Wilier Jareen alumínium vázas gravel kerékpár


  • Jareen - BLACK, Sora J2

  • Jareen - BLUE, Sora J1

  • Jareen - GREY, Tiagra J3

  • Jareen - GREEN, Sora FLAT J4

Wilier Jareen középkategóriás alumínium vázas gravel bike kerékpár + alu villa + Shimano szettek + Wilier kerekek

A Wilier Jareen a patinás liliomos gyártó új gravel bike-ja, mely nem csak egyszerűen egy kiváló, könnyű, alumínium vázas gravel bike, hanem egy új irány kezdete. Ez az irány valószínűleg emberek tízmillióinak az életébe költözik majd be, és ott is marad határozatlan ideig. A Wilier Jareen több annál, mint aminek látszik, mert a Wilier Jareen mindenkinek szól.

Wilier Jareen – gravel bike mindenkinek.

Váztechnológia

A Wilier Jareen váza a legjobb 6061-es T6-os, kétszer húzott alumíniumcsövekből készült, méghozzá nem is akárhogyan. A Wilier Jareen váza csövenként, egyesével lett megtervezve, tehát minden egyes méret egyesével került átgondolásra, épp úgy, mint a Wilier GTR Team, Wilier GTR SL, Wilier 101X, Wilier Cento10 Air, vagy a Wilier Montegrappa esetében. S ha nem is kapjuk azt a know-how-t, amit a csúcs MTB-k, vagy országúti kerékpárok esetében, ez a tény már magában is több, mint figyelemre méltó. Bár egy gravel bike-ról beszélünk, de a geometriája rendkívül közel van a Wilier GTR SL Endurance-hez, akár az aerodinamikai megoldásokat, akár konkrét számokat, akár az egész vázformákat nézzük. Természetesen elöl átütőtengelyes tengelykapcsolattal rendelkezik a Wilier Jareen, és a fejcső is tapered rendszerű. A Wilier Jareen egy mindenes gravel bike kerékpár, amely minden körülmények között képes megállni a helyét. A geometriájából és az üléspozíciójából fakadóan természetesen kényelmes is a Wilier Jareen, hiszen egy komfortos, de mégis egy kicsit országútis üléspozíciót kapunk a nyergében. Hatféle méret, négyféle szín, egyenes és koskormányos változat, a belépő szintű felszereltségtől a középkategóriáig – ez a Wilier Jareen.

Felszereltség

Az alkatrészeknél sem spórolt a legendás liliomos gyártó. A Shimano Sora és 105 hydro szettjei tökéletesen alkalmasak az ajánlott felhasználásra, és a Wilier gyári kerekei is jól illeszkednek az igéző összképbe. Ez a Wilier Jareen.

Kinek ajánljuk?

A Wilier Jareen-t mindenkinek ajánljuk – mindenre.

Wilier Jareen 2018 alumínium gravel bike kerékpár ár:

JAREEN
SHIMANO 105 5800 HYDRO 444 990 Ft
.
JAREEN RACE
SHIMANO Tiagra 4700 HYDRO 339 990 Ft
.
JAREEN PRO
SHIMANO SORA 3500 DROP BAR 249 990 Ft
.
JAREEN COMP
SHIMANO SORA 3500 FLAT BAR 219 990 Ft

Geometria és méretek:

jareen

 

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

jaroon

Wilier Jaroon acél vázas gravel kerékpár