Wilier 903TRN 29er alumínium vázas MTB kerékpár


Wilier 903TRN középkategóriás alumínium vázas 29″-es kerekű trail fully MTB kerékpár + Rock Shox villák + Shimano szettek + Wilier kerekek

A Wilier 903TRN a legendás olasz vállalat 29″-es kerekű trail fully-ja. Ez a kerékpár egy kiváló megoldás az összteleszkópos nagykerekű mindenes MTB bringák kedvelőinek. Átütőtengely elöl-hátul, különleges felfüggesztés, BOOST szabvány, elsőosztályú vázanyag és alkatrészek, valamint gyönyörű olasz design – ez a Wilier 903TRN.

Wilier 903TRN – a traktor.

Váztechnológia:

A Wilier 903TRN 6061-es T6-os, háromszor húzott alumínium csövekből készült, változó falvastagsággal. Ez az egyik legmerevebb alumínium ötvözet, amelyet egy ilyen tipusú fully-hoz használni lehetséges. Ez az anyag egyszerre merev, könnyű, és a mesterien megalkotott hegesztéseknek hála, erős és elnyűhetetlen is. A kerékpár elöl-hátul átütőtengelyes tengelykapcsolattal rendelkezik és itt is megtalálható az IFP. Előre a 120 mm-t mozgó Rock Shox Revelation villája került, a hátsó felfüggesztéshez, pedig a Rock Shox Monarch RT3 rugóstagját használták.

A hátsó felfüggesztés megoldása egyébként egy érdekes megoldás: kinematikai szempontból egy virtuális forgáspontot használnak, ahol a rugóstag maga tulajdonképpen az ülőcsövet mintegy kikerülve helyezkedik el. Ehhez természetesen kellett csinálni egy egyébként rendkívül esztétikus “csavart” az ülőcsőbe, ami ezt a megoldást lehetővé teszi. A baloldali támvilla szinte vízszintesen csatlakozik a jobboldali támvillából a baloldali láncvillába. A Wilier 903TRN pedig, már BOOST szabvány szerint készült.

A Wilier 903TRN geometriáját is evidens mire tervezték, a 69,5 fokos fejcsőszög még kellően meredek, de mégis kényelmes – tehát összességében ezek egy remek, agilis, de brutálisan stabil vázat eredményeznek. A Wilier 903TRN váza design-ban is nagyon meredek: a vörös a vörössel egy ízléses, és rendkívül érdekes megoldás. Ha olasz, alumínium vázas, 120-at mozgó 29er fully, akkor továbbra Wilier 903TRN! A 140 mm-t mozgó 650B változata a Wilier 903TRB.

Felszereltség:

A Wilier 903TRN-ben a Rock Shox Revelation villája teljesít szolgálatot, ami kiváló választás egy ilyen kerékpárhoz. A szett full Shimano XT, ami egy univerzális szett. A kiváló gördülésért, pedig a Wilier saját fűzött kerekei felelősek.

Kinek ajánljuk?

A Wilier 903TRN azok választása, akik egy igazán játékos mindenes trail fully-t keresnek 29″-es kerekekkel. Aki egy komoly hobby játszótársat keres magának, annak ez a bringa jó választás lehet.

Wilier 903TRN 2018 MTB 29 alumínium kerékpár ár:

XT 1X11S
ROCK S.REVELATION 899 990 Ft

Geometria és méretek:

wilier-903trn-mtb-kerekpar-geometria

 

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

Wilier 110X 29er karbon vázas MTB kerékpár

Wilier 803Enduro alumínium vázas 650B+er/29er MTB elektromos kerékpár

Wilier 101X 29er karbon vázas MTB kerékpár

Wilier 110FX 29er karbon vázas MTB kerékpár