Wilier Cento1 Hybrid karbon vázas országúti elektromos kerékpár


Wilier Cento1 Hybrid  prémium-kategóriás karbon vázas elektromos országúti kerékpár + Shimano szettek + Miche kerekek

A Wilier Cento1 Hybrid egy csúcskategóriás karbon vázas elektromos országúti kerékpár. A Hybrid elnevezés a kerékpár többféle lehetséges használati módjára utal, tehát egyszerre lehetünk egy teljes értékű országúti kerékpár és egy ugyancsak teljes értékű elektromos kerékpár tulajdonosai. Nem csupán a Wilier, hanem a világ egyik legkönnyebb elektromos országúti kerékpárja a Wilier Cento1 Hybrid. Ha eddig illusztrációt kerestünk volna a szótári high tech kifejezés mellé, akkor most minden bizonnyal megtaláltuk.

Wilier Cento1 Hybrid – gombnyomásra a jövőben.

Váztechnológia

A Wilier Cento1 Hybrid váz a Mitsubishi 60TON UD (MR60H) szuper karbonjából készült, amelyet kiegészítettek még a Toray alacsonyabb modulusú, rugalmasabb szöveteivel. A Wilier Cento1 Hybrid geometriája nagyon hasonlít egy csúcskategóriás országúti kerékpár arányaihoz, így tényleg borzasztóan autentikus élményt kapunk a száguldás mellé, méghozzá négyféle (S, M. L, XL) méretben. Vázkarakterisztikai jellemzők terén is mindent tud a Wilier Cento1 Hybrid, tele apró finomságokkal, és néhány igazán figyelemre méltó megoldással, amelytől ez a kerékpár egy igazán egyedi és egyben univerzális választás bárki számára. A Wilier Cento1 Hybrid láthatólag egy nagyon magas szintű fejlesztőmunka eredménye, ezért is lehetséges a hihetetlen, 11,9 kg-os tömegadat.

A rásegítés

A Wilier Cento1 Hybrid az eBikeMotion legújabb rásegítő rendszerét használja. A spanyol-német konszern legújabb elektromotorja egy új dimenziót nyithat az e-bike piac számára. Az eBikeMotion rendszer 250W teljesítményű és 40Nm nyomatékra képes. Az akkumulátor 250Wh lítium ionos kialakítású és természetesen intelligens módon lett a vázon elhelyezve. Az eBikeMotion egy egészen kiváló rendszer, amely tökéletesen megfelel egy elektromos országúti kerékpárt érő modern kihívásoknak.

Felszereltség

Az alkatrészeknél sem spórolt a legendás olasz gyártó. A Shimano Ultegra Disc, Ultegra Di2 Disc, Dura Ace Disc, Dura Ace Di2 Disc, 105 Disc és SRAM Red ETap Disc szetrtjei és a Miche Race Axy WP DX és Miche Revox RC Carbon kerekei a Wilier Cento1 Hybrid-en kiválóan kiegészítik az eBikeMotion rendszerét.

Kinek ajánljuk?

A Wilier Cento1 Hybrid egy elektromos országúti kerékpár. Amely nem keveset tűzött zászlajára, mint hogy egy mindenkinek bátran ajánlható, többféle felhasználási területen működő multifunkcionális elektromos meghajtású országúti kerékpár legyen, amelyben senki sem fog csalódni. Ha nem csak egy orsztágúti kerékpárt keresel, hanem egy társat a mindennapokban, akkor a Wilier Cento1 Hybrid-ben nem fogsz csalódni.

Wilier Cento1 Hybrid 2019 karbon országúti elektromos kerékpár ár:

SHIMANO DURA ACE DI2 DISC 9170
MICHE REVOX RC CARBON 2 409 990 Ft
.
SRAM RED ETAP DISC
MIVHE REVOX RC CARBON 2 349 990 Ft
.
SHIMANO DURA ACE DISC 9120
MICHE REVOX RC CARBON 2 019 990 Ft
.
SHIMANO ULTEGRA DI2 DISC 8070
MICHE REVOX RC CARBON 1 809 990 Ft
MICHE RACE 1 579 990 Ft
.
SHIMANO ULTEGRA DISC 8020
MICHE RACE 1 319 990 Ft
.
SHIMANO 105 DISC 7020 (EGYENES KORMÁNYOS) 1 199 990 Ft
MICHE RACE

Geometria és méretek:

tablazat-cento1hybrid

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

Wilier 803Enduro alumínium vázas 650B+er/29er MTB elektromos kerékpár

Wilier 803XB alumínium vázas 650B+er MTB elektromos kerékpár

Wilier 803XN alumínium vázas 29er MTB elektromos kerékpár

Wilier 803TRB alumínium vázas 650Ber MTB elektromos kerékpár