Wilier Cento1 Hybrid karbon országúti elektromos kerékpár


  • cento1 hybrid mi1

  • cento1 hybrid mi2

  • cento1 hybrid mi3

Wilier Cento1 Hybrid  csúcskategóriás karbon vázas elektromos országúti kerékpár + Shimano szettek + Miche kerekek

A Wilier Cento1 Hybrid egy csúcskategóriás karbon vázas elektromos országúti kerékpár. A Hybrid elnevezés a kerékpár többféle lehetséges használati módjára utal, tehát egyszerre lehetünk egy teljes értékű országúti kerékpár és egy ugyancsak teljes értékű elektromos kerékpár tulajdonosai. Nem csupán a Wilier, hanem a világ egyik legkönnyebb elektromos országúti kerékpárja a Wilier Cento1 Hybrid. Ha eddig illusztrációt kerestünk volna a szótári high tech kifejezés mellé, akkor most minden bizonnyal megtaláltuk.

Wilier Cento1 Hybrid – gombnyomásra a jövőben.

Váztechnológia

A Wilier Cento1 Hybrid váz a Mitsubishi 60TON UD (MR60H) szuper karbonjából készült, amelyet kiegészítettek még a Toray alacsonyabb modulusú, rugalmasabb szöveteivel. A Wilier Cento1 Hybrid geometriája nagyon hasonlít egy csúcskategóriás országúti kerékpár arányaihoz, így tényleg borzasztóan autentikus élményt kapunk a száguldás mellé, méghozzá négyféle (S, M. L, XL) méretben. Vázkarakterisztikai jellemzők terén is mindent tud a Wilier Cento1 Hybrid, tele apró finomságokkal, és néhány igazán figyelemre méltó megoldással, amelytől ez a kerékpár egy igazán egyedi és egyben univerzális választás bárki számára. A Wilier Cento1 Hybrid láthatólag egy nagyon magas szintű fejlesztőmunka eredménye, ezért is lehetséges a hihetetlen, 11,9 kg-os tömegadat.

A rásegítés

A Wilier Cento1 Hybrid az eBikeMotion legújabb rásegítő rendszerét használja. A spanyol-német konszern legújabb elektromotorja egy új dimenziót nyithat az e-bike piac számára. Az eBikeMotion rendszer 250W teljesítményű és 40Nm nyomatékra képes. Az akkumulátor 250Wh lítium ionos kialakítású és természetesen intelligens módon lett a vázon elhelyezve. Az eBikeMotion egy egészen kiváló rendszer, amely tökéletesen megfelel egy elektromos országúti kerékpárt érő modern kihívásoknak.

Felszereltség

Az alkatrészeknél sem spórolt a legendás olasz gyártó. A Shimano Ultegra Disc szettje és Miche Race Axy WP DX kerekei Wilier Cento1 Hybrid-en kiválóan kiegészítik az eBikeMotion rendszerét.

Kinek ajánljuk?

A Wilier Cento1 Hybrid egy elektromos országúti kerékpár. Amely nem keveset tűzött zászlajára, mint hogy egy mindenkinek bátran ajánlható, többféle felhasználási területen működő multifunkcionális elektromos meghajtású országúti kerékpár legyen, amelyben senki sem fog csalódni. Ha nem csak egy orsztágúti kerékpárt keresel, hanem egy társat a mindennapokban, akkor a Wilier Cento1 Hybrid-ben nem fogsz csalódni.

Wilier Cento1 Hybrid karbon országúti elektromos kerékpár ár:

(table width=”100%”)

Geometria és méretek:

tablazat-cento1hybrid

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

Wilier-adventure-ebike

Wilier Adventure alumínium vázas elektromos gravel kerékpár

e803ENDURO

Wilier 803Enduro alumínium vázas 650B+er/29er elektromos MTB kerékpár

variant-e803xb-comp

Wilier 803XB alumínium vázas 650B+er elektromos MTB kerékpár

variant-e803xn

Wilier 803XN alumínium vázas 29er elektromos MTB kerékpár