelyes tengelykapcsolattal rendelkezik a Wilier Jareen, és a fejcső is tapered rendszerű. A Wilier Jareen egy mindenes gravel bike kerékpár, amely számtalan helyzetben képes megállni a helyét. A geometriájából és az üléspozíciójából fakadóan természetesen kényelmes is, hiszen egy komfortos, de mégis egy kicsit országútis üléspozíciót kapunk. Hatféle méret, négyféle szín, egyenes és koskormányos változat, a belépő szintű felszereltségtől a középkategóriáig – ez a Wilier Jareen.

Felszereltség

Az alkatrészeknél sem spórolt a legendás liliomos gyártó. A Shimano Sora, Tiagra és 105 hydro szettjei tökéletesen alkalmasak az ajánlott felhasználásra, és a Wilier gyári kerekei is jól illeszkednek az igéző összképbe. Ez a Wilier Jareen.

Kinek ajánljuk?

Egy kerékpár szinte mindenhová, egy kerékpár szinte mindenkinek. Egy kerékpár Neked. Wilier Jareen.

Wilier Jareen 2018 alumínium gravel bike kerékpár ár:

JAREEN
SHIMANO 105 5800 HYDRO 469 990 Ft
.
JAREEN RACE
SHIMANO Tiagra 4700 HYDRO 369 990 Ft
.
JAREEN PRO
SHIMANO SORA 3500 DROP BAR
.
JAREEN COMP
SHIMANO SORA 3500 FLAT BAR 234 990 Ft

Geometria és méretek:

jareen

 

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

jaroon-j7

Wilier Jaroon acél vázas gravel kerékpár