Hírek, újdonságok, bejegyzések:


Bejegyzés témák:


Wilier újdonság oldal – technikai leírások, modellbemutatók és képgalériák.

A Wilier újdonság oldal minden olyan a Wilier kerékpárokkal, kiegészítőkkel, vagy eseménnyel kapcsolatos információt tartalmaz, amely az érdeklődők számára érdekes lehet. Mit jelent ez?

Technikai magyarázatok és leírások

A Wilier kerékpár kollekciójával kapcsolatos technikai leírások. A Wilier újdonság oldal például a Wilier kerékpárváz kollekciójának technikai leírásait is tartalmazza. Tehát, hogy az adott váz milyen anyagból készül, az adott anyag micsoda pontosan, hogyan készül, miért jó és mely Wilier kerékpárvázaknál használatos. Ilyen példának okáért a UD karbonszövet. Ugyanez igaz a Wilier vázakon használatos technológia jellemzőkre, innovációkra is: mit jelent az adott technológia, mire használják? Ilyen például az IFP. Tehát tulajdonképpen a vázakkal és kerékpárokkal kapcsolatos összes tudnivalónak a magyarázata megtalálható a Wilier újdonság oldalon.

Videók

Számtalan Wilier kerékpár hivatalos, promóciós és elemző videója megtalálható az oldalon. Ezeket a videókat az adott kerékpároknál külön is meg lehet tekinteni (pl. Wilier Zero.7, Wilier Cento1 Air, Wilier 101X). Az említett videók arra valók, hogy jobban és alapvetően egy másik megközelítésből mutassák be a kérdéses kétkerekűt. Professzionális kerékpár bemutatás – ez a Wilier újdonság oldal.

Új modellpaletta

Az új Wilier modellpalettáról szóló részek (mint pl. az “Országúti kerékpár – 2014-es Wilier újdonságok“) röviden és lényegre törően mutatják be az adott év Wilier kerékpáros újdonságait. Minden újdonságról néhány mondatban, gyorsan és sallangmentesen írunk, hogy Ön előre el tudja dönteni, melyik kerékpár az, amelyik érdekelheti. A Wilier újdonság oldal ezen része nem részletes leírás, csak egy rövid, tömör kedvcsináló.

Kerékpár kiállítás – galéria

A Biondo Bike minden évben részt vesz különböző kiállításokon, ahol bemutatja az adott modellév legjobb kerékpárjait. Ezen kiállítások természetesen több helyen előre meg vannak hirdetve, és képgaléria formájában utólag is megtekinthetőek. A képgalériák nem csak a kiállított kerékpárokat igyekeznek bemutatni, de az esemény hangulatát és történéseit is próbálják hűen illusztrálni.

A Wilier újdonság oldalon igyekszünk mindenkinek ízelítőt és egyben részletesebb magyarázatot adni.

A Wilier újdonságok hivatalos magyar forgalmazója a Biondo Bike.