Wilier 905TRB 27.5er alumínium vázas MTB kerékpár


Wilier 905 TRB középkategóriás alumínium vázas 27,5”-es kerekű AM fully MTB kerékpár + Rock Shox villák + Shimano szettek + Wilier kerekek

A Wilier 905TRB a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező alumínium vázas AM MTB a Wilier háza tájáról. Ez a bringa egy sokak számára elérhető elérhető áron kapható, kiváló minőségű MTB kerékpár, amely most azoknak sem úri huncutság, akik eddig álmodni sem mertek volna ilyesmiről. A Wilier 905TRB egy prémium minőségű AM MTB kerékpár, kiváló alkatrészekkel, látványos olasz design-al – nagyon kedvező áron.

Wilier 905TRB – sokkolóan kedvező az ára.

Váztechnológia

A Wilier 905TRB váza 6061-es T6-os, kétszer húzott alumíniumcsövekből készült. A kerékpár így egyszerre merev, viszonylag könnyű és tartós is lesz. A Wilier 905TRB tulajdonképpen a Wilier 901TRB kistestvére – hasonló karakterisztikával és elöl-hátul 140 mm rugóúttal, azonban jóval kedvezőbb áron. Ez a kiváló alumínium vázas all mountain MTB kerékpár alapvetően lejtőzésre született, azonban a slusszpoén a Wilier 903TRB-hez hasonlóan az, hogy bár a homlokcsőszöge 67 fok, a kis fejcsőméret következtében a kormány nem kerül annyira magasra, mint az a kategóriában megszokott, tehát felfelé nem emelgeti az elejét és így a mászás is könnyed és élvezetes lehet vele. A Wilier 905TRB geometriája éppen ezért úgy elégíti ki az AM követelményeit, hogy közben nem kell fölfele sem tolnunk a kerékpárt. A Wilier 905TRB háromféle (S, M, L) méretben érhető el. A színvilága igen csinos és látványos, vélhetőleg mindenkinek meg akad majd a szeme a matt fekete-vörös-sárga színvilágon.

A Wilier 905TRB hátsó felfüggesztés-rendszeréről az FSS-ről a Wilier 903TRN 29″ oldalán lehet bővebben tájékozódni.

Felszereltség

Az alkatrészeknél sem spórolt a legendás liliomos gyártó. A Rock Shox Sektor Silver villája és a Shimano XT-MIX szettje is mind a komoly minőség garanciája, ahogy a Wilier saját fűzött kerekei is..

Kinek ajánljuk?

Akik szeretnek mókázni. Alig több mint félmillióért a Wilier 905TRB sokak kedvenc játékszere lehet.

Wilier 905 TRB 2018 MTB 27.5 alumínium kerékpár ár:

XT MIX 2x10s
ROCK S. SEKTOR Silver 599 990 Ft

Geometria és méretek:

wilier-905trb-mtb-kerekpar-geometria

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

Wilier 803Enduro alumínium vázas 650B+er/29er MTB elektromos kerékpár

Wilier 803XB alumínium vázas 650B+er MTB elektromos kerékpár

Wilier 803TRB alumínium vázas 650B+er MTB elektromos kerékpár

Wilier 903TRB 27.5er alumínium vázas MTB kerékpár