Wilier Cento1 NDR karbon vázas országúti kerékpár


Wilier Cento1 NDR felső-kategóriás karbon vázas országúti kerékpár + Shimano szettek + Mavic, Miche és Shimano kerekek

A Wilier Cento1 NDR a Cento1-generáció legfrissebb, és kétségkívül egyik legnagyobb közönségsikerrel kecsegtető darabja. A Wilier Cento1 NDR egy olyan performansz komfort országúti kerékpár, amelyet két dramaturgiai szál mentén álmodtak meg. Egyfelől, ezzel továbbörökítették a legendás Cento1-DNS-t, illetve a Wilier Cento1 Air kapott végre egy komfortos kategóriatársat. Másfelől pedig, tulajdonképpen a Wilier Cento10 NDR egy még mindig topkategóriás, de adott esetben töredékébe kerülő változatát alkotta meg a legendás liliomos gyártó.

Wilier Cento1 NDR – Szuperkomfortos performansz. Neked. 

Váztechnológia:

Mint mindig, a Wilier Cento1 NDR esetében is a váz mindennek az alfája és ómegája. Egy prémium endurance országúti kerékpár váz legfontosabb elemei: a felhasznált vázanyag, a geometria – és természetesen a vonzó külső. A Wilier Cento1 NDR-ről annyit már biztosan el lehet mondani – hogy nagyon szép.

A Wilier Cento1 NDR váz alapjairól a Mitsubishi 60TON UD (MR60H) ultra high modulus szuper karbonja gondoskodik. Ehhez használtak még rugalmasabb karakterű, Toray szénszálas szöveteket, amelyek segítenek a merevség/kis tömeg/tartósság szentháromságának minél hatékonyabb elérésében. A Wilier Cento1 NDR vázhoz a világ egyik legjobb ZnO tartalmú gyantáját használták, mely biztosítja a tökéletes szálelrendezést, és a tartós, törés és repedésmentes használatot. A Wilier Cento1 NDR váz is rendelkezik a következő technológiai jellemzőkkel: a hátsórész – a terhelésnek megfelelően – aszimmetrikus kialakítású, a bovdenek pedig, integráltak. Továbbá, a váltóbovdenek az alsócső elején található tekerőgombok segítségével akár menet közben is lehetővé teszik az utána állítást. A homlokcső-kialakítás tapered, a középrész BB386-os rendszerű, és itt is megtaláljuk az IFP-t. Minden egyéb vázkarakterisztikai jellemző már a komfort jegyében lett megalkotva, s ezen igénynek alárendelve.

A Wilier Cento1 NDR kétféle gyönyörű színben és hatféle méretben érhető el.

Felszereltség:

A felszereltség sem hagy kivánnivalót maga után. A Shimano 105, Ultegra és Ultegra Di2 alkatrészcsaládjai teszik fel a koronát a Wilier Cento1 NDR-re. Kerék fronton sincs hiba: a Shimano RS100, a Mavic Cosmic Elite, a Miche Revox RC Carbon és a Miche Syntium kerekei biztosítják az akadály mentes gördülést, hogy már csak a kerékpározásra kelljen figyelned.

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, akik ragaszkodnak a prémium minőséghez és az évszázados tapasztalathoz, de nem tudnak/akarnak több millió forintot elkölteni egy hasonló színvonalú endurance országúti kerékpárra. A Wilier Cento1 NDR egy megunhatatlan társ a mindennapokban. Tőkéletesen kényelmesen.

Wilier Cento1 NDR 2019 karbon országúti kerékpár ár:

SHIMANO ULTEGRA DI2 8050
MICHE REVOX RC CARBON 1 419 990 Ft
MICHE SYNTIUM 1 169 990 Ft
.
SHIMANO ULTEGRA 8000
MICHE REVOX RC CARBON 1 124 990 Ft
MICHE SYNTIUM 799 990 Ft
.
SHIMANO 105 7000
SHIMANO RS100 589 990 Ft

Geometria és méretek:

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

Wilier Cento1 NDR Disc karbon vázas országúti kerékpár

Wilier Cento10 NDR Disc karbon vázas országúti kerékpár

Wilier Cento10 NDR karbon vázas országúti kerékpár

Wilier Cento10 Pro Disc karbon vázas országúti kerékpár