Wilier Adventure alumínium vázas gravel elektromos kerékpár


Wilier Adventure középkategóriás alumínium vázas elektromos gravel kerékpár + Shimano szettek + Wilier kerekek

A Wilier Adventure egy alumínium vázas elektromos gravel kerékpár. A Wilier Jareen alapjaira épülő kerékpár a már előzetesen kitaposott út legvégét jelenti. A Wilier tulajdonképpen megalkotta a “minden felhasználási területre ajánlott EGYETLEN modell”-t. A Wilier Adventure egy bárki számára élvezhető kerékpározási élményt nyújt mindenes bringa – elektromos meghajtással.

Wilier Adventure – mindenkinek mindenre. 

Váztechnológia

A Wilier Adventure váz 6061-es T6-os, kétszer húzott alumíniumcsövekből készült. Ez az anyag különösen ideális ilyen típusú kerékpárok építésére, mivel egyszerre merev, viszonylag könnyű, továbbá kiválóan formázható. A Wilier Adventure geometriája a Jareen-éval közel megegyezik, kifejezetten kényelmes üléspozíciót enged és az ajánlott felhasználási területek tulajdonképpen mindegyikére megfelelő. Vázkarakterisztikai jellemzők terén is mindent tud a Wilier Adventure, amit a Jareen, tele apró finomságokkal, és néhány igazán figyelemre méltó megoldással, amelytől ez a kerékpár egy igazán egyedi és egyben univerzális választás bárki számára. A Wilier Adventure láthatólag egy nagyon magas szintű fejlesztőmunka eredménye.

A rásegítés

A Wilier Adventure a vadonatúj Shimano Steps E8000-es rásegítő rendszerét használja. A Shimano legújabb elektromotorja egy új dimenziót nyitott az e-bike piac számára. A Steps E8000 rendszer 250W teljesítményű és 70Nm nyomatékra képes. Az akkumulátor 500Wh lítium ionos kialakítású és természetesen intelligens módon lett a vázon elhelyezve. A Shimano Steps E8000 egy egészen kiváló rendszer, amely tökéletesen megfelel egy elektromos gravel kerékpárt érő modern kihívásoknak.

Felszereltség

Az alkatrészeknél sem spórolt a legendás olasz gyártó. A Shimano 105-ös szettje és a Wilier saját fűzött kerekei Wilier Adventure-on is kiválóan kiegészítik a Shimano Steps E8000 rendszerét.

Kinek ajánljuk?

A Wilier Adventure egy elektromos gravel kerékpár. Amely nem keveset tűzött zászlajára, mint hogy egy mindenkinek bátran ajánlható, számtalan felhasználási területen működő multifunkcionális elektromos meghajtású gravel kerékpár legyen, amelyben senki sem fog csalódni. Ha nem egy célgépet keresel, hanem egy univerzális közlekedési eszközt, akkor a Wilier Adventure-ben nem fogsz csalódni.

Wilier Adventure 2019 elektromos gravel alumínium kerékpár ár:

SHIMANO 105 5800
SHIMANO STEPS 8000 MADDUX DISC 1 089 990 Ft

Geometria és méretek


Hasonló kerékpárok: