Wilier Blade karbon vázas triatlon kerékpár


  • wilier-blade-idofutam-kerekpar-1

  • wilier-blade-idofutam-kerekpar-2

Wilier Blade középkategóriás karbon vázas triatlon kerékpár + Shimano szettek + Shimano kerekek

A Wilier Blade tulajdonképpen a Wilier Twin Blade kedvezőbb árú változata. Legnagyobb erénye az, hogy megtartotta a Twin Blade legfőbb vonásait, formáját és geometriáját. „Penge” stílus, ellenállhatatlan külső – elképesztően kedvező áron.

Wilier Blade – a triatlonosok Mekkája. 

Váztechnológia

A Wilier Blade egy rendkívül erős és ellenálló karbonszövet-mixtúrából készül. A Mitsubishi 46TON UD high modulus karbonját kiegészítették még a Toray alacsonyabb modulusú szénszálas szöveteivel a kiváló egyensúly érdekében. A Wilier Blade sok tekintetben igyekszik hajazni a Twin Blade-re. A Wilier Blade egy hamisítatlan olasz karbon vázas triatlon kerékpár, amely nem csak vázanyagát, de technológiai innovációit tekintve is bármely triatlon versenyen megállja a helyét, legyen szó amatőr, vagy profi versenyről. A Wilier Blade váz penge formájának köszönhetően rendkívül aerodinamikus. Továbbá sok tekintetben hasonló technológiai megoldások találhatóak rajta, mint a nagy testvér esetében. Aszimmetrikus hátsórész, BB PF középrész, tapered fejcső és sok minden más.

Ezeken túl, A Wilier Blade esetében is megtalálhatóak a külön aerodinamikai, illetve time trial fejlesztések is, amelyek kifejezetten a Wilier triatlon szériáját jellemzik. Ilyen például a villa belsejében kiépített fék-rendszer, amely szinten aerodinamikai célokat szolgál, mint ahogy maga a meglehetősen egyedi villa kialakítás is. Összességében tehát elmondható, hogy egy több mint kiváló időfutam kerékpárt kapunk a Wilier Blade személyeben, a csúcskategória szinte összes védjegyével, a Twin Blade-hez sok tekintetben hasonló kivitelben – és töredék áron. A kerékpár kétféle fantasztikus színben és sokféle méretben érhető el.

Felszereltség

A Wilier Blade felszereltsége sem hagy kívánnivalót maga után, a Shimano 105 és Ultegra szettjei tökéletesen megfelelnek a kategória elvárásainak, a Shimano RS010 kerekek pedig hozzák a kötelező szintet.

Kinek ajánljuk?

Amatőr versenyzőknek és a sebesség megszállottjainak. Ha a száguldás/ár aránynak lenne mértékegysége, az a Wilier Blade lenne.

Wilier Blade 2018 karbon triatlon kerékpár ár:

ULTEGRA 8020
SHIMANO RS010 699 000 Ft
.
105 2.0
SHIMANO RS010 673 990 Ft

Geometria és méretek:

wilier-blade-idofutam-kerekpar-geometria
Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

wilierturbine

Wilier Turbine karbon vázas időfutam kerékpár

01

Wilier akció