Wilier GTR SL Endurance karbon vázas országúti kerékpár


  • variant-gtr-sl-black

Wilier GTR SL Endurance csúcskategóriás karbon vázas országúti kerékpár + Shimano + Mavic és Shimano kerekek

A Wilier GTR SL Endurance a komfort országúti kerékpárok királya. A Wilier GTR SL Endurance a Wilier GTR Team Endurance professzionális, minden igényt kielégítő változata. Ez a kiváló karbon vázas komfort országúti kerékpár egy rendhagyó kísérlet a patinás liliomos gyártó részéről. Csúcsminőség, topkategória, mesés külső és átlagon felüli komfort – ez a Wilier GTR SL Endurance.

A Wilier GTR SL Endurance a világ egyik legjobb komfort országúti kerékpárja.

Váztechnológia

A Wilier GTR SL Endurance a Mitsubishi legdrágább és legmerevebb szénszálas anyagából az MR60H UD karbon szövetéből készült, kiegészülve a 46TON UD szénszálas anyaggal a váz komfortért felelős részein. A 60TON/46TON UD karbon mixtúra szavatolja a Wilier GTR SL Endurance elképesztő merevségét és tartósságát. A Wilier GTR SL Endurance vázkarakterisztikai szempontból is egy hamisítatlan olasz kerékpár gyártó cég komfortvázas csúcsmodellje. A GTR család integráns tagjaként természetesen ugyanazokkal a technikai megoldásokkal találkozhatunk, mint a Wilier GTR SL, és Wilier GTR Team  esetében – csupán egy túrázósabb, komfortosabb geometriával. A hátsórész természetesen a Wilier GTR SL Endurance esetében is aszimmetrikus, az első váltó konzolos felfogatású, a középrész press fit rendszerű. A villa integrált már, és a váz pedig, minden egyes méretben külön meg lett tervezve. A Wilier GTR SL Endurance váza 27,2 mm átmérőjű nyeregcsövet fogad, a papucsok pedig cserélhetőek. A Wilier GTR SL Endurance egy igazi mestermű, amely sokféle méretben és gyönyörű olaszos design-al érhető el.

Felszereltség

A Wilier GTR SL Endurance a Shimano kiváló szettjeivel rendelhető, s ráadásként a Shimano és Mavic magas minőségű kerekei közül lehet választani.

Kinek ajánljuk?

Ajánljuk a Wilier GTR Endurance-t túrázóknak, mataronistáknak, és mindenkinek, akiknek fontos a csúcsminőség és a komfort.

Wilier GTR SL Endurance 2017 karbon országúti kerékpár ár:

ULTEGRA
MAVIC KSYRIUM ULTEGRA 943 990 Ft
SHIMANO RS010 ULTEGRA 799 000 Ft

Geometria és méretek:

wilier-gtr-sl-orszaguti-kerekpar-geometria

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

cento10air

Wilier Cento10 Air karbon vázas országúti kerékpár

gtr-sl

Wilier GTR SL karbon vázas országúti kerékpár

cento1-air

Wilier Cento1 Air karbon vázas országúti kerékpár

zero6

Wilier Zero.6 karbon vázas országúti kerékpár