Wilier GTR Team karbon vázas országúti kerékpár


Wilier GTR Team középkategóriás karbon vázas országúti kerékpár + Campagnolo és Shimano szettek + Mavic és Shimano kerekek

A Wilier GTR Team egy közép-kategóriás karbon vázas granfondo országúti kerékpár, s mint ilyen, a legendás olasz gyártó valaha volt egyik legnépszerűbb modellje. Ez mondjuk nem is véletlen, a Wilier GTR Team nem kevesebbet tűzött zászlajára, minthogy számos vonatkozásban a Wilier Zero.7 verhetetlen árú verziója legyen. Ennek megfelelően a kategóriáján bőven túlmutató karakterisztikai és külső jegyekkel rendelkezik. A Wilier GTR Team nem csak a piac kimagaslóan legjobb ajánlata akar lenni, hanem a Te kerékpárod.

Wilier GTR Team – a Te kerékpárod.

Váztechnológia

A Wilier GTR Team váz alapját a Mitsubishi 46TON UD high modulus karbonja képezi – kiegészítve rugalmasabb Toray szénszálas szövetekkel a tökéletes merevség/kényelem arány elérésének érdekében. A Wilier GTR Team váza karakterisztikai jellemzők terén is szinte mindent tud, amit a top-kategória képviselői. A hátsó traktus aszimmetrikus rendszerű, az összes bovden integrált, a fejcső tapered, a középrész press fit-es, itt is van IFP, az első váltó pedig, konzolos megoldással rendelkezik.

A Wilier GTR Team már egy teljesen más formanyelv alapján készült, mint elődjei. Szemmel láthatóan jóval merevebb és aerodinamikusabb elrendezést kapott, mint a dicső elődök. A vázat és csőformáit minden egyes méretben külön megtervezték, amely ebben a kategóriában teljesen unikális színvonal. A Wilier GTR Team képes 28 mm-es gumi fogadására, valamint megkapta a különleges Shimano Di2 és Campagnolo EPS könnyebb elvezetésére képes, egyedi/speciális bovden integrálást. A Wilier GTR Team villája a nagy testvérekhez hasonlóan már integrált rendszerű, és a trendeknek megfelelően ez a váz is 27,2 mm-es nyeregcsövet fogad. Továbbá, a kerékpár támvillájába rezgéselnyelő betéteket tettek a fokozottabb kényelem érdekében.

Azonban a legfontosabb tényező a Wilier GTR Team esetében mégiscsak a kényelem. Ez egy szuper komfortos, kicsit aerodinamikus, a topkategória karakterisztikáját és technológiai megoldásait is több ponton magán viselő, hamisítatlan, magyar utakra való, olasz granfondo országúti kerékpár, amely nem csak prémiumságban, de árban is állva hagyja a komplett mezőnyt.

A Wilier GTR Team elérhető hatféle méretben és két csinos színváltozatban.

Felszereltség

A Wilier GTR Team felszereltségben sem ismer tréfát: a Shimano 105, Ultegra 2.0, Ultegra, Ultegra Di2 és a Campagnolo Potenza kiváló szettjeivel rendelhető, amelyhez a Shimano RS100 és a Campagnolo Calima kerekeit választhatjuk.

Kinek ajánljuk?

Neked ajánljuk. A Wilier GTR Team a kényelemről, a kompromisszummentes minőségről és a nem csak ehhez mérten kiváló árakról szól. Ha neked ezek a legfontosabbak egy kerékpár megvásárlásakor, akkor ez a Te kerékpárod.

Wilier GTR Team 2019 karbon országúti kerékpár ár:

SHIMANO ULTEGRA DI2 8050
SHIMANO RS100 899 990 Ft
.
SHIMANO ULTEGRA 8000
SHIMANO RS100 619 990 Ft
.
SHIMANO ULTEGRA 8000 2.0
SHIMANO RS100 559 990 Ft
.
SHIMANO 105 7000
SHIMANO RS100 499 990 Ft
.
CAMPAGNOLO POTENZA
CAMPAGNOLO CALIMA 639 990 Ft

Geometria és méretek:

 

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

Wilier Cento1 NDR karbon vázas országúti kerékpár

Wilier Cento1 NDR Disc karbon vázas országúti kerékpár

Wilier Cento10 NDR Disc karbon vázas országúti kerékpár

Wilier Cento10 NDR karbon vázas országúti kerékpár