Wilier Cento1 NDR Disc karbon vázas országúti kerékpár


Wilier Cento1 NDR Disc felső-kategóriás karbon vázas országúti kerékpár + Shimano szettek + Vision és Shimano kerekek

A Wilier Cento1 NDR Disc a Cento1-divízió első tárcsafékes tagja, s egyben a Wilier Cento1 NDR disc-es változata. Ez a karbon vázas endurance országúti kerékpár tulajdonképpen a Wilier Cento1 Air és a Wilier Cento10 NDR Disc házasításából született. Összetéveszthetetlen Cento1-DNS a már megszokott Cento1 karakterjegyekkel, de a Wilier Cento10 NDR komfortja, megjelenése és funkciója – ez így együtt a Wilier Cento1 NDR Disc.

Wilier Cento1 NDR – egy puha ölelés performansza.

Váztechnológia:

Mint mindig, a Wilier Cento1 NDR Disc esetében is a váz mindennek az alfája és ómegája. Egy karbon vázas endurance országúti kerékpár váz esetében három dolog kiemelkedően fontos, az első a felhasznált vázanyag, a második a felhasználási területnek megfelelő geometriai jellemzők, végül pedig a mindezt minél inkább tükröző külső adottságok. S amennyiben azt vesszük alapul, hogy a Wilier Cento1 NDR Disc egy prémium karbonból, kényelmesre hangolt geometriával tervezett, gyönyörű, olasz endurance országúti kerékpár tárcsafékkel – akkor megállapíthatjuk, hogy a legjobb helyen járunk.

A Wilier Cento1 NDR Disc váz alapjairól a Mitsubishi 60TON UD (MR60H) ultra high modulus szuper karbonja gondoskodik. Ehhez használtak még rugalmasabb karakterű, Toray szénszálas szöveteket, amelyek segítenek a merevség/kis tömeg/tartósság szentháromságának minél hatékonyabb elérésében. A Wilier Cento1 NDR vázhoz a világ egyik legjobb ZnO tartalmú gyantáját használták, mely biztosítja a tökéletes szálelrendezést, és a tartós, törés és repedésmentes használatot. A középrész BB386-os, a homlokcső tapered, a bovdenek mindegyike integrált, itt is megtaláljuk az IFP-t, a hátsó traktus természetesen aszimmetrikus és itt is elérhető az alsócsőbe helyezett váltó-finomállító. Ez a Wilier Cento1 NDR Disc.

A Wilier Cento1 NDR Disc kettő különböző szemet gyönyörködtető színben, illetve hatféle méretben érhető el.

Felszereltség:

A felszereltség terén is minden a legnagyobb műgonddal lett kiválogatva: a Shimano 105, Ultegra és Ultegra Di2 alkatrészcsaládjai teszik fel a koronát a Wilier Cento1 NDR Disc-re. Kerék fronton sincs ez másképp: a Shimano RS170 és a Vision Trimax Disc Carbon kerekei biztosítják az akadály mentes gördülést, hogy már csak a kerékpározásra kelljen figyelni.

Kinek ajánljuk?

A minőség megszállottjainak. A Wilier Cento1 NDR Disc-et azoknak ajánljuk, akik egy minden elemében prémium, nagyon kényelmes és rendkívül csinos endurance országúti kerékpárt szeretnének.

Wilier Cento1 NDR Disc 2019 karbon országúti kerékpár ár:

SHIMANO ULTEGRA DI2 8070
VISION TRIMAX DISC CARBON 1 389 990 Ft
SHIMANO RS170 1 199 990 Ft
.
SHIMANO ULTEGRA 8020
VISION TRIMAX DISC CARBON 1 134 990 Ft
SHIMANO RS170 949 990 Ft
.
SHIMANO 105 7020
VISION TRIMAX DISC CARBON 949 990 Ft
.
SHIMANO 105 7020
SHIMANO RS170 769 990 Ft

Geometria és méretek:

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

Wilier Cento1 NDR karbon vázas országúti kerékpár

Wilier Cento10 NDR Disc karbon vázas országúti kerékpár

Wilier Cento10 NDR karbon vázas országúti kerékpár

Wilier Cento10 Pro Disc karbon vázas országúti kerékpár