Wilier Cento1 Air karbon vázas országúti kerékpár


Wilier Cento1 Air felső-kategóriás karbon vázas országúti kerékpár + Shimano és SRAM szettek + Mavic, Miche és Shimano kerekek

A Wilier Cento1 Air a Cento1 generáció utolsó és egyben legsikeresebb darabja. Egy darab művészet, egy darab a sikerből, egy darab abból, ami mindannyian lenni szeretnénk. A sikeréhez nyilvánvalóan hozzájárul, hogy a Wilier Cento1 Air már az aerodinamika jegyében született, és a legendás liliomos gyártó ezt sosem veszi félvállról. Így, ez a kerékpár könnyű, merev, aerodinamikus és nem utolsósorban észbontóan szép lett.

Wilier Cento1 Air – a szépség belülről fakad. 

Váztechnológia:

Merthogy a Wilier Cento1 Air először is, egy nagyon jó kerékpár! Az olasz kerékpárgyártás alapvető tézise, hogy a kompromisszummentes minőség mindennek az alfája és ómegája. Először, a kerékpár legyen nagyon jó, és minden csak utána következhet!

A Wilier Cento1 Air váz alapjait a Mitsubishi 60TON UD (MR60H) ultra high modulus szuper karbonja képezi. Ehhez hozzáadtak még rugalmasabb karakterű Toray szénszálas anyagokat, amelyek segítenek a merevség/kis tömeg/tartósság szentháromságának minél hatékonyabb elérésében. A Wilier Cento1 Air vázhoz a világ egyik legjobb ZnO tartalmú gyantáját használták, mely biztosítja a tökéletes szálelrendezést, és a tartós, törés és repedésmentes használatot. A Wilier Cento1 Air váz a következő technológia innovációkkal rendelkezik: a hátsórész – a terhelésnek megfelelően – aszimmetrikus, a bovdenek pedig, vázon belül vannak vezetve. Továbbá, a váltóbovdenek az alsócső elején található tekerőgombok segítségével akár menet közben is lehetővé teszik az utána állítást. A homlokcső-kialakítás tapered, a középrész BB386-os rendszerű, és itt is megtaláljuk az IFP-t. Minden más aerodinamika.

A Wilier Cento1 Air megvásárolható három színvariációban és hat kiváló méretben.

Felszereltség:

A felszereltség is hibátlan. A SRAM Force, a Shimano 105, Ultegra 2.0, Ultegra és Ultegra Di2 alkatrészcsaládjai teszik teljessé a Wilier Cento1 Air-t. Kerék fronton sem történhet semmi hiba: a Shimano RS100, a Miche Syntium és a Miche SWR RC36 Carbon kerekei biztosítják az akadály mentes gördülést, hogy már csak a kerékpározásra kelljen figyelned.

Kinek ajánljuk?

Versenyzőknek. Meg amatőröknek, akik elindulnak versenyeken. De a Wilier Cento1 Air akkor is remek opció, ha csak szeretnél egy nagyságrenddel jobb kerékpárt, mint amit ennek az árából vehetnél. Zabolázatlan olasz telivér. Szeretem.

Wilier Cento1 Air 2019 karbon országúti kerékpár ár:

SHIMANO ULTEGRA DI2 8050
MICHE SWR RC36 CARBON 1 419 990 Ft
MICHE SYNTIUM 1 169 990 Ft
.
SHIMANO ULTEGRA 8000
MICHE SWR RC36 CARBON 1 124 990 Ft
MICHE SYNTIUM 899 990 Ft
SHIMANO RS100 789 990 Ft
 .
SHIMANO ULTEGRA 8000 2.0
SHIMANO RS100 734 990 Ft
 .
SRAM FORCE
MICHE SWR RC36 CARBON 1 089 990 Ft
MICHE SYNTIUM 859 990 Ft
 .
SHIMANO 105 7000
SHIMANO RS100 659 990 Ft

Geometria és méretek:

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

Wilier Cento1 NDR karbon vázas országúti kerékpár

Wilier Cento1 NDR Disc karbon vázas országúti kerékpár

Wilier Cento10 NDR Disc karbon vázas országúti kerékpár

Wilier Cento10 NDR karbon vázas országúti kerékpár