Wilier Cento10 Pro Disc karbon vázas országúti kerékpár


Wilier Cento10 Pro Disc prémium-kategóriás karbon vázas országúti kerékpár + SRAM és Shimano szettek + Mavic kerekek

A Wilier Cento10 Pro Disc egy csúcskategóriás karbon vázas országúti kerékpár tárcsafékkel és egy csúcsmodellnek kijáró hajlott hátú tisztelettel. Ez a modell az átütő sikerű Wilier Cento10 Pro tárcsafékkel szerelt változata, ugyanabban kompromisszummentes minőségben és ugyanazzal az átütő design-al. A Wilier Cento10 Pro Disc ugyanazzal a büszke műgonddal készült, mint Pippo Pozzato kedvenc kerékpárja.

Wilier Cento10 Pro Disc – aerodinamikus gyorsulás után brutális lassulás.

Váztechnológia

A Wilier Cento10 Pro Disc egy csúcsmodell. Ezért az ennek kijáró vázkarakterisztikai jellemzőkkel látta el a legendás liliomos gyártó. A minden elemében high tech karbon váz alapjait a Mitsubishi 60TON UD (MR60H) szuper karbon szövete képezi, ehhez használtak még alacsonyabb modulus-u, rugalmasabb Toray karbon szöveteket, annak érdekében, hogy a váz tartós és erős is legyen. Vázkarakterisztikai szempontból sincs semmi újdonság a Cento10 Pro-hoz képest, pontosan ugyanazokkal a megoldásokkal találkozunk itt is, ugyanazzal a geometriai megoldással és ugyanazokkal a technológiai innovációkkal. Egyesével megtervezett méretek, IFP, aszimmetrikus hátsó háromszög, teljes kábelintegráció, BB386 középrész szabvány, tapered fejcső és egyéb már jól ismert megoldások. De még nincs vége: a Wilier Cento10 Pro Disc is megkapta a SEI film technológiát (Special Elastic Infiltrated) ami egy viszkoelasztikus rezgéselnyelő réteg, s amely az egész vázba bele van dolgozva és segít minden külső rezgést elnyelni/tompítani, úgy hogy közben a karbon váz szerkezeti merevsége változatlan marad. Színek tekintetében a Wilier Cento10 Pro Disc ugyanazokban a konfekció színváltozatokban érhető el, mint a Cento10 Pro, de a Wilier Cento10 Pro Disc-et lehet kérni SRAM Red eTap AXS felszereltséggel Iride Grey színben 500 eurós felár ellenében, illetőleg – a Wilier Cento10 Pro-hoz hasonlóképp az összes felszereltségi szintet – cromovelato és ramato színekben 1500 eurós felár mellett, és egyedi festéssel is 500 € felárért cserébe. Ami pedig a Wilier Cento10 Pro Disc-hez is elválaszthatatlanul hozzátartozik, az az…

… Alabarda

Az Alabarda kormány részletes jellemzését a Wilier Cento10 Pro esetében már megtettem, azonban azt fontos megjegyezni, hogy a lenti Wilier Cento10 Pro Disc árak mindegyike tartalmazza már ezt a speciális kormányt.

Felszereltség

Az alkatrészeknél is a megszokott prémiumminőség köszön vissza. A Wilier Cento10 Pro Disc elérhető a Shimano Dura Ace, Dura Ace Di2, Ultegra, Ultegra Di2 tárcsafékhez tervezett rendszereivel, illetve a SRAM Red eTap AXS Disc ugyancsak tárcsafékre optimalizált alkatrész családjával. S hogy ne a gurulás rontsa el a flow-t, ezért a Miche Syntium Disc, a Vittoria Elusion Carbon Disc, a Fulcrum Racing Zero Disc és a Mavic Cosmic Pro Carbon UST Disc kerekei képezik az elérhető kínálatot.

Kinek ajánljuk?

Ezt a kerékpárt azok fogják elsősorban előnyben részesíteni, aki követik a trendeket, és akik sosem szeretnének lemaradni? Igen. A Wilier Cento10 Pro Disc-et azoknak ajánljuk, akik még a legjobb dolgokon is vágynak egy utolsó csavarra.

Wilier Cento10 Pro Disc 2019 karbon országúti kerékpár ár:

SHIMANO DURA ACE DI2 9170
MAVIC COSMIC PRO CARBON UST DISC 2 809 990 Ft
MICHE SYNTIUM DISC 2 469 990 Ft
.
SRAM RED ETAP AXS 12s DISC
VITTORIA ELUSION CARBON DISC 2 809 990 Ft
FULCRUM RACING ZERO DISC 2 809 990 Ft
.
SHIMANO DURA ACE 9120
MAVIC COSMIC PRO CARBON UST DISC 2 319 990 Ft
MICHE SYNTIUM DISC 1 964 990 Ft
.
SHIMANO ULTEGRA DI2 8170
MAVIC COSMIC PRO CARBON UST DISC 2 099 990 Ft
MICHE SYNTIUM DISC 1 769 990 Ft
.
SHIMANO ULTEGRA 8020
MAVIC COSMIC PRO CARBON UST DISC 1 894 990 Ft
MICHE SYNTIUM DISC 1 539 990 Ft

Geometria és méretek:

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

Wilier Cento1 NDR karbon vázas országúti kerékpár

Wilier Cento1 NDR Disc karbon vázas országúti kerékpár

Wilier Cento10 NDR Disc karbon vázas országúti kerékpár

Wilier Cento10 NDR karbon vázas országúti kerékpár