Wilier GTR Team Disc karbon vázas országúti kerékpár


  • wilier-gtr-team-disc-orszaguti-kerekpar

Wilier GTR Team Disc középkategóriás karbon vázas országúti kerékpár + Shimano szettek + Shimano kerekek

A Wilier GTR Team Disc a Wilier középkategóriás tárcsafékes karbon vázas országúti kerékpárja. A Wilier GTR Team Disc tulajdonképpen a Wilier GTR Team tárcsafékes változata, még komfortosabb geometriával, egy teljesen külön színvariációban, remek felszereltséggel – a szokásos verhetetlen áron.

Wilier GTR Team Disc – a trendkövető magatartásforma.

Váztechnológia

A Wilier GTR Team Disc váz alapjai a Mitsubishi 46TON UD high modulus karbonjából készültek, amelyet kiegészítettek a Toray rugalmasabb karakterű szénszálas szöveteivel. Az oldalirányú merevség szempontjából lényeges részeken a merevebb és drágább Mitsubishi 46TON UD szövetet használták, míg a komfort szempontjából fontosabb részeken Toray karbont. Vázkarakterisztikai szempontból a GTR Team pontos mását kapjuk. A jellemzők a Wilier GTR Team Disc esetében is ugyanazok: aszimmetrikus hátsó háromszög, press fit középrész, IFP, konzolos átdobó, tapered fejcső, integrált bovdenezés – és a rezgéselnyelő technológiák a hátsó három szögben. Természetesen a Wilier GTR Team Disc váz is 27,2 mm-es átmérőjű nyeregcsövet fogad, és a támvillák a Wilier GTR Team Disc esetében is lejjebb csatlakoznak az ülőcsőbe. Tehát a itt is egy picit aerodinamikus karakterű vázat kapunk – megspékelve hidraulikus tárcsafékekkel és átütőtengely használatával elől-hátul. A kerékpár nagy méretválasztékban és egy különleges, letisztult színvariációban vásárolható meg. A Wilier GTR Team Disc egy tökéletes választás akár amatőr versenyzésre is, rosszabb utakra – de akár macskakövekre is.

Felszereltség

A Shimano 105 Disc és Ultegra Disc szettjeivel rendelhető ez a karbon vázas országúti kerékpár. A Wilier GTR Team Disc-re a Shimano RS170 kerekei teszik fel a pontot.

Kinek ajánljuk?

Akár versenyzőknek is. De legfőképpen mégis csak azoknak, akik egy totálisan a komfortra kihegyezett minden elemében modern, tárcsafékes karbon vázas országúti kerékpárra vágynak. Ha ez Te vagy, üdvözöld a Barátodat!

Wilier GTR Team Disc 2018 karbon országúti kerékpár ár:

ULTEGRA 8020
SHIMANO RS170 838 990 Ft
.
105 5800 2.0
SHIMANO RS170 649 000 Ft

Geometria és méretek:

wilier-gtr-team-disc-orszaguti-kerekpar-geometria

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

WILIER-CENTO10-AIR-2018

Wilier Cento10 Air karbon vázas országúti kerékpár

WILIER-CENTO1-AIR-2018

Wilier Cento1 Air karbon vázas országúti kerékpár

WILIER-ZERO6-2018

Wilier Zero.6 karbon vázas országúti kerékpár

WILIER-ZERO7-2018

Wilier Zero.7 karbon vázas országúti kerékpár