Wilier Jareen alumínium vázas gravel kerékpár


Wilier Jareen középkategóriás alumínium vázas gravel bike kerékpár + alu villa + Shimano szettek + DD kerekek

A Wilier Jareen a patinás olasz gyártó alumínium vázas gravel bike-ja, mely nem csak egy szép aluvázas cyclocross-ra hasonlító bringa, hanem egy új irány kezdete is. Ez az irány valószínűleg emberek tízmillióinak az életébe költözik majd be, és határozatlan ideig ott is marad. A Wilier Jareen egy mindenki számára kurrens választás, aki egyetlen, elérhető árú bringával szeretné meghódítani a világot.

Wilier Jareen – egy bringa a többi helyett.

Váztechnológia

A Wilier Jareen váza 6061-es T6-os, kétszer húzott alumíniumcsövekből készült, méghozzá nem is akárhogyan. A Wilier Jareen váza csövenként, egyesével lett megtervezve, tehát minden egyes méret egyesével került átgondolásra, épp úgy, mint a Wilier GTR Team, a Wilier 101X, a Wilier Cento10 Pro, vagy a Wilier Montegrappa esetében. S ha nem is kapjuk azt a know-how-t, amit a csúcs MTB-k, vagy országúti kerékpárok esetében, ez a tény már magában is több, mint figyelemre méltó. Bár egy gravel bike-ról beszélünk, a geometriája rendkívül közel van egy komfort országúti kerékpáréhoz, akár a konkrét szögeket, csőhosszokat, akár az egész vázformákat nézzük. Természetesen elöl átütőtengelyes tengelykapcsolattal rendelkezik a Wilier Jareen, és a fejcső is tapered rendszerű. A Wilier Jareen egy mindenes gravel bike kerékpár, amely számtalan helyzetben képes megállni a helyét. A geometriájából és az üléspozíciójából fakadóan természetesen kényelmes is, hiszen egy komfortos, de mégis egy kicsit országútis üléspozíciót kapunk. Többféle szín, csak koskormányos változatok – belépő szintű felszereltségtől a középkategóriáig – ez a Wilier Jareen.

Felszereltség

Az alkatrészeknél sem spórolt a legendás liliomos gyártó. A Shimano Tiagra Hydro és 105 Hydro szettjei tökéletesen alkalmasak az ajánlott felhasználásra, és a DD kerekei is jól illeszkednek az igéző összképbe. Ez a Wilier Jareen.

Kinek ajánljuk?

Egy kerékpár szinte mindenhová, egy kerékpár szinte mindenkinek. Egy kerékpár Neked. Wilier Jareen.

Wilier Jareen 2019 alumínium gravel bike kerékpár ár:

Jareen

SHIMANO 105 7020 HYDRO
DD28 THRU AXLE + QR 489 990 Ft

Jareen Race

SHIMANO TIAGRA 4700 HYDRO
DD28 THRU AXLE + QR 379 990 Ft

Geometria és méretek:

 

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

Wilier Jena karbon vázas gravel kerékpár

Wilier Jaroon acél vázas gravel kerékpár