Biondo Bike kerékpárüzlet – részletes vásárlási tájékoztató.

A Cicli Ottime Kft. a Wilier kerékpárok, a Wilier kerékpárvázak, a Wilier kerékpáralkatrészek és a Wilier kerékpáros és sportruházati termékeinek hivatalos magyarországi forgalmazója. Mint ilyennek, jogunkban és módunkban áll az összes, szigorúan eredeti Wilier terméket vásárlóink rendelkezésére bocsátani, az oldalunkon jelzett áron – a telefonon, e-mail-ben vagy személyesen megbeszélt időintervallumon belül.

Rendelés menete:

A termékek típusát, (felszereltségét) színét, méretét és árát a rendeléskor pontosan egyeztetjük vásárlóinkkal, akik pontosan azt a terméket kapják készhez, azon a vételáron, amit a rendeléskor egyeztettünk. A vételár módosítását az Euro-árfolyam változásának függvényében a Cicli Ottime Kft. fenntartja. A rendelés négyféleképpen történhet:

1. A vásárló személyesen az üzletben rendeli meg a terméket. Ezt tartjuk a legoptimálisabb megoldásnak, mivel így a személyes kommunikáción, és szaktanácsadáson túl lehetőség van előzetes, ingyenes bemérésre is, amellyel biztosan kiderül, hogy az adott modellből milyen méretre van szüksége a vásárlónak. Továbbá számtalan termékünk megtekinthető az üzletben, így a választás is könnyebb lehet.

2. Minden Wilier terméket meg lehet rendelni a weboldalon is, melyen egy közvetlen e-mail írásával a rendelés ténye azonnal tudomásunkra jut. A termék rendelésének a folyamata azonnal elkezdődik, és a megbeszélt (minden e-mailre 24 órán belül válaszolunk) időtartamon belül a termék üzletünkben átvehető.

3. Egy normál e-mail elküldésével is, (cicliottime@gmail.com) bármelyik termékünk megrendelhető és a megbeszélt átfutási időt követően üzletünkben átvehető.

4. Termékeink telefonon is megrendelhetőek, a megbeszélt paraméterekkel, időintervallumban és áron a megrendelt termék üzletünkben átvehető.

Bizonyos termékeinkre 30% foglalót kérünk rendeléskor, melyet a vásárlástól való elállás esetén nem áll módunkban visszafizetni.

Személyes vásárlás:

Amennyiben egy olyan terméket szeretne megvásárolni, amellyel az adott időben árukészletünk rendelkezik, a termék a szokásos módon, készpénz ellenében megvásárolható.

Szállítás, utánvét:

Vidéki vásárlóink számára, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak személyesen eljönni a megrendelt Wilier termékért, futárdíj ellenében biztosítjuk a házhozszállítást. Bizonyos termékeknél ez adott esetben nem lehetséges, de ezt a vásárlás előtt mindenkinek egyértelműen a tudtára hozzuk.

Fizetés módja:

A Cicli Ottime Kft. kétféle fizetési módot tesz lehetővé. Üzletünkben lehet készpénzzel fizetni és átutalással.

Fontos figyelmeztetés!

A Wilier kerékpárgyártó fenntartja a jogot arra, hogy a megrendelt kerékpárok esetén a kerékpár felszereltségében bizonyos alkatrészeket megváltoztasson. Ilyen esetekben a Wilier kerepárgyártó az adott alkatrészt az eredetileg meghirdetett alkatrésszel megegyező műszaki paraméterekkel rendelkező alkatrészre cseréli. Az ilyen változtatás a megvásárolt kerékpárra vonatkozóan a kerékpár használhatóságát és értékét nem befolyásolja.
A Cicli Ottime Kft.-nek, mint a Wilier hivatalos magyarországi forgalmazónak, nincs lehetősége ezt megváltoztatni, mivel maga a gyártó dönt az adott alkatrész cseréről.