Wilier GTR Granturismo karbon vázas országúti kerékpár


  • GTR - G24-x

  • GTR - G25-x

Wilier GTR Granturismo középkategóriás karbon vázas országúti kerékpár + Shimano szettek + Shimano kerekek

A Wilier GTR Granturismo a szokásos Wilier minőségről és az ár/érték arányról szól. Ez egy kényelmes karbon vázas granfondo országúti kerékpár, amely olyan alacsony áron kapható, hogy végre azt mondhatjuk: a néhány évvel ezelőtti csúcstechnológia mindenki számára elérhetővé vált! A Wilier GTR Granturismo-val már nem kell semmilyen kompromisszumot kötnöd, csak élvezd a suhanást, a maradék pénzt pedig, költsd nyaralásra!

Wilier GTR Granturismo – karbont MINDENKINEK.

Váztechnológia:

A váztechnológia szempontjából a Wilier GTR Team-hez többé-kevésbé hasonló technológia színvonalat vonultat fel a Wilier GTR Granturismo. A váz alapjai a Mitsubishi 46TON UD high modulus karbonjából készültek, amelyet kiegészítettek a Toray alacsonyabb modulusú szénszálas szöveteivel, a teljes harmónia érdekében.

A technológiai oldalt nézve is megtalálhatóak a jól ismert jellemzők. A Wilier GTR Granturismo vázkialakítása aszimmetrikus-rendszerű, a vázat a láncleeséstől az IFP védi, és a váltóbovdenek vázon belül vannak elvezetve. A homlokcső-kialakítás pedig, tapered. Továbbá, a következő fejlesztések is megtalálhatóak a Wilier GTR Granturismo vázán: Az egyik ilyen a Swing Arm Integrated Design elnevezésű láncvilla rendszer, amely gondoskodik a hihetetlen oldalirányú merevségről. Továbbá a Razor Edge Design lánc és támvilla szerkezet, amely a komfortért felel. Végül pedig, a Wilier GTR Granturismo rendelkezik a speciális, túlméretes középrész kialakítással.

A Wilier GTR Granturismo kétféle remek színben érhető el.

Felszereltség:

A Wilier GTR Granturismo másik erőssége az alkatrész-harmónia. A rendkívül kedvező árú full Shimano Tiagra szettel és Shimano WH-R501 kerekekkel szerelt Wilier GTR Granturismo igazi kompakt érzés nyújt.

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek ajánljuk, akinek az ár/érték arány az első. Mindenkinek, aki nem tud/nem szeretne milliós összeget elkölteni egy full karbon vázas komfort országúti kerékpárra, de minőség tekintetében viszolyog a kompromisszumoktól. Ha magadra ismertél, akkor a Wilier GTR Granturismo már csak Rád vár.

Wilier GTR 2018 karbon országúti kerékpár ár:

TIAGRA
 Tiagra 4700 SHIMANO WH-R501 379 000 Ft

Geometria és méretek:

wilier-gtr-orszaguti-kerekpar-geometria

 

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

WILIER-CENTO10-AIR-2018

Wilier Cento10 Air karbon vázas országúti kerékpár

WILIER-CENTO1-AIR-2018

Wilier Cento1 Air karbon vázas országúti kerékpár

WILIER-ZERO6-2018

Wilier Zero.6 karbon vázas országúti kerékpár

WILIER-ZERO7-2018

Wilier Zero.7 karbon vázas országúti kerékpár