Wilier GTR Team akció


Wilier GTR Team akció – topkarakterisztika egy Izoard áráért.

Itt az új Wilier GTR Team professzionális karbon országúti kerékpár! A Wilier mérnökei megint szintet léptek, és a tökéletesnek hitt Wilier GTR Granturismo-t továbbfejlesztve megalkották a Wilier GTR Team-et! A 46TON UD karbonszövetből készült váz egy teljesen új konstrukció, mely nemcsak totálisan modern, de formáiban megjeleníti a kerékpározás évszázados hagyományait is. Váztechnológia terén szinte mindent tud a Wilier GTR Team, amit a legnagyobbak: aszimmetrikus hátsórész, belül vezetett bovdenek, integrált villa valamint PF középrész és tapered homlokcső…

A Wilier GTR Team akció keretében most ez a kiváló olasz országúti kerékpár még kedvezőbb áron még többet nyújt. A Wilier GTR Team új helyet foglal el a Wilier országúti kerékpár-palettáján, minőségi és színvonalbéli szempontok alapján a topkategória alján helyezkedik el, míg árfekvésben egyértelműen a középkategóriába tartozik. A Wilier GTR Granturismo váztechnológiailag változatlan maradt, de felszereltségében 2018-ra lejjebb került egy szinttel. A Wilier GTR Team akció folytán a GTR pedig, bár minőségében változatlan maradt, árában egy sokkal nagyobb réteg számára elérhető álmot valósít meg. Végre itt egy olyan professzionális karbon vázra épített, gyönyörű olasz országúti kerékpár, amely miközben minden felhasználási területre alkalmas,  minden létező minőségi és egyéb elvárásnak megfelel.

Design szempontjából is telitalálat a Wilier GTR Team akció. Az eddig ismeretes robosztus, néhol túlépítettnek tűnő Granturismo-formák helyét átvette a klasszikus vonalvezetés felé irányuló formavilág. Egyszerűség, funkcionalitás és letisztultság. Ez jellemzi a GTR Team-et, és még valami. A tökéletességre törekvés. Minden részletéről ordít a tökéletesség igénye, és a Wilier 112 éves szakértelme, amivel ezt a minden ízében kivételes országúti kerékpárt megalkotta. A Wilier GTR Team nem csak profi, de amatőr versenyzőknek, sőt hobbikerékpárosoknak is tökéletes társa lesz a mindennapokban. A Wilier GTR Team elérhető tárcsafékkel is, Wilier GTR Team Disc néven.

A Campagnolo, a Shimano és a SRAM kiváló minőségű alkatrészei, az Ursus, a Mavic, a Campagnolo és a Shimano remek kerekei és az FSA, illetve a Ritchey kiegészítő alkatrészei teszik tökéletessé ezt a minden elemében királyi kerékpárt. A kerékpár sokféle méretben és háromféle színben érhető el!

Hamisítatlan olasz formák, és vázfestés a világ egyik legpatinásabb kerékpárgyártó cégétől, a Wiliertől – a Wilier GTR Team akció keretin belül!

Többféle színben, hihetetlenül alacsony áron, csak a Biondo Bike-nál!

Most bevezető, akciós áron,

Potenza + Kamshin, mindössze 596 990 Ft

105 + RS010, mindössze 509 990 Ft

105 2.0 + RS010, mindössze 479 990 Ft


Hasonló kerékpárok:

Wilier akció

Wilier 501XN akció