Wilier 501XN 29er karbon vázas MTB kerékpár


  • 501XN - N6-x

Wilier 501XN középkategóriás karbon vázas 29”-es kerekű XC/maraton MTB kerékpár + Rock Shox és Suntour villák + Shimano szettek + Miche kerekek

Az Wilier 501XN az egykori 29er csúcsmodell, a Wilier 101XN „kistestvére”. Ez egy 29er karbon vázas hardtail MTB, amely mindent tud, amit a 101XN tudott, csupán egy picit nehezebb kiszerelésben és jelentősen alacsonyabb árfekvésben. Milliméterre ugyanaz a geometria, ugyanaz a hajszálpontos irányíthatóság, csak más a felhasznált szénszálas kompozit és a festés. A Wilier 501XN már maraton versenyzésre is alkalmas, de ha csupán egy igényes hobbista vagy, akkor is jó helyen keresgélsz.

Wilier 501XN – ha még nem tudod ki vagy.

Váztechnológia

Nincs nagy titok: a Wilier 501XN a terepre tervezett Wilier GTR Team. A váz alapjai a Mitsubishi 46TON UD high modulus karbonszálas szövetéből készültek. A minél jobb menettulajdonságok érdekében ezt még a Wilier kiegészítette a Toray alacsonyabb modulusú  karbonszöveteivel, amelyek szavatolják a tartósságot is. A Wilier 501XN geometriája láttán egy igazi, klasszikus maraton bringa képe vetül elénk: hosszú felsőcső, meredekebb homlokcsőszög, az alacsony homlokcső pedig, már csak hab a tortán. Az opcionálisan elérhető négy méret pont olyan lett, hogy nagy valószínűséggel mindenki megtalálja a magának megfelelőt.

Az alacsony homlokcső, a nagyfokú oldalirányú merevség és az agresszív szögek mind-mind elősegítik, hogy a Wilier 501XN gyors és agilis legyen A kerékpár nem csupán a 101XN-t másolja karakterisztikájában és geometriában, hanem a Cento1 széria szerves része, így technológiai megoldásaiban is a Cento1-széria jellegzetességeivel bír:

Aszimmetrikus a hátsórész, tapered fejcső és BB92-es press fitt rendszerű a középrész. A Wilier 501XN-nél is vázon belül futnak a váltóbovdenek, és az országúti testvérekhez képest ugyanazzal a megoldással (egy az alsócső tetején lévő tekerő-alkalmatossággal) stabilizálhatóak. Itt is változatlanul megtalálható az IFP (Integrated Frame Protector) nevezetű komplex vázvédelem, amely egy láncleesés valamint kavicsfelverődés elleni védelmi rendszer. A Wilier 501XN egy csinos, igazi olaszos bájjal bíró, de mégis racionális használati tárgy, ami jó minőségű, sok mindenre alkalmas és az ára miatt sem kell otthon nyaralnunk idén.

Felszereltség

Alkatrész-fronton is minden rendben a Wilier 501XN-nél. A Rock Shox Reba RL, SID RL és a Suntour Raidon RLR villái remekül passzolnak ebbe a MTB kerékpárba. A Shimano XT, valamint a SRAM GX1 szettjei már egyaránt bizonyították, hogy versenyzésre született komoly alkatrészek. A Miche XM50 kerekei pedig biztosítják a tökéletes gördülést a Wilier 501XN számára.

Kinek ajánljuk?

A Wilier 501XN jó választás mindenkinek, aki egy kicsit is sportként és nem közlekedési eszközként tekint a kerékpározásra. Magas minőség, vonzó külső, mosolyra inspiráló árcédula – és már csak Te hiányzol hozzá.

Wilier 501XN 2018 MTB 29 karbon kerékpár ár:

Race

XT 2X11s
SID RL  710 990 Ft

Pro

GX 1X11s
REBA RL  609 990 Ft

Comp

XT 2X11s 2.0
SUNTOUR RIDON 553 990 Ft

Geometria és méretek:

wilier-501xn-mtb-kerekpar-geometria

 

Tájékoztató:

A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.


Hasonló kerékpárok:

variant-101x-yellow-red

Wilier 101X 29er karbon vázas MTB kerékpár

variant-101fx-red-white

Wilier 101FX 29er karbon vázas MTB kerékpár

variante-503x-l5

Wilier 503X 29er alumínium vázas MTB kerékpár

variant-903trn-2017

Wilier 903TRN 29er alumínium vázas MTB kerékpár