Wilier 901TRB 27.5er karbon vázas MTB kerékpár


Wilier 901TRB csúcskategóriás karbon vázas 27,5”-es kerekű enduro fully MTB kerékpár + Rock Shox villák + Shimano szettek + Mavic kerekek

A Wilier 901TRB a legendás olasz gyártó enduro topmodellje. A Wilier 901TRB egy csúcskategóriás karbon vázas enduro MTB kerékpár, amely királyi karbon vázával, kiváló rugóstagjával és szívtipró külsejével verseng a szakág szerelmeseinek szívéért. Ez a bringa nem akar kétségeket hagyni benned – a szívedre hajt.

Wilier 901TRB – a szívtipró.

Váztechnológia

A Wilier 901TRB váz alapja a Mitsubishi 60TON (MR60H) UD ultra high modulus szuper karbonjából készült. Ezt egészítették még ki a Toray rugalmasabb karakterű szénszálas szöveteivel – a tökéletes összhang kedvéért. A Wilier 901TRB váz oldalirányú merevség szempontjából lényegesebb részeire használták az MR60H szuper karbont, és a komfortzónákba, a rezgéselnyelést/kényelmet inkább igénylő helyekre pedig, a Toray szöveteit – így lett az végeredmény annyira kiváló, amennyire. A Wilier 901TRB vázhoz is ZnO Nanoparticles gyantát használtak, ami hézagmentesen kitölti a szálak között helyeket, és gondoskodik a tökéletes szálelrendezésről is. Ez a kerékpár vázkarekterisztikai szempontból is prémiumszint: aszimmetrikus hátsó háromszög, BB92 középrész szabvány, IFP, tapered fejcső, különleges kialakítású konzolos átdobó, és még sok minden más. A felfüggesztés ugyanaz a rendszer, mint amit a többi Wilier gravity bringán, a Wilier 903TRN és a Wilier 903TRB esetében is láthatunk. Alapvetően egy virtuális forgáspontos rendszerről van szó, tipikusan olaszos, aszimmetrikus, modern és mégis tradicionális színkavalkáddal. A Wilier 901TRB geometriájában is egy hamisítatlan enduro terminátor, ezen túl pedig, lapos fejcsőszög, merev középső háromszög és elöl-hátul 150 mm-t mozgó csillapítás jellemzi.

Felszereltség

Felszereltségben sem spórolt a legendás liliomos gyártó. A Wilier 901TRB a Rock Shox Pike villáját és a szintén Rock Shox RT3 Monarch rugóstagját kínálja. A Shimano XT 1×11-es szettje és a Mavic EX729 Disc kerekei pedig, felteszik a koronát erre a szépséges enduro rombolóra.

Kinek ajánljuk?

Azoknak, aki megérdemlik. A Wilier 901TRB-t azok számára álmodták meg, akik társat és barátot keresnek, nem pusztán egy tárgyat. Szelídítsd meg és megkaphatod!

Wilier 901TRB 2018 MTB 27.5 karbon kerékpár ár:

XT 1X11S
ROCK S.PIKE 1 373 990 Ft

Geometria és méretek:

901trb

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

Wilier 110X 29er karbon vázas MTB kerékpár

Wilier Turbine karbon vázas triatlon kerékpár

Wilier Cento1 Hybrid karbon vázas országúti elektromos kerékpár

Wilier Jena karbon vázas gravel kerékpár